Marco de Wit 15 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomen valtamedia ei uskalla kertoa Ukrainan huonosta sotamenestyksestä, koska se heikentäisi Natohuumaa.

 

Laiton Lehti on myös kertonut miten törkein valehtelija kaikista on Iltalehden Ukrainan sotaa käsittelevä ”tilannestudio”, jossa aina ylistetään romahtamispisteessä olevaa Ukrainaa ja vähätellään Venäjän etenemistä.

 

Ukrainan Donbassin rintama romahti: Venäläiset Siverskissä. Valtamedia pimittää!

 

 

Tästä huolimatta edes Laiton Lehti ei voinut kuvitella kuinka pitkälle Iltalehden ”tilannestudio” ja sen vihreä valeasiantuntija Emil ”Varastomies” Kastelhelmi menee sensuurissaan.

 

Uskomatonta, mutta totta: He eivät tänään tilannestudiossaan sanoneet sanaakaan Ukrainan Siversk-Bakhmut puolustuslinjan murtumisesta. Ihan kuin he eivät tietäisi venäläisten jo taistelevan Siverskin kaupungissa!?!

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Tosin ehkä totaalinen sensuuri tai tietämättömyys ei ole kovin yllättävää ottaen huomioon, ettei Siverskin kaupunkia edes näy heidän studiokartassaan.

 

Huomaa myös miten kartta on tarpeettoman iso, jotta katsoja ei saisi mitään selvää kuvaa Siversk-Bakhmutin puolustuslinjasta.

 

Nyt tilannestudio on kyllä ylittänyt parodiahorisontin. Edes Kummeli ei pystyisi kehittämään tuollaista farssistudiota.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Iltalehden valeasiantuntija Emil ”Varastomies” Kastehelmi edelleen pimittää Venäjän hyökkäyksen Siverskiin!

 1. >  ettei Siverskin kaupunkia edes
  >  näy heidän studiokartassaan

  Reality 2.0
  –   Siversk peruutettu.
  –   Kun Siverskin nimi muutetaan Siverossijaksi, ei Siverskiä ole voitu valloittaa, koska sitä ei ole koskaan ollut olemassakaan.
  –   Ja kun tuo Siverossija on aina ollut vanha venäläinen kaupunki, eivät venäläiset sitä ole voineet valloittaakaan, omaa kaupunkiaan.

 2. Valtamedian toimittajat pitää tuomita osana kansanmurhaa, aivan kuten Naton liittouma itsekin on tehnyt. Itse asiassa Kosovossa/Bosniassakin se pommitti paikalliset mediatalot maan tasalle, perustelunaan, että ne olivat osallisia kansanmurhassa!

 3. KJospa onkin kyse Naton sotasensuurista. Suomen valtiovalta on valinnut puolensa ja nyt toteutetaan sotasensuuria eikä edes anneta tilaisuutta totuudelle.

 4. Eipä taida edes somalien mielikuvitus lentää vastaaviin korkeukeuksiin, vaikka viikon märehtisivät khattia!
  Helsingin kirkonkylässä on apinapoksiakin vaarallisempaa hengittää sisään ja ulos.

  1. Kosteehelma ja (na)Toveri on parhaat huumoripläjäykset pitkään aikaan Suomen mediassa.

   Myös aika mahtavaa miten se yhdys sana merko nomi ja se toinen vajaaälyinen nimetön pelle laulavat täällä natovirsiä tajuamatta olevansa enemmän aivopestyjä kuin Neuvostoliitossa konsanaan

 5. Singolla voi ampua myös epäsuoraa tulta elävää voimaa vastaan käyttäen sirpalekranaatteja. Kastehelmen ihmettely tätä koskien oli tietämättömyyttä.

 6. Pekka Toveri and Martti Kari are propably the most incompetent exposed CIA-operators in history. Everybody in Finland can now read how they have exposed CIA’s operations on the highest levels of the state on Finland and how they are still actively working as CIA-operators for foreign states. They have exposed everything about the recent CIA operations, together with CIA-operator Matti Putkonen in the True Finns-party.

  Total incompetence from active CIA-operators, who expose everything. How do they even let them work as operators?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*