Marco de Wit 18 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Nato on liittoutunut suvakkien kanssa saadakseen myös vasemmistopuolueiden tuen. Niinpä Nato ja varsinkin sen johtava maa, USA nykyään edistää pridetystä. Samalla se tietysti myös demonisoi Venäjää homofobisena maana.

 

Nato yrittää rakentaa asetelmaa, jossa Venäjä on pahuuden valtakunta ja länsi hyvä suvaitsevaisuuden valtakunta.

 

Nato: Venäjä on pahuuden valtakunta! Täynnä patriarkkaalisia homo- ja transufobeja!

 

 

 

Ei siis ihme, että USA:n ja Venäjän armeijoiden rekrytointivideot ovat ihan eri maailmasta.

 

Päivän video: Pride-Nato vs. Venäjä

 

 

Nykyään Natojoukoissa on myös transuja.

 

 

 

Amerikassa transu on jopa nostettu amiraaliksi.

 

Juutalainen pedotransu amiraaliksi USA:n sotavoimiin!

 

Päivän kuva: Nato-pride

 

 

Ei ihme, että suurin osa maailman maista pitää amerikkalaisia hulluina ja tukee Venäjää. Amerikkalaiset nimittäin käyttävät myös näitä transuja lähettiläänä. Tässä kaksi transua edustamassa Amerikkaa Ranskassa.

 

Sääli, etteivät saapuneet edustamaan ennen Ranskan presidentinvaaleja. Silloin Le Pen olisi hyvinkin voinut voittaa.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Natotransut hämmentävät ranskalaisia

 1. Amerikkalaiset ja britti-ihmiset eivät ole vain hulluja, vaan totaalisen pahaa ja sairasta saastaa ja ovat aina olleet. Tuhosivat myös hienot saksalaiset ja alkoivat heti levittämään saastaansa uudestaan myös Saksaan.

 2. Amerikkalainen ja brittiläinen imperialistinen saasta on aina ollut fasistista, sairasta ja rikollista saastaa.

 3. Kuinka paljon sillä on tekemistä ihmisten sairastelun kanssa, että yhden ryhmän annetaan nykyisin luovuttaa verta? Kukaan ei myöskään tiedä injektio-veren pitkäaikaisvaikutuksia. Mutta uskokaa vain rauhassa siihen, että ”herrat” olisivat teitä jotenkin älykkäämpiä. Katsokaa näitäkin neitejä tai ketä tahansa ”älykästä” mädättäjää ja rajojen avaajaa.

 4. Kyllä on sairasta. Suomalaiset kuolevat heidän takiaan viimeiseen suomalaiseen patriarkaalista Venäjää vastaan. Patriarkaatti pitää murskata, vaikka sitten sodalla. Noh, oikeat urokset kyllä pistävät vikisevät nartut kuriin.

 5. NATO tappaa toistuvien laittomien hyökkäystensä kohteet nauruun. Ei tarvitse ampua laukaustakaan. Voi hyvä luoja mikä friikkisirkus.

  1. Näin sitä yritetään rakennella surkeaa narratiivia Natosta moraalin rapauttajana ja venäjästä puhtoisen onnelana. Ei vain tahdo millään onnistua, kaikki on niin läpinäkyvää putinin nuoleskelua. Kuinka moni teistäkin muuttaisi venäjälle tai haluaisi samanlaisen ilmapiirin Suomeen? Mahtaa elämä olla vaikeaa suvakkien ympäröimänä ja kun näkee joka puolella natopedottajia, homoja, lesboja, transuja ja ennen muuta juutalaisia. Polpokin vainoaa rehellisiä misogyymenjä, homofoobikkoja, ksenofoobikkoja. Teidän mielestä mitään ei saa sanoa ja kuitenkin puhutte räävittömiä asiasta kuin asiasta sanomatta mitään tähdellistä.

   1. Aivan eri asia yksittäisen ihmisen puhe vrt. valtamedian puhe. Kumpi on vahvoilla ja onko valtamedian puheessa mitään järkeä? Sehän toistaa sitä mitä poliitikot käskevät sanoa. Ei valtamediassa yksilön puhe kuulu, vaan vain järjestelmän puhe.

  1. Onko siltä leikattu klitoriksen esinahka?. Sellainenkin on olemassa. Joltakin osin ihmisnaaran ja-uroksen sukuelimimissä on yhtäläisyyksiä. Sitä paitsi steroidinaisen klitoriz on isompi kuin minipenis.

 6. Kyllä, klitoris on sitä suurempi kuin penis eli puusta just puonneilla ja jos käyttää steroideja. Äänikin menee. Muna kasvaa kun klitoris on pieni mulkku, kusiputki. Naiset joilla sopivasti pitkä masturboivat kuin miehet ja pelkkä höpökehoraksa pinta lihaksineen ei niin voimaa mutta pieni 3rasva% näytöksissä vie hedelmällisyyden kunnes on tarpeeksi ollut massakaudella. Vahvin mies kisoissa järkevää että pitää olla kokoajan ja nopeat pitkiä ääriä kestävät lihakset, ei niinkään päältä näkyviä voimattomia lihaksia. Plösövoimailijoilla moninkertaiset voimat kuin kehonrakennussijoilla vaikkei näytä kunnes tietää.

 7. Kun ennen Talvisotaa Valtioneuvos J. K. Paasikivi (KOK) ja ministeri Väinö Tanner (SDP) (EI osallistunut punakapinaan vaan istui kotonaan) matkustivat Moskovaan junalla neuvotteluihin ”konkreettisista kysymyksistä”. Jokaisella juna-asemalla oli kansaa veisaamassa virttä: ”Jumala on Linnamme”! Lukuisiin pysähdyksiin tuskastunut stressistä johtuen Paasikivi murahti: ”Jos tämä on virren veisuusta on kiinni niin sitten meillä ei ole mitään hätää.”
  Nyt homot vetävät toisiaan joka asemalla toisiaan perseeseen. Ja presidentti Sauli Niinistö pride vaimonsa kanssa tuumaavat: Nyt kyllä sodassa voitetaan koko maailma ja pride-Suur Suomi on selvää perslihaa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*