Marco de Wit 16 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ukrainan sota on vain Syyrian sodan sivunäyttämö. Israel on nimittäin suuttunut, että sen pahimpia vihollisia, kuten Syyriaa, Irania ja Hezbollahia tukee nimenomaan Venäjä.

 

Niinpä Israelin kätyrit, sionistit ovat toisaalta tukeneet juutalaisia oligarkkeja yrittämään vallankaappausta Venäjällä ja toisaalta painostaneet Amerikkaa saartamaan Venäjän sekä lisätukikohdilla että Naton laajentumisella.

 

Valtamedia ei uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

Venäjä ei kuitenkaan hyväksynyt saarrostusta varsinkin, kun Ukraina toisaalta havitteli Naton jäsenyyttä ja toisaalta pommitti vuodesta toiseen Donbassin venäläisiä siviilejä. Niinpä sitten alkoi Ukrainan sota, jossa sionistit taistelevat Venäjää vastaan viimeiseen ukrainalaiseen.

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Tässä hyökkäyssodassaan sionistit ovat myös saaneet puolelleen sekä natsit että suvakit. Miten se on mahdollista?

 

Helppoa. Ensinnäkin juutalainen oligarkki Kolomoisky on rahoittanut natsipataljoonia ja kannustanut niiden Venäjävihaa. Nämä ostetut natsit pitävät venäläisiä mongolidisina ali-ihmisinä ja ukrainalaisia aitoina valkoisina arjalaisina, joiden on tuhottava idän ali-ihmiset. Tämä tietysti sopii sionisteille, jotka ovat määränneet valtamedian esittämään natsit positiivisessa valossa.

 

Ovatko Ukrainan natsit oikeita natseja? Euroopan natsit Mossadin frontteja?

 

 

Lisäksi juutalaiset ovat selittäneet johtamalleen vähemmistökoalitiolle, että Venäjä vastustaa suvaitsevaisuutta ja on siksi tuhottava.

 

Nato: Venäjä on pahuuden valtakunta! Täynnä patriarkkaalisia homo- ja transufobeja!

 

 

Samalla monet juutalaiset ovat yhdessä suvakkien kanssa pystyneet tuomaan myös pridetyksen Ukrainaan. Pride-marssit alkoivatkin jo 2013. Näin sionistien on ollut helppo saada suvakit tukemaan Ukrainaa ”homo- ja pridefobista” Venäjää vastaan.

 

Slava Pride-Ukraina! Sionistit ostaneet kansallismieliset ja jopa natsit?

 

 

Nyt EU, Britannia ja Nato painostavat Ukrainaa yhä enemmän mädätyksen tielle.

 

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Nato ja EU painostavat Ukrainaa lisäämään pridetystä! Oikeisto hiljaa kaikkialla!

 1. Ukraina on täysin englannistettu. Englanti on niiden virtuaali-isänmaa. Eilen ukrainalaispakolaisnainen piti korvallaan älypuhelinta, johon oli kirjoitettu isoilla kirjaimilla ”ENGLAND”. Miksi ei ollut siinä vaikka Ukrainan lippua?

  Ukrainalaiset on vielä pahemmin aivopesty englantilaisia arvoja fanittamaan kuin suomalaiset. Onhan niillä aivopesun uhreina pitempi historia kuin suomalaisilla.

  Suomen kieli on sellainen aivoverieste ja tulppa ettei sen läpi tule vieras mädätys ja aivopesu. Tässä käydään kulttuurien välistä sotaa.

 2. Ukrainan homoilla ja muilla pridettäjillä on jopa oma pataljoona. Tunnuksena heillä on yksisarvinen hevonen!

  Luojan kiitos jo yksi pervosotilas(transu) on jäänyt kiinni venäläisille. Mikä mahtaa olla hänen kohtalo? Ehkäpä Tsetseniaan eheytyshoitoihin?!!

 3. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008947382.html

  Suomen hallinnon johtokin kertoo roskaa jostain ”korona-ajasta”, ikään kuin se olisi edes jokin oikea sana. Ei ole ollut mitään ”koronaa” ja ”korona-aikaa”. ”Kansalaisten pitää nyt korona-aikana ymmärtää totella sääntöjä ja totella valtiota. Olemme eläneet korona-aikaa kohta kolme vuotta. Korona-aika on vielä päällä.”. ”Ei koronaa ole olemassa? Miten niin ei ole? Todista sinä kansalainen, että koronaa ei ole olemassa! Tämä PCR-testikin näyttää, että sinusta löytyi promille jotain mitä emme tiedä, mutta kyllä tämä todistaa, että sinulla on korona ja sinä olet sairas ihminen!”.

  1. Ei tartte edes promillea, johan pari vuotta sitten joku sairaanhoitaja paljasti, että koronatestejä on sellaisiakin laatikoita joissa on putkiin jo merkitty mikä tulos sillä tulee. Ja joku toinen toisessa maassa lähetti labraan koko laatikollisen avaamattomia, käyttämättömiä testejä ja sai lähes pelkkiä positiivisia tuloksia.

 4. Jotkut yksittäiset äärijuutalaiset ovat mestareita valehtelemaan ja siirtämään maalitolppia. Mossadin mottokin kertoo avoimesti, että sodat voitetaan oveluudella, petoksilla ja valheilla.

 5. https://youtu.be/kQPxmSxgoqQ

  John Bolton itsekin myöntää amerikkalaisten järjestäneen vallankumouksia joka puolella maailmaa. Tavalliset amerikkalaiset ihmiset tullaankin lopulta saattamaan erittäin raskaaseen vastuuseen rikoksista kaikkia uhrejaan kohtaan. Muista loisiminen on se syy miksi amerikkalaiset itse elävät lihavasti ja he eivät tule koskaan sallimaan, että heidän orjansa pääsisivät vapaaksi, koska tämä tarkoittaisi heidän oman elintasonsa romahtamista. Amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme kirjaimellisesti elävät muiden selkänahasta.

  1. Jaa, en tiennytkään, että Martin kuuluu NATOn johtohenkilöihin. Nyt täytyisi selittää, mitä tarkoittaa natopridettäminen. Eikös NATO ole pelkkä sotilaallinen puolustusliitto?

   1. Sinulla on vilkas mielikuvitus! Kukaan ei ole väittänyt homopedofiili-Martinin olevan naton johtohahmo. Nato edistää homoutta ja pedofiliaa.

    Ketä nato on koskaan puolustanut? Libyaa kenties tai vaikkapa Afganistania?!! Nato ei kykene puolustamaan edes Baltian maita!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*