19 thoughts on “Päivän kuva

   1. Voin kuvitella tuon hymyn takaa paljastuvan ihmissuden vampyyrin kulmahampaat täydenkuun aikana kun rupeaa imemään verta uhrinsa kaulasta.

    Tuo on kuin jostain vampyrella-elokuvasta. Lupauksella seksistä vampyyri houkuttelee uhrinsa ja suudelman sijasta iskee hampaansa suoraan kaulavaltimoon. Eikä leiki kuin mursu.

   2. Näköjään teitä ketuttaa niin vietävästi, kun Marin pärjää niin hyvin pääministerinä. Teistä ei yksikään pärjäisi menossa mukana viikkoakaan. Sitä paitsi tuo kuvamanipulaatio on surkea.

    1. Neuvonantajat on ainakin paremmat meillä, jos nyt sellaisia edes tarvittaisiinkin vastaavassa tehtävässä. Ihan kotimaasta, ei tarvita ulkopuolelta kuten eräs. Eikä tarvitse avustajien mankua poseerausta eikä haastattelua mihinkään lehteen.

    2. Ja kuorsaa, haisee ja ulostaa kuin mies. Siis mursu. Vaikka onkin kuulemma naaras.

     Joku jo väitti somessa, että mursu on Putinin joukkojen kouluttama sotamursu, joka tuli suorittamaan erikoisoperaatiota Suomen rannikkokohteisiin. Tuskin sattumalta oli valittu Haminaa ekaksi kohteeksi. Venäjän laivasto toi sen Suomen aluevesille jostakin Jäämereltä.

 1. Uimakuva uimakuva uimakuva ja sitten vahingossa persettä eteen ja nostaa jännittäen. Seuraavana päivänä valittaa miksi minua ei hyväksytä sellaisena kuin olen henkisesti, miksi ei saa poseerata rauhassa perse pystyssä joka yleisessä paikassa, lapsikin oppisi.

 2. USA:n so­si­aa­li­tur­va ro­mah­ta­mas­sa.
  –   Star­bucks Flees Cri­me-Rid­den Ci­ties
  –   https://archive.today/r53RH

  De­mok­raat­ti­set osa­val­ti­ot ovat kiel­tä­neet po­lii­sia pi­dät­tä­mäs­tä myy­mä­lä­var­kai­ta.
  –   Täs­tä on luon­nol­li­ses­ti ol­lut seu­rauk­se­na, et­tä so­si­aa­li­tur­van ra­hoi­tus on osal­taan siir­ty­nyt osa­val­ti­ol­ta pai­kal­li­sil­le kaup­pa­liik­keil­le, joi­den kaut­ta tar­peel­li­set tuot­teet ja ylel­li­syys­tar­vik­keet ja­etaan ha­ki­joil­le.

  Nyt on kui­ten­kin al­ka­nut näi­den ja­ke­lu­pis­tei­den lo­pe­tus­kier­re, kun kaup­pa­ket­jut toi­nen toi­sen­sa jäl­keen lo­pet­ta­vat myy­mä­län­sä.
  –   Kor­va­taan­ko sul­jet­ta­vat päi­vit­täis- ja luk­sus­tuot­tei­den myy­mä­lät val­ti­ol­li­sil­la myy­mä­löil­lä.
  –   «Va­paa ka­pi­ta­lis­mi» säi­ly­te­tään nat­si-sak­san mal­lin mu­kai­ses­ti: yri­tys­ten teh­tä­vä on suo­rit­taa val­ti­on niil­le an­ta­mia teh­tä­viä. Ah­nei­den osak­kee­no­mis­ta­jien si­jas­ta yri­tyk­set ja­ka­vat voit­ton­sa «il­mas­ton hy­väk­si».
  –   On­ko rat­kai­su­na Neu­vos­to­liit­to-tyyp­pi­set myy­mä­lät, jois­sa mak­su tuot­teis­ta suo­ri­te­taan etu­kä­teen so­si­aa­li­sen luo­to­tuk­sen pis­teil­lä ja tuot­teet ovat sit­ten nou­det­ta­vis­sa pans­sa­roi­dus­ta nou­to­pis­tees­tä.
  –   Po­liit­tis­ta eliit­tiä var­ten ovat tie­ten­kin eril­li­set Ber­jos­ka-myy­mä­lät, joi­hin kan­sal­la ei ole asi­aa.

 3. Hölmistynyt mursu tuumii ”Hetkinen! missä on esinahattoman klausin sätkynuken rinnat?!!”

 4. Silloin kun on ihmisenä täysi nolla, niin pitää ostaa intialaisia seuraajia ja tykkääjiä.

 5. "syynä halpa ulkomainen työvoima, jota telakat käyttävät" "omistajien virheelliset toimet ja liiketoimintastrategia sekä huono johtaminen" sanoo:

  https://yle.fi/uutiset/3-10978857

  19.9.2019 ”mielellään otetaan ulkomailta työvoimaa, koska se on edullisempaa. Sitä ei pysty kukaan kiistämään, Teollisuusliiton Satakunnan aluepäällikkö Jouni Nurmela sanoi alkuvuonna.”

  https://ls24.fi/uutiset/rmc-n-tulos-viimein-julki-tappiota-karmeat-58-miljoonaa-euroa-mystarin-viivastys-keikuttaa-yhtiota

  18.7.2022 ”RMC:n tulos viimein julki: tappiota karmeat 58 miljoonaa euroa”

  https://www.ku.fi/artikkeli/3050176-pro-liitto-rauman-telakasta-surkeaa-johtamista-ja-omistajien-virheita

  16.9.2013 ”Pro-liitto Rauman telakasta: Surkeaa johtamista ja omistajien virheitä”

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/tilauskanta-jo-1-6-miljardiin-euroon-jaanmurtajatilauksia-odotetaan-vesi-kielella-rauman-telakka-porskuttaa-koronakurimuksesta-huolimatta/96a6fff7-12e0-41e8-ad4f-bb9b510ce2ea

  30.5.2021 ”Rauman telakka porskuttaa koronakurimuksesta huolimatta”

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/rauman-telakan-palveluksessa-on-suoraan-vain-200-tyontekijaa-tuhannesta-nyt-se-maksaa-kovaa-hintaa-koronaoloissa/b2820625-7070-4285-80ad-e53cb5f4172a

  22.2.2021 ”Rauman telakan palveluksessa on suoraan vain 200 työntekijää tuhannesta”

 6. Suomi menossa konkurssiin, Saksan energia politiikan ansiosta, Sanna bilettää Italiassa öky kartanossa, evvk Suomi,

 7. ***** mursun perseeseen päältä.. on se hyvä kun oot meidän pääministeri kun kukaan muu ei osaa tehdä sun hommaa

Comments are closed.