Marco de Wit 14 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomen valtamedialla on niin kova tarve aivopestä suomalaiset Naton jäseneksi, että valehtelevat jopa enemmän ja tökerömmin kuin läntinen valtamedia.

 

Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 

 

Tavallinen sotapropaganda ei kuitenkaan riitä suomalaisille, joista monilla on ollut ihan henkilökohtaistakin kontaktia venäläisten kanssa. Niinpä apuun kutsutiin Yle ja sen toimittaja Suvi Turtiainen.

 

Turtiainen sitten keksi, että venäläisiä sotilaita pitää demonisoida oikein kunnolla väittämällä heidän systemaattisesti järjestävän toistuvia ja suuria ukrainalaisten joukkoraiskauksia uhrien sukulaisten nenän edessä!

 

Et usko? No, katsos tätä:

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Jotkut ovat epäilleet, että Suvi Turtiainen tekee työtä käskettyä. Eli Supon käskystä yrittää maksimaalisesti demonisoida venäläisiä. Laiton Lehti pitää tätä kuitenkin epätodennäköisenä. Jos Turtiainen olisi maksettu sotapropagandisti, niin silloin hän tekisi älykkäämpää sotapropagandaa. Hän ei kirjoittelisi mielisairaita juttuja, jotka jokainen vähänkin älykkäämpi heti tajuaa häiriintyneen valheellisiksi.

 

Turtiainen nimittäin ihan avoimesti selittää, ettei hänellä ole mitään ensikäden lähteitä, tuomioita tai edes poliisilähteitä! Kaikki perustuu vain ukrainalaisiin huhupuheisiin. Kaiken kukkuraksi päälähteenä on ukrainalaisen auttavan puhelimen psykologi Oleandra Kvitko, joka ei esitä yhtään MITÄÄN todisteita mielikuvituksellisille jutuilleen.

 

Psykologi Oleandra Kvitko. Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Turtiaisen mielisairauteen myös viittaa se, että Kvitkon jutut ovat aivan älyttömän liioiteltuja. Jokainen terve ihminen tajuaa heti, etteivät Klitkon jutut voi pitää paikkaansa. Tässä yksi esimerkki Turtiaisen jutusta:

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

Kvitko myös täysin epäuskottavasti väittää, että vain noin 5% väitetyistä uhreista olisi kertonut raiskauksista viranomaisille. (Toisaalta ymmärrettävää, jos kyse vain keksityistä jutuista.)

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Kaiken kukkuraksi Kvitkon valheita tukee tämän äiti, Ljudmila Denisova.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Turtisella on vielä kaksi muutakin huipputodistajaa:

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Näiden luotettavien lähteiden lisäksi Turtiainen haastattelee Sveitsissä asuvaa farssimaista ”tutkija”naista, joka itsekin myöntää olevansa vain median varassa.

 

Turtiaisen ideana on todistella, että venäläiset sotilaat ovat osana kansanmurhaoperaatiota saaneet käskyn järjestää toistuvia ja suuria joukkoraiskausrinkejä väitettyjen uhrien sukulaisten nenän edessä. Turtiaisen mukaan tämä ”kansanmurhaoperaatio” olisi siis Venäjän poliittisen johdon järjestämä.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Kaikki tämä valehtelu oli liikaa jopa ukrainalaisille, jotka paljastivat äiti-tytär parivaljakon olevan huijareita. Niinpä molemmat saivat potkut. Ylen toimittaja Suvi Turtiainen kuitenkin viivytteli KUUKAUDEN ennen kuin suostui myöntämään lähteidensä olevan ”ongelmallisia”.

 

 

 

Tästä kaikesta huolimatta Yle EI peräänny, vaan juttu on edelleen luettavissa Ylen sivuilla. Juttuun on vain lisätty tämä epämääräinen päivitys.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Ylen toimittaja Suvi Turtiainen mielisairas? Syyttää Putinia ja venäläisiä sotilaita valtavista joukkoraiskausringeistä!

 1. Saattaahan noissa jutuissa jotain perää olla… Ei tosin siten kuin äkkiä luulisi. Ensiksi täytyy muistaa että Kiovan hallinnolle ’Ukrainan kansa’ on yhdentekevä, uhrattavissa oleva pelinappula. Samoin oli Neuvostoliiton johdolle tavallinen kansa mm. WW2. Vuonna 1941 kun Saksa eteni voitokkaasti ja Stalinille ilmoitettiin että monessa paikkaa saksalaiset otetaan vastaan kukkasin vapauttajina, päätti hän ’opettaa’
  saksalaisten linjojen taakse jäänyttä väestöä. Neukkujen erikoisosastojen ryhmiä, saksalaisissa uniformuissa tuli rintaman läpi ja teki hirvittäviä veritekoja, raiskauksia, kylien polttamisia ym. Siviilien parissa. Aina jätettiin muutama henkiin todistamaan ’saksalaisten’ julmuudesta. Näin saatiin siviiliväestö taas Kremlin taakse. Samat keinot käytössä Kiovan juntalla nykyään.

  1. Tämähän on jo vanha juttu jossa nämä ukrainalaisviranomaiset huijasivat hurjilla raiskaustarinoilla lisää länsiapua maallensa. Ylen feministeille se oli ja on varmaan vieläkin niin kova paikka etteivät tietenkään suostu täysin perääntyvät valheistaan.

  2. Johan se Ukrainan ihmisoikeusvaltuutettu Ljudmila Denisova tunnusti että se valehteli raiskaus- ja joukkoraiskausjuttunsa. Oman lausumansa mukaan ”saattoi kertoa muunneltua totutta saadakseen kansainvälistä huomiota Ukrainan konflitille”.

   No, mikäs se kasaarilta kerralla onnistuisi. Mutta kaikki härskeimmät keinot ne kyllä osaa käyttää. Tekeeköhän kohta venäläisetkin lampunvarjostimia ja saippuaa.

 2. Suvi Turtiainen jätti kertomatta kolmesta tapauksesta jotka kuohuttivat Suomessakin.
  10- kuinen poikavauva kuoli raiskauksessa saamiinsa vammoihin mutta 76- ja 78- vuotiaat miehet säilyttivät henkiriepunsa raiskauksista.

  Ukrainan tiedottajaämmä mikä lie sai potkut toimestaan kun edes Ukrainan johto ei näitä uskonut. Samaa toivon tuolle saastalle, Suvi Turtiaiselle.

 3. Toimittajar on tyypillinen kiimainen suvakki, jolla sormet käy kuin sihteerillä satuja kirjoittaessa!

  Miksi kiimainen suvakki pitää ukrainalaisia rehellisinä? Todellisuudessa ukrainalaiset ovat huijareita ja varkaita. Ukrainassa on paljon huumelaboratioita, transuja, nettihuijareita, aidsia jne…

  Ukrainassa pride(pervojen ylivalta) on mennyt niin pitkälle, että siellä kansalaisia, jotka on riisuttu perspaljaaksi teipataan pylväisiin kiinni ja tämän jälkeen niitä ruoskitaan! Tietenkin eläimelliset ukrainalaiset kuvaavat nettiin tämän pervoilun! Eikö tämä olisi hieno uutisaihe kiimaiselle suvakille?

 4. Yleisesti ottaen kaikkein hulluimmat ja mielisairaimmat naiset ovat melkein aina pohjoisen, suomalaisen perimän omaavia, vaaleahiuksisia huoria.

 5. ”…kerrotussa”… ”…saivat tietää…”.

  Feministit kertovat aina myös, että ”Minusta tuntui…”, ”Minä tulkitsin asian niin, että…”, ”Minun mielestäni…” ja ”Minusta näytti…”.

 6. Ei niissä ole yhtään mitään perää. Sehän tässä onkin asian pihvi. Väitteet ovat olleet aivan liikaa jopa Ukrainalle itselleen. Yhtään mitään ei ole tapahtunut.

 7. ”Saattaahan noissa jutuissa jotain perää olla”. Ukrainan irtisanottu ihmisoikeusvaltuutettu sai tyttäreltään tietoja raiskauksista. Hmmmm. Ei haiskahda yhtään. Ukrainska Pravda -lehden mukaan tytär Kvitkoa on kuulusteltu, eikä hän ole pystynyt todistamaan väitteitään raiskauksista. Kvitko ei ole osannut sanoa, kenen lääkärin luo hän on ohjannut uhreja tai miksi hätäapulinjalle on tullut kymmenen kertaa vähemmän puheluita kuin Kvitko on väittänyt.
  Yle pyysi Kvitkolta uutta kommenttia. Hän ei vastannut viestiin.
  Oletko tosiaan vielä sitä mieltä että ”Saattaahan noissa jutuissa jotain perää olla”. Koita nyt ees.

  1. Jos tuolla tasolla on virkamiehet Ukrainassa, niin… Aivan idioottien vallassa koko maa. Ja sitten Suomen natosuvakit haluavat auttaa niiden jälkeläisiä, jotka tappoivat aivan varmasti tuhansittain suomalaisia WW2.

   Meikäläistä ei kyllä tuota historiallista taustaa vasten yhtään nappaa sotkeentua Ukrainan keittämään sakeaan soppaan.

  2. Näitä on helppo heitellä sen perusteella mitä tiedetään WW2 jälkimainingeista, jolloin puna-armeijan mongoliosastot raiskasivat käytännössä kaikki naiset Saksassa ketkä kiinni saivat. Omien esimiestensä käskeminä. Jutun kirjoittajan ei tarvitse kuin vaihtaa vanhan uutisen päivämäärää 77 vuotta eteenpäin ja taas on saatu valmista aikaan.

   Kuitenkin itse vertaisin tämän päivän venäläisiä enemmänkin 77 vuoden takaisiin saksalaisiin ja näkisin heidät tämän sodan korkeampi moraalisena osapuolena. Venäjän etu ei ole sikailla ympäriinsä, vaan päin vastoin. Kuitenkin on syytä muistaa että sota on raakaa, hävyttömän raakaa, niin mikään ei saisi yllättää.

 8. Sama toimittajatar kirjoitti viime talvena naureskelevia ja halveksuvia juttuja hevosten matolääkkeistä, taas oli kunnollinen taustatyö jäänyt tekemättä.

 9. Vauvat on kovaa huutoa, nyt on neget, ählät ym. menneet sekaisin Venäjän kanssa. Jos yleensäkin raiskauksia joukolla niin se on ihan Tsetseniakärpästen hommaa eli ähläm.

 10. Ukrainan on täynnä vain valheita, sotapropagandaa ja uhoa. Näitä ruokkii maan itsevaltainen sotilaskomentaja Zelensky viikko toisensa jälkeen harhaisemmiksi käymissään yökuulutuksissaan. EU ja Nato taputtaa taustalla ja Suomen valtamedia levittää kaiken sellaisenaan. Kuulemma Suomen tv-uutisissakin pyöritetään niitä sekavan juutalaisnäyttelijän houruvideoita.

 11. Ei toi­mit­ta­jat kek­si näi­tä tee­mo­ja «omas­ta sai­raas­ta pääs­tään»
  –   «Kir­joi­tat täs­tä tee­mas­ta täl­lai­sen ju­tun tai saat pot­kut. Olet­han va­paa toi­mit­ta­ja ja myös va­paa kir­joit­ta­maan tai ole­maan kir­joit­ta­mat­ta.»
  –   Myös toi­mit­ta­jan esi­mies «on pa­ko­tet­tu te­ke­mään va­paan» va­lin­nan an­ta­es­saan käs­kyn.
  –   Pe­rus­tus­lail­li­nen va­paus on pa­ko­tet­tu va­paus. –   Jär­jes­tel­mä vaa­tii …

  Tä­mä jouk­ko­rais­kaus­tee­ma on nos­tet­tu jul­ki­suu­teen, kos­ka Eng­lan­nis­sa on pal­jas­tu­nut uu­si ul­ko­maa­lais­ten pyö­rit­tä­mä lap­si­rais­kaus­rin­ki, jo­ka on vie­lä­kin suu­rem­pi kuin ai­kai­sem­min pal­jas­tu­neet «val­ta­van isot» jen­git.
  –   Rais­kaa­han ne ve­nä­läi­set­kin …

 12. Onko noilla jokin raiskausfetissi? Kukaan mulkullinen ei halua noiden kanssa ja siksi sitten haaveilevat joukkoraiskauksista?

 13. Eilen MTV3 kanavan uutisissa option keksitty päivän aivopesumetodi:

  He ottivat teemaksi suomalaisten HÄPEÄN ja häpeän toivotukset.

  Tähän sitten lykättiin heti inserttiin kylkeen osanarratiivi että suonalaiset toivovat että putinistit (eli Venäjänkin näkökulmaa ymmärtävät) häpeäisivät itseään. Tämä toistettiin myös jutun aikana ja tuotiin extrana se puolivenäläinen Ville Haapasalo kameran eteen sanomaan että vaikka hän on ollut Venäjän ystävä niin hän aikoo aina ”olla pienen ihmisen puolella”, mikä ei tietenkään merkitse mitään, mutta hiljainen viesti oli että ” putinistien” pitää pysyä hiljaa kun on aika nähdä ja propagoida Kremliä pelkästään pahana ja Kiovaa puhtoisena uhripoloisena. Ei edes vaivauduttu perustelemaan väitettä. Viesti oli tärkeä: Jos et tee ja ajattele kuten kerromme, sinun kuuluu hävetä.

  Eli sapekasta oksennusta tuo rahamedia.

 14. Mielisairaat feministit ovat pilanneet kaikkien naisten maineen, vaikka hyvin pieni osa naisista on kuitenkin järkeviä ja järjissään.

 15. On olemassa YKSI merkittävä fakta. Jokaisen valtion armeijassa palvelee mieleltään häiriintyneitä psykopaatteja, jotka ovat tarpeeksi lieviä solahtamaan läpi yltiö-hullun” seulasta. Aivan kuten rauhan aikanakin niin myös sodassa löytyy niitä, jotka tekevät sotarikoksia AITONA yksittäistapauksena. Vielä 1800-luvulla sotaan kuului ”luiontoisetuna” sotilaille luvallinen siviilien ryöstely, tuhotyöt, raiskaukset ja murhat. WWII:n aikana kaikki sodan osapuolet raiskasivat naisia ja ryöstelivät kuten länsiliittoutuneetkin, vaikka heitä pidettiin pulmusina kun rinnastaa Neuvostoliiton puna-armeijan tekoihin Saksassa. Nyt vallankin Suomessa pyritään tätä viittaa pukemaan myös nykyvenäläissotilaiden harteille, vaikka täällä osattiin vaieta sattuneesta syystä neuvostosotilaisen raakuudet kun Välirauha solmittiin 4.9.1944. Venäläiset käyvät sotaa turvatwakseen Ukrainaa kuuluneiden venäläisaluejden siviiliasukkaiden hengen ja elämän kuten NATO puuttui 1990-luvulla Jugoslavian sisällissotaan. Lisäksi Venäjä ei ole täysin uudessa ympäristössä vaan Ukraina on ollut Neuvostoliiton osa, joten venäläissotilailla on kuitenkin ollut tiettyä – kaiukesta huolimatta – pidättyvyyttä olla laittamatta hommaa kunnolla haisemaan, vaikka Ukrainan venäläisiä on murhattu 13 000 tieten tahtoen. Eikä pidä myöskään unohtaa Ukrainan kaikkivaltiaan hallituksen (diktatiuuri) harjoittamaa kohtelua unkarilaisvähemmistöä kohtaan, joita on maassa väh. 6 miljoonaa. Heiltä on kielletty oman kielen käyttäminen ja unkarilaislpset eivät saa puhua sanaakaan äidinkieltään edes koulujen välitunneilla. Jos ”RINK’EJÄ” haluaa löytää ja juttua niistä vääntää. Niitä löytyy ihan jo Oulusta ja Ruotsista, Ranskasta, Iso-Britanniasta sekä Saksasta. Matskua löytyy yllinkyllin ja eikä tarinoiden suhteen tarvitse liioittelun syntiäb harjoittaa eli VALETTA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*