Marco de Wit 15 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka valepresidentti Joe Biden on pedofiili. Jopa hänen oma tyttärensä on siitä kertonut.

 

Todisteet: Valepresidentti Joe Biden on pedofiili

 

 

 

Moni varmaan muistaa pikkutytön, jota Biden näytti nipistävän. Nyt hän kertonut asiasta.

 

 

 

 

Tyttö vahvistaa, että Biden todellakin nipisti häntä.

 

 

 

Tyttö kuitenkin nopeasti poisti viestinsä, koska pelkää suvakkikaveriensa kostoa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Nipistikö Joe ”Pedo” Biden pikkutyttöä?

 1. Suvakit ovat todella pahoja ihmisiä. Oikeita satanisteja. Ei se ole niin paha asia jos presidentti nyt on vähän pedofiili. Ei se nyt ole niin paha asia jos Joe Biden vähän nuuskii pikkutyttöjä ja nipistelee pikkutyttöjä. Ei se nyt ole niin paha asia jos Ukrainan natsit ovat niitä hyviä natseja. Natokin on ihan ok, kun pridettää ja tukee suvakismia.

  1. Niin, seuraavissa vaaleissa jenkeillä lienee peräti kaksi pedaria joista valita, biden ja trump… Siis jos eivät potkaise tyhjää jo ikänsä vuoksi. Hyvin menee… #sananvapaus

 2. Rohkea pikkutyttö kuitenkin kun kertoi Joe Bidenin nipistelyistä, vaikka Bidenin pedofiilihovi kostaa varmasti.

  1. Saisi Biden tulla pierailulle Iltalehteen ja nipistää vaikka Karvalaa perseestä ja sipistä lemmenrunoja sen korvaan.

 3. Kaikkein eniten oksettaa nämä ympärillä olevat vanhemmat, jotka eivät tee mitään, koska ajattelevat, että he kuitenkin saavat pitää hienot uransa ja suojatyöpaikkansa jos pysyvät hiljaa, että pedo-Joe vähän nipistelee ja nuuskii pikkutyttöjä ja jopa heidän omia lapsiaan. Pedo-Joe varmasti antaa jonkun kivan suojatyöpaikan jos antavat tyttärensä Joen nipisteltäväksi ja nuuskittavaksi.

  Amerikkalaista saastaa nämä kaikki muut. Täysin normaalia ajattelua heiltä.

  1. Juuti niin. Huijasivat intiaaneilta maat ja joukkomurhasivat sitten heidät. Luuletteko, että israelilaiset olivat ensimmäisiä, jotka ottavat maat alkuperäisiltä asukkailta.

   Väärin, kyllä ne olivat juuri britit ja amerikkalaiset ne ensimmäiset maarosvot.

    1. Vanha testamentti on täynnä Herran palvontaa ja taistelua naapureita vastaan.

     Roomalaiset sitten saivat tarpeekseen ja tuhosivat juutalaisten pyrkimykset ja karkottivat pois. Temppelistä ei jäänyt kiveä kiven päälle.

     Myöhemmin sitten Ikrainan alueella imperiumis pitänyt kasaariheimo varasti aitojuutalaisilta uskonnon ja kääntyivät ns juutalaisiksi, että pystyivät käymään kauppaa kristityn lännen ja idän muslimien kanssa oilman pelkoa että heidän valtakunta tuhotaan. Venäläiset tosin sitten yuhosivst kasaarivaltakunnan ja perustivat pääkaupungin Kiovaan. Nyt siellä taas tappelevat Venäjä ja Israelin tukema Ukraina.

   1. Aina tuommoista on ollut ja todennäköisesti aina tulee olemaan. Ahneus ei poistu kuin geenimuuntelulla, jos silläkään. And war, war never changes…

 4. ”Crack-cocaine no bigger than this. 5 years in jail. The judge doesnt have a choice.”. ”I just wanted to tell you about the Times article. It was good. I think you are clear.”.

 5. Vihervasemmistolaiset/kulttuurimarxistiset suvakkitorakat vaikuttavat olevan niin vakavasti mielisairaita/häiriintyneitä, että heitä varten pitäisi luoda aivan uudet tautiluokitukset. Edellä mainittuja sekä myös äärimuslimeja sekä äärijuutalaisia varten. Eli maailman pahin ihmissaasta muodostuu näistä kolmesta edellämainitusta viiteryhmästä.

  1. Oltalehyi taas työntää keittiöpsykologista saastaa: on noin 20 persoonallisuushäiriötä, mitkä niistä sinulla on? Joka päivä joku mies on tehnyt jonkun femakkosuvakin elämän pilalle. Näin väittää iltalehti ja hekumoi miehen kuvilla ja yksityiskohdilla. Ja apinat lukevat jutut kokonaan ja kääntyvät suvakkiuskoon.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*