Marco de Wit 18 heinäkuun, 2022

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on tiiviisti raportoinut purrapersujen petoksista ja kähminnöistä. Puolueen sisällä harjoitetut puhdistukset ovat menneet juuri kuten Laiton Lehti ne ennusti jo vuosia sitten. Kaiken takana on Nato ja sen tiedustelupalvelut.

 

Laiton Lehti on viime aikoina saanut analyyseistään paljon kiitoksia, sillä monien äänestäjien silmät ovat avautuneet varsinkin sen jälkeen, kun persut alkoivat vastustamaan Nato-kansanäänestystä.

 

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Purran valtaansaattamisen olennainen ajatus oli, että kansallismieliset karsitaan pois puolueesta kokonaan. Kokoomuslaistunut, globalistien kädestä kiltisti syövä valeoppositio olisi kaikkein toivottavin eliitin näkökulmasta.

 

Sen lisäksi, että Purra omien kätyriensä avulla puhdistaa puoluetta EU- ja Nato-vastaisista voimista, katse hiukan kääntyy menneeseenkin. Timo Soinin lokaveden mukana mennyt Jussi Niinistö on ilmeisesti erittäin hyvissä väleissä Riikka Purran kanssa. NATO-agentti Jussi Niinistöä ollaankin tiettävästi haluamassa takaisin puolueeseen, kuten Laiton Lehti kertoi ainoana mediana jo vuonna 2021 artikkelissaan ”Purran salainen suunnitelma ja pelon ilmapiiri” (18.8.2021).

 

Tutkija: Purran salainen suunnitelma ja pelon ilmapiiri

 

 

Artikkelissa todettiin muun muassa seuraavaa:

”On täysin mahdollista, että Halla-ahon idoli ja henkinen oppi-isä, Nato-mielinen eurofederalisti Jussi Niinistö myös otetaan takaisin puolueeseen ajamaan Naton ja EU:n asiaa. Tiettävästi Purra on jo keskustellut asiasta Jussi Niinistön kanssa.”

 

 

Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee, että kansanpetturi Timo Soini kehotti 7.4.2022 purrapersuja ottamaan Jussi Niinistön takaisin puolueeseen. Jussi Niinistö ei tyrmännyt ideaa Keskipohjanmaa-lehdessä, joten vaikuttaisi siltä, että Laittoman Lehden saamat etukäteistiedot ja niiden pohjalta jo vuonna 2021 tehdyt arviot pitävät paikkaansa.

 

 

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Niinistö yrittää paluuta. Itse asiassa Laiton Lehti varoitti sinisen Jussi Niinistön paluusta jo monta vuotta sitten. Silloin Niinistön paluun torppasi Laura Huhtasaari. Tosin hänkin saattaa nykyisin olla jo läpikotaisin natotettu.

 

Laura Huhtasaari tuomitsee natottajaloikkari Jussi Niinistön

 

 

Laittoman Lehden useasta lähteestä saamien tietojen mukaan Jussi Niinistön paluuta ovat kovaäänisimmin olleet vaatimassa ”Ukraina ja CIA ensin” kansanedustajat Jussi Halla-aho, paljon CIA-kytköksiä mahdollisesti omaava rappari Vilhelm Junnila ja yksinkertainen, mutta sitäkin CIA-yhteensopivampi Sanna Antikainen. Kansansa pettäneen Nato-agentti Jussi Niinistön paluu purrapersuihin olisi heille unelmien täytttymys, siinä missä globalisti-roisto Macronin valinta uudelleen Ranskan presidentiksi.

 

Kyllä. Persut ovat nykyään ihan avoimesti Soroksen ja Macronin puolella aitokansallismielisiä vastaan.

 

Miksei Halla-ahon Natopersut välitä, vaikka Nato on kulttuurimarxistinen Soros-pankkiirien nyrkki?

 

 

Puoluetoimistossa Jussi Niinistön loikkaa on tiettävästi kulisseissa järjestellyt ”poliittinen suunnittelija” Mikael Lith, joka on mahdollisesti aktiivisessa vuorovaikutuksessa läntisten tiedusteluasiamiesten kanssa Helsingissä. Mikael Lithiin on lähteiden mukaan oltu yhteydessä eri ulkomaiden edustustoista, jotta Jussi Niinistön paluutie olisi mahdollisimman tasainen. Lith on Laittoman Lehden tietojen mukaan suositellut, että Jussi Niinistöstä tehtäisiin ministeri.

 

Purran hoviin vahvistus: Pahoinpitelevä EU-fanaatikko Mikael Lith

 

 

Lithiä on ollut Niinistö-operaatiossa tukemassa varsinkin Vilhelm Junnila. Kovana Nato-hypettäjänä hän onkin Turun rapparipiireissä saanut paljon kiitosta. Turun rappari-kummisedät Olli A. Manni ja Jouko K. Lehmusto sekä yllättävän epäkonservatiivisia aktiviteetteja omaava kiinteistöneuvos Heikki Vaiste ovat luvanneet avokätisen tuen kokoomusmielisen, EU- ja Nato-kiihkoisen Vilhelm Junnilan tulevalle kampanjalle.

 

Vilhelm Junnila. Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

 

Vielä alkuvuonna 2020 Donald Trumpin rukousaamiaisille osallistunut Vilhelm Junnila onkin mahdollisesti purrapersujen suora linkki CIA:han. Junnila käänsikin takkinsa pian: rukousaamiainen unohtui, kun Vilhelm Junnila marraskuussa 2021 totesi Iltalehdelle, että USA:n [väärennetyissä] presidentinvaaleissa ei havaittu ongelmia. Siis vaikka ongelmia oli todella paljon! Junnila kuitenkin tietää valtaeliitin suuttuvan, jos et sulje silmiäsi kaikelta mahdolliselta vaalivilpiltä.

 

Upouusi video 2000 muulia: Amerikan presidentinvaalien massiivinen vaalivilppi paljastunut?

 

Toisaalta on ymmärrettävää, etteivät persut halua nähdä missään vaalivilppiä. Onhan heillä ainoana Suomessa (ja Euroopassa) äänestyskoneet käytössä puoluekokouksissaan. Näitä äänestyskoneita vielä johtaa Suomen historian limaisin poliittinen operaattori Matti ”CIA” Putkonen.

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Moni näkeekin, että purrapersut ovat tekemässä vielä isomman petoksen kuin Timo Soini vuonna 2017, sillä tavoitteena on tehdä hämäysliikkeillä puolueesta täysin kokoomusyhteensopiva. Laiton Lehti on jo aiemmin ainoana mediana raportoinut mm. 23.6.2022 , että Riikka Purran ja Petteri Orpon keskustelut ja puhelinlinjat käyvät jopa intiimin kuumina, kun purrapersuja jalostetaan hallituskelpoiseksi.

 

Mikä on purrapersujen rooli Rydman-tapauksessa? Purran ja Orpon suhde lähentynyt entisestään?

 

 

Puolueesta pyritäänkin savustamaan ulos kaikki Natoon ja EU:hun kielteisesti tai edes hiukan kriittisesti suhtautuvat voimat, viimeisimpänä Piia Kattelus-Kilpeläinen, joka joutui Nato- ja EU-mielisen varapuheenjohtaja Mauri Peltokankaan järjestämän salaliiton uhriksi.

 

Ääniharava Piia Kattelus-Kilpeläinen erotettu persuista ilman perusteluita! Liian kansallismielinen ja suosittu?

 

 

Mauri Peltokankaan saamat raivokohtaukset ovat niin pelottavia, että osa puoluetoimiston väestä pelkää Peltokangasta. Varsinaisen ”likaisen” työn hoitaa kuitenkin puoluesihteeri Arto Luukkanen, joka saa jatkuvasti ilmiantolistoja housuihinsa julkisesti ulostaneelta mustan miehen kanssa suhteessa olevalta, 3. varapuheenjohtajalta Sebastian Tynkkyseltä.

 

Tynkkysen tehtävä on kansanedustaja Sanna Antikaisen avustamana eliminoida puolueesta erilaisin loka- ja ilmiantokampanjoin jäseniä, jotka eivät kannata EU:ta tai Natoa. Mahdollisesti Tynkkynen hoitaa ilmiantoja Supolle demarikansanedustaja Mika Karin kautta. Mika Kari toimii myös tiedusteluvalvontavaliokunnan puheenjohtajana.

 

Äärihomottava Sebastian Tynkkynen persujen 3. vpj-ehdokkaaksi

 

 

Laittoman Lehden tietojen mukaan myös Uudenmaan purrapersuissa Järvenpään valtuustossa vaikuttava Nato- ja EU-mielinen Heikki Tala on ollut erityisen aktiivinen saamaan Jussi Niinistön takaisin puolueeseen, sillä hän toimii yhteistyössä myös PS:n järvenpääläisen puoluesihteerin, Ukrainan tiedusteluun SBU:hun kytköksissä olevan Nato-agentti Arto Luukkasen kanssa.

 

Laittoman Lehden haastattelemien jo erotettujen puoluetoimijoiden mukaan purrapersujen väärennetty Nato-kysely, kannatuskato ja Sebastian Tynkkysen sekä Sanna Antikaisen johdolla koordinoitu omiin kohdistuva vaino on kuitenkin saanut kokoomusglobalistina tunnetun Riikka Purran muuttamaan strategiaansa. Siksi mm. valheellisesti Nato-kriittisenä esiintyneelle kansanedustaja Veikko Vallinille on annettu tehtäväksi esiintyä edelleen Nato-kriittisenä sosiaalisessa mediassa. Tosiasiassa globalistinen Vallin on täysin Nato-mielisten talutusnuorassa ja odottaa jo seuraavia hillotolppia.

 

Persujen Veikko Vallin taas etnonationalistien kimpussa. Tässäkö syy?

 

 

Kuten Laiton Lehti on aiemminkin ainoana mediana raportoinut, petturi-Purra ja hänen lähijoukkonsa kyllä saavat hyvät paikat, jos ja kun eduskuntavaalit 2023 menevät penkin alle. Sen sijaan moni äänestäjä tulee olemaan hämmästyneempi kuin vuonna 2017, kun huomaa Riikka Purran takavalojen näkyvän. Vaihtoehtona on kokoomuspuudelointi hallituksen apupuolueena tai entistäkin kovempi oppositiotaival. Laiton Lehti tulee tiivisti raportoimaan tästä – ensimmäiset merkit loikkauksista ja purrapersujen eduskuntaryhmän hajoamisesta ovat jo ilmassa!

 

 

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Hillosmurffien vastaisku: Jussi Niinistön paluu persuihin!

 1. Myös keskustalla ainakin oli käytössä äänestyskoneet ensimmäistä kertaa viime puoluekokouksessaan eli persut ei ole enää ainoa.

     1. Vittu sä olet nolo äijä. Kaikki kommentit sun itse tekemiä. Eikö muuten synny tarpeeksi haluamaasi keskustelua?

     2. Kysyin aikaisemmin, että kuinka monen kommentoijan luulet olevan minä. Et vastannut. Nyt sitten kerroit, että luulet ainakin Aimon, Jyrin ja nimettömän olevan minä. Sitä ennen väitit myös Hetkisen ja parin muun kommentoijan olevan minä. Nuo luuloharhasi kertovat aika paljon sinusta, mutta toisaalta myös hieman imartelevaa, että uskot minun pystyvän ja ehtivän kirjoittaa kaikki kommentitkin.

 2. Mitä MdW suosittelee äänestämään: VKK:ta, Sinimustia vai Vapaudenliittoa?
  Purralurjusten into perustuu USA:n syliin menemiseen. Kuitenkin jos USA kaatuu, ovat nämä kiimaiset puppelit kusessa, koska Venäjä ei suvaitse liberaalia Natoa lähellään.

  Suomellahan oli idänpolitiikka vuosina 1945-2012. Nyt ollaan palattu lähelle vuotta 1939 ja uhittelun sekä naivismin tielle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*