Marco de Wit 14 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomen valtamedia yrittää innostaa suomalaisia Natoon niin paljon, että jatkuvasti vähättelee Venäjän ja liioittelee Ukrainan sotamenestystä. Tämän vuoksi Suomen valtamedia ei juuri koskaan enää julkaise mitään tietoja ja karttoja todellisesta rintamatilanteesta. Venäjän jatkuva eteneminen on nimittäin niin noloa Ukrainan ja Naton kannalta.

 

Sitten kun Suomen valtamedian on pakko viitata rintamatilanteeseen, niin se tehdään linkkaamalla äärijuutalaisen Kagan-mafiaperheen johtamaan sionistiseen ”ajatushautomoon” Institute for The Study of War (ISW) -sivustoon. (Kagan-mafiaperheestä tulee myös Ukrainan 2014 vallankaappauksen järjestänyt juutalainen Victoria Nuland.)

 

 

Yllätys, yllätys. ISW:n kartat ovat aina hyvin epäselviä. Alla esimerkki 12.7.2022 rintamatilanteesta, jolloin Venäjä jo uhkasi Siversk-Bakhmutin puolustuslinjaa. Huomaa miten kartta näyttää tarpeettoman suuren alueen, jotta Siversk-Bakhmutin rintamatilanteesta ei saa mitään selvää.

 

 

 

Kartta ei suurene tarpeeksi, vaikka klikkaisit sitä.

 

Tässä Laiton Lehti on kuitenkin suurentanut kartan. Siitä huolimatta rintamatilanne jää epäselväksi.

 

 

Kuvassa linkki ISW:n Twitter-tiliin

 

 

Jopa erikoissuurennoksella kartta on niin epäselvä, ettei se näytä edes kaupunkien tarkkoja sijainteja! Esimerkiksi erittäin tärkeät etulinjan kaupungit Siversk ja Bakhmut näkyvät kartassa vain niminä, mutta kartta ei näytä niiden sijaintia!

 

Näin lukijan on myös vaikeampi hahmottaa missä se puolustuslinja edes menee!

 

 

Vielä epäselvempiä ovat Spirnen ja Berestoven kaupunkien sijainnit. Miksikö? No, koska ne ovat strategisesti erittäin tärkeitä ja joutuneet venäläisten käsiin!

 

 

Karttoja pitäisi tietysti olla useampia eli yksi yleiskartta ja sitten jokaiselle tärkeälle rintamalohkolle oma karttansa. Pohjois-Donetskin rintama pitäisi siis tietysti esittää OMANA karttanaan, jolloin näkyisi vain Siversk-Bakhmut ja Slovyansk-Konstanyantynivkan puolustuslinjat.

 

Alla olevaan karttaan on laitettu neliö osoittamaan Pohjois-Donetskin rintamaa, jolle pitäisi olla oma karttansa, jotta Ukrainan puolustusneliö näkyisi kunnolla. Vain näin pystyy myös näyttämään kunnolla kaupunkien ja rintamalinjojen sijainnit.

 

 

 

Mutta hetkinen. Kyllähän ISW esittää myös taistelulinjojen karttoja. Niinpä, mutta nekin ovat käsittämättömän epätarkkoja.

 

 

 

Nyt kun juutalaisen presidentin ja juutalaisten oligarkkien johtama Ukraina on yhä enemmän häviöllä, niin juutalaisten johtama ISW tietysti ihan tahallaan esittää naurettavan idioottimaisia karttoja, joista ei edes voi nähdä rintamatilannetta tai edes avainkaupunkien sijaintia.

 

Kaiken lisäksi selittävät vielä, että mitään merkittävää ei rintamalinjoilla tapahdu. Siis vaikka venäläiset ovat Siverskin porteilla!

 

ISW julkaisi muutama tunti sitten tämän twiitin, jossa EDELLEEN väittävät rintamatilanteen olevan rauhallinen.

 

 

 

Ihan taatusti ISW:n toimistossa naureskellaan katketakseen tyhmille goyimeille.

 

Dummkopf on aina dummkopf.

 

Varsinkin, kun uskovat tosissaan kaikki valheet.

 

Ukrainan rintama romahtamassa! Valeasiantuntija Emil Kastelhelmi: Venäjän eteneminen pysähtyy jopa kuukausiksi.

 

 

Alla olevassa videossa on aika hyvä selostus Siversk-Bakhmut rintamalinjasta, jossa ukrainalaiset ovat lähellä totaalista romahdusta. Laiton Lehti ennustaa, että ukrainalaiset sotilaat ottavat taas jalat alleen varsinkin, kun niitä etulinjassa johtavat ”Vapaan Venäjän” ja ”Vapaan Valko-Venäjän” joukot on jo pitkälle tuhottu.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Valtamedian päälähde, juutalainen ISW pimittää Ukrainan rintaman olevan romahtamassa!

 1. Venäjä voisi halutessaan pommittaa Kiovan soraläjäksi. Näin tekivät Liittoutuneet Dresdenissä tappaen 300 000 siviiliä. Kukaan ei ole puhunut että kyse olisi ollut sotarikoksesta.

  1. Puoli miljoonaa siviiliä kuoli yhtenä yönä. Palopommit tekivät pahimman tuhon. Happi loppui ja päälle vielä sirpalepommit. Joukkotuhontaa. Sitten sodan lopuksi vielä atomipommit Japaniin siviilien päälle.

 2. Ja taas on TUSSIKENRAALILLA ollut vauhdikas värityshetki, siinä on sitten jo sotkettu pöytäliinaakin. Herra VÄRITYSKIRJAKANSLERILLA meneekin melkoisen lujaa. Onko käyty jo potalla, vai tuliko taas housuun.

 3. Esinahatonta natsipresidenttiä ahdistaa, kun ohjuksia lentää niskaan yötä päivää! Eikö Ukrainalla ole ilmapuolustusta?

  Adveevkassa on otettu käyttöön fab-500!!! Seuraavaksi sitten fab-9000! ja lopuksi tietenkin FOAB!!!!

  Nyt suvakkeja ahdistaa!
  Ei erikoisoperaatiota käydä millään pikkupyssyillä, vaan kunnon pommeilla!

 4. Tää on mielenkiintoista romahtamista kun rintamalinja ei oo idässä liikkunu käytännössä mihinkään muutamaan päivään.

  Hyvä marso jatka tätä venäjän soopan toistamista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*