8 thoughts on “Taksiuudistus Tampereella

  1. Patanaama ei ymmärrä että Suomessa asiakas valitsee sen taksin jonka haluaa. Se on koko ajan ollut niin vaikka ne vanhan lain mukaan aina koittikin kollektiivisesti niitä kyytejä jakaa jono ensimmäisille. Minä menin aina sinne jonoon väliin ja kommenteista huolimatta istuin niin kauan kunnes taksi lähti liikkeelle. Siten ei koskaan tarvinnut jonottaa eikä seistä räntäsateesa.

   Mutta joo, tuo uus-suomaalaisen uho-reaktio naurattaa. Niiden on aina uhottava ja hypittävä ja esitettävä uhkaava. Mutta vieressä pitää olla kaveri joka ”viime tingassa saa toppuuteltua”. Jos kaveria ei ole, niin nuo on melko säyseitä poikia. Pois on uho ja riidan haastaminen. Oletteko pistäneet merkille?

   Tuon valkopaitaisen nimi taitaa olla Jouko.

 1. Berner ja kaikki muut maanpetturit (Bernerihän ei ole edes suomalainen ja sai kansalaisuuden aivan pikavauhtia jonon ohi) nauravat matkalla sionistipankkiin.

  1. Klassinen Problem-Reaction-Solution.

   Tuhotaan loistava taksijärjestelmä ja aiheutetaan kaaos ja villi länsi. –> Kansa saa tarpeekseen ja vatii että tehkää tälle jotain. –> Ratkaisu tulee olemaan kuskittomat Uber-taksit. Koko taksikuski -ammatti jouttaa roskalaatikkoon, lisää työttömiä ja perustulon piiriin kuuluvia orjia (sama tulee koskemaan rekkakuskeja) ja kirsikkana kakun päällä: Ihmisten liikkuvuutta voidaan rajoittaa, taksi ei mene sinne minne minne sen ei haluta menevän, taksia voidaan etäohjata tai etälamauttaa, etälukita ovet jos kyydissä on joku joka halutaan ottaa talteen. Ihmisten sullominen smart citeyihin 5G/6G valvonnan piiriin on jo alkanut. Rokotteiden mukana tullut nanoteknologia mahdollistaa kyttäyksen yksilötasolla.

   Kuskittomia takseja on jo käytössä maailmalla:

   https://www.theguardian.com/technology/2022/jun/03/california-driverless-taxi-cars-san-francisco

 2. Suomalaiset poliitikot voideltiin toteuttamaan taksiuudestus Suomessa. Tämä operaatio oli menestyksekäs amerikkalaiselle pörssiyhtiölle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*