Marco de Wit 16 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Natottavat betamiehet ovat psyykkeeltään samanlaisia kuin feministit. Kummatkin ovat jo geneettisellä tasolla helposti valtamedian aivopestävissä. Niinpä kumpikaan ei hyväksy vihafaktoja.

 

Suomen perusongelmana eivät ole feministit, vaan betamiehet, jotka mahdollistavat feminismin ja suvakismin.

 

Beta-miesten uskontunnustus

 

 

Valtaeliitin aivopesevät betamiehet kiistävät tai vähättelevät myös Ukrainan heikkoa sotamenestystä. He kieltäytyvät katsomasta ”vihakarttoja”, koska ne osoittavat liian selvästi Venäjän jyräävän Ukrainan.

 

Betamiehiä ei siten yhtään häiritse, että valtamedia on lopettanut rintamatietojen kertomisen ja rintamakarttojen näyttämisen. Tai jos näyttävät karttoja, niin ne ovat joko liian vanhoja tai sitten niin suuria, ettei rintamatilanteesta saa mitään selvää. Tämäkään ei betamiehiä häiritse varsinkin, jos kartan lähteenä juutalaiset.

 

Valtamedian päälähde, juutalainen ISW pimittää Ukrainan rintaman olevan romahtamassa!

 

 

Betamiehet ovat nyt vajonneet niin alas, että pitävät rintama-analyysejäkin turhina. Erityisesti betat ovat raivostuneet itävaltalaiselle everstille, joka on jo kuukausia tussikartoillaan osoittanut miten venäläiset yhä helpommin puhkaisevat ukrainalaisten puolustustalinjoja. Raivostuneet betat syyttävät everstiä tussikenraaliksi ja kieltäytyvät tutustumasta hänen vihafaktoihinsa.

 

 

 

 

 

Laittoman Lehden analyysit ovatkin perustuneet pitkälle tämän everstin analyyseihin. Näin pystyimme jo noin kuukausi sitten helposti ennustamaan mitä rintamalla tulee tapahtumaan: Popasnajan kukasta syntyy Zoloten motti, josta syntyy Lysychanskin motti, jonka jälkeen ukrainalaiset pakenevat Siversk-Bakhmutin linjalle, josta sitten pian perääntyvät Donbassin avaimeen eli Slaviansk-Kramatorskin puolustuslinjalle.

 

Juuri näin onkin tapahtunut:

 

 

Laittoman Lehden 19.6.2022 karttaesitys

 

 

Betoja rintama-analyysit eivät kuitenkaan kiinnosta, koska ne ovat liian täynnä vihafaktoja. Samasta syystä betat eivät myöskään voineet hyväksyä everstin vihafaktoja, jotka osoittavat Ukrainan mahdottoman suuresta avuntarpeesta seuraavan läntisen avun riittämättömyyden.

 

 

Itävaltalainen eversti: Länsimaiden apu Ukrainalle ei riitä alkuunkaan! (Ydinsota alkamassa?)

 

 

Nyt eversti on palannut ja tiivistää kolmen kuukauden tapahtumat tussitauluunsa. Video on jo lähes viikon vanha, mutta hyvä yleisesitys. Videoon on saatavissa suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Itävaltalainen ”tussikenraali” tiivistää jälleen Ukrainan sodan vihafaktoillaan!

 1. Massiivista raivoa betamiehissä synnyttävä tussikenraali. Eversti kertoo asiat aivan toisin kuin läntinen valtamedia, Suomen valehtelevat ja maanpetolliset sotilaat, sekä poliitikot.

  Samalla kun maanpetturit Toveri ja Kari valehtelevat ja myyvät maataan vieraille valloille, suomalaiset betamiehet näkevät, että Itävallan eversti ”hajottaa” sodassa Venäjää vastaan?

 2. Sveitsi-Itävalta akselilla kun voidaan käsitellä sotaa asiantuntevasti ja puolueettomasti eikä Suomen Nato-propagadalla ja Venäjä-vihalla niin katsaus on silloin aina realistinen.

  1. Yleensäkin Sveitsi, Saksa ja Itävalta on ollut geenistöltään hyvin ihailtavaa arjalaista perimää, kun taas satanistiset ja totaalisen pahat britit ja amerikkalaiset ovat alkaneet hävittämään puhtaita ja järkeviä germaaneja. Britit ja amerikkalaiset ovat pelkkää totaalisen pahaa pohjasaastaa ihmisinä.

   1. Mitäs perintöä A.Hitlerillä oli. Taisi olla vahingonlaukaus itävaltalaiselta virkamieheltä ja kotiapulaiselta. Suvakit ymmärtävät, että Hitler oli ympäristön tulos.

    1. Brittiläinen ihmissaastahan orjuutti irlantilaiset totaalisesti ja pakkosiitti irlantilaisia orjiaan raiskattaviksi afrikkalaisille orjilleen. Todellista ihmissaastaa ovat britit aina olleet ja ovat tänä päivänä.

 3. Nyt oli kyllä lopussa hyvä videopätkä. Pitää alkaa seurailemaan tuota.

  Vähänkö valemedian Emil Kastehelmet näyttää pelleiltä tällaseen verrattuna :D

  1. Valtamedian asiantuntijoidenhan pitäisi olla suunnilleen everstitasoa, jotka ymmärtävät strategiat jne. rykmenttien, prikaatien ja divisioonien tasolla, asejärjestelmät jne. tai sitten ainakin jonkinlaisia oikeita yliopiston käyneitä tutkijoita. Ongelmana on, että heilläkin on edes jonkinlainen ammattiylpeys ja eivät kehtaa sanoa pelkkiä emävaleita, paitsi CIA:n operaattorit Toveri ja Kari, sekä feikkitutkija Kastelhelmi, joka ei ole koskaan käynyt mitään kunnon tutkintoja. Karille ja Toverille on maksettu niin paljon ja hyvin mahdollisesti ovat niin syvällä pedofiilikaupoissa, että he kyllä kehtaavat valehdella silmät päästään.

 4. Kastehelmi on niin täydellinen farssi, ettei näitä oikein jaksa edes katsoa. Samoin CIA-operaattori Pekka Toverin mielisairaiden juttujen kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*