Marco de Wit 13 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on useita kertoja todistanut, että valepresidentti Biden on seniili.

 

Noloa: Valepresidentti Joe “Pedoseniili” Bidenin uusin muistilista paljastunut!

 

 

Bidenin seniiliys ei tosin ole mikään uutinen, vaikka Valkoinen talo sitä yrittääkin kieltää.

 

Päivän video: Sitaatin loppu

 

 

 

 

 

Ainoana suomalaisena mediana Laiton Lehti on jo vuosia kertonut kuinka Bidenin mafiaperhe ei ole pelkästään erittäin korruptoitunut, vaan myös täynnä satanistisia pedofiilejä.

 

 

 

Todisteet: Valepresidentti Joe Biden on pedofiili

 

 

Offensiivisen realismin kannattajille tämä ei ole yllätys, koska rahakoneen omistava valtaeliitti ei voi päästää presidentiksi keitään muita kuin erittäin kiristysalttiita ihmisiä. Nykyään ei kuitenkaan voi kiristää homoudella, syrjähypyillä, jne., vaan ainoastaan pedofilialla ja satanismilla.

 

Niinpä suuri osa länsimaiden eliitistä on pedofiilejä, kuten Laiton Lehti ensimmäisenä paljasti julkaistessaan Jeffrey Epsteinin aikajanan.

 

Epstein pedoscandal Mossad-timeline

 

 

Laiton Lehti on myös ainoana maailmassa paljastanut Epsteinin pedoringin mahdolliset yhteydet Suomen eliittiin ja Tampereelle.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Laiton Lehti on myös kertonut Joe Bidenin pojan huumemenneisyydestä. Asia tuli jälleen julkisuuteen, kun eräs mies kysyi asiasta Joelta.

 

 

 

 

Nyt näyttää siltä, että Hunter on sekaantunut myös pedofiliaan ja satanismiin. Alla olevat kuvat ovat kuitenkin vielä vahvistamattomia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Valepresidentin Joe Bidenin poika, Hunter myös pedofiili?

 1. Naiset eivät välitä edes siitä, että Joe Biden on pedofiili, vaan nimenomaan naiset äänestävät tietoisesti pedofiilia presidentiksi, vaikka tietävät tämän olevan pedofiili. Naisten korkeampi moraalikäsitys on pelkkää valheellista myyttiä ja on aina ollut. Moraalikäsitys ja arvot tulevat miehiltä ja Jumalalta, joita naiset vain peilaavat. Useimmat naiset ovat kykenemättömiä ajattelemaan ja muodostamaan omaa moraalikäsitystä ja arvoja.

  1. Kun ne tietävät miten ko. henkilö käyttäytyy niin ne näkevät ansaintamahdollisuuden. Tai mahdollisuuden tulla huomioiduiksi.

 2. Mistä nuo kaikki Bidenin bimbot tulevat? Bimbo-koulusta? Vain 30 k taalaa käytti maksullisiin kuukaudessa? Mitätön summa. Tosi amatööri. Mike Tyson on kertonut käyttäneensä 300 MILJOONAA huippu-uransa aikana. Bidenit ovat ihan kevytsarjalaisia.

 3. Kuten tohtori Edward Dutton on tuonut esille, älykkyys, persoonallisuus, poliittinen suuntautuminen, seksuaalinen suuntautuminen, sekä erilaiset mielenhäiriöt yms. ovat hyvin periytyviä. Joe Bidenin tiedetään olevan täysin umpimätä, täysin umpikiero valehtelija, psykopaatti ja pedofiili, jolloin todennäköisesti pojastakin tulee samanlainen tai hyvin samanlainen. Joe Bidenin vaimokin kutsui nyt latinoita ”jännittäviksi kuin tacot”.

  1. Siis huippujohtaja-ainesta johtotehtäviin.

   Kansa haluaa sirkushuveja ja että johtaja on täysi sekopää ja pelle ja mielellään kriminaali, joka ei välitä mistään laeista ja moraalisäännöistä mitään. Eihän tuota voi muuten selittää.

 4. Näistä viattomista ja traumatisoiduista pikkutytöistä tulee sitten tulevaisuudessa tulevia eliitin seksiorjia ja kätyreitä.

 5. Bidenit ovat suvakkien suurimpia sankareita!

  Mitä pervompi, niin sitä parempi esikuva!

  On meilläkin eräs ”vihreä pyllyttäjä” hallituksessa, joka lennätti isis-terroristeja ja bacha bazi-matuja Suomeen ja suvakit oli kiimassa!

 6. Niin, sittenhän jenkkien seuraavissa presidentinvaaleissa kisaavat retardi pedofiili ja seniili pedofiili. Hyvin menee siellä… #sananvapaus

 7. Kyllä on Hunter Biden ja Joe Biden aivan selviä pedofiileja ja Suomenkin poliisit suojelevat heitä ja Bill Clintonia jne.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*