8 thoughts on “Päivän video: Nisti Ukrainassa

  1. https://youtu.be/ZHQ1bxGmhwA

    Kokoelmavideon kokoajan kertoo kuinka video sai ensimmäisten tuntien aikana jo satoja tuhansia katselukertoja, mutta sitten videon katselukerrat alkoivatkin laskea 180.000 katsontakerrasta koko ajan alemmas, 30.000 katselukertaa, mutta jaot ja tykkäykset kuitenkin säilyivät. Videon tekijä toteaakin, että mitenkähän tuo on edes mahdollista. Nyt videolla on taas melkein 700.000 katselukertaa.

    1. Vuorokautta myöhemmin taas ainakin 97.000 uutta katselukertaa. Kyllä tuota ihmiset katsovat ja jakavat aivan hurjasti. Youtuben ja pankkien omistajat ovat kauhuissaan.

  2. https://youtu.be/Bexyo1o7tgI

    Sky News on samaa sionistien mediaa kuin kaikki muutkin, joka rummuttaa varsinkin kaikkia sotia, mutta Fox Newsin tavoin se on kritisoinut ja uutisoinut sentään mm. Joe ja Hunter Bidenista. Sky News käy läpi kuinka valtamedia välttää uutisoimatta Hunter Bidenista ”kuin ruttoa”.

    1. Jotenkin tuntuu, että Hunter Biden ei ainakaan pese mitään rahoja vähään aikaan. Isi ei ole lähettämässä satoja tuhansia dollareita venäläisiin, ukrainalaisiin ja kiinalaisiin huoriin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*