Marco de Wit 17 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikan kongressin edustajanhuoneen kommunistisin jäsen, entinen tarjoilija Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) on joutunut seksistisen hyökkäyksen kohteeksi!

 

Eräs aborttien vastustaja nimittäin kutsui häntä isopeppuiseksi.

 

 

Niinpä sitten AOC teki itkuvideon miljoonille ihmisille.

 

Alla ensin AOC:n itkuvideo ja sen alla video siitä mitä oikeasti tapahtui.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Viharikos: USA:n kansanedustaja AOC:tä kutsuttiin isopeppuiseksi!

 1. Naisille on aina väliä kuka sanoo, katsoo ja koskee. Heillä on massiiviset kaksoisstandardit, joita monet miehet eivät nykyaikana ymmärrä.

 2. Mikä tuossa oli nyt ongelma tuolle naiselle? Suhteellisuudentajun puutetta. Hyvin ravittu, miksi valittaa. Miljoonat lapset kuolevat nälkään ja tuo häiriintyy jonkun sekopään huutelusta. Monet varsinkin mustat miehet pitävät isoperäisistä naisista.

 3. Mielenpahoittamisen syynä oli tietenkin se ettei mies näyttävät riittävän varakkaalta, vaan ihan perustavikselta. Siinä ongelma. Jos Ricky Martin olisi käpälöinyt siinä ei olisi ollut mitään huonoa tuolle naiselle. Oikea loukkaantujan prototyyppi.

  1. Tästä ”ahdistelusta” on useimmiten kyse. Jos olet tarpeeksi korkean statuksen mies, huomio ja koskettelu on imartelevaa, kiinnostavaa, jännittävää jne., mutta jos huomiota antava ja kosketteleva mies on liian matalan statuksen mies, nainen pitää sinua ahdistelijana ja friikkinä. Kyse on useimmiten vain naisten sanapelistä. He käytännössä haluavat, että korkean statuksen miehet osoittavat heille huomiota ja ”ahdistelevat heitä”, vaikka samaan aikaan he torjuvat kaikki liian matalan statuksen miehet ja alkavat syyttämään heitä.

   1. Minä pidän nykyisiä poliittisia johtajia (sekä niiden ideologioita ja niiden seuraajia) ahdistelijoina ja friikkeinä.

 4. Katsokaapas taas noita Twitterin naiskommentoijia miltä he näyttävät. Konservatiivi ja kansallismieliset naiset ovat keskimäärin paljon kauniimpia kuin suvakkinaiset ja heillä on keskimäärin paljon paremmat geenit, sekä immuunijärjestelmä. Tästä tässä on tosiaan kyse, kuten Edward Dutton on tuonut esille.

  1. Noilla rumemmilla naisilla pettymys parisuhde- ja kullankaivuumarkkinoilla menee siihen että niistä tulee ns feministejä eli kunnon miesten vihaajia. Pahat pojat kyllä kelpaavat, mutta eihän niitä ole feministisen hys-hys-ei-saa kasvatuksen seurauksena olemassa.

   Ratkaisuna siihen on sitten tyttöjen keskinäiset sateenkaarijutut.

   1. Olet siis tiedevastainen! Tohtori Dutton on erittäin älykäs tiedemies. Tämän lisäksi hän on erittäin taitava kirjailija!

    Tohtori Duttonilla on paljon tietoa suvakeista ja heidän suvakismista!

    1. En ole tiedevastainen vaan en luota sellaisiin ns. tiedemiehiin kuin dutton. He eivät harjoita tiedettä vaan julkaisevat omia mielipiteitään muka tieteen nimissä. Duttonilla on myös paljon tietoa toisten tutkimusten plagioinnista. Duttonin näkökulma evoluutiopsykologiaan on hyvin kapea, hän hyväksyy vain sellaiset tulokset, jotka ovat valkoisen ylivallan kannalta hyväksyttäviä ja jättää kaiken muun pois. Ei hän ole sen parempi kuin jyrkimmät blm aktivistit.

   2. Te suvakithan tässä ette tiedä mitään tieteistä. Naistutkimus ja sosiaaliset tieteet eivät ole mitään oikeaa tiedettä.

 5. Vituttaa tämä useimpien naisten kaksinaamainen teeskentely ja valehtelu. Nykyisin ei myöskään auta jos olet melko korkean statuksenkin mies, jolloin sinusta voidaan koska tahansa, myös jälkikäteen mustamaalata metoo-ahdistelija, jos nainen kokee tai nainen tulkitsee omassa päässään.

 6. Kuten Marcocin taisi aikoinaan kirjoittaa:”Kauniit ja nuoret naiset harvoin ovat feministejä”. Heillä kun ei ole ongelmia miesten tai ympäristön kanssa. Ja poikkeuksetta he nauttivat elämästään.

  Feministeiksi ryhtyvät vähemmän huomiota saavat jotka siis sitäkautta hekevat huomiota.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*