6 thoughts on “Päivän video: Ötökät

 1. Ai nämä julkut nyt menevät kehitysmaihin ja opastavat alkuasukkaita syömään ötököitä, kun ensin globaalit ruokajätit ovat varastaneet alkuasukkaiden maat ja elinkeinot. Hyi helvetti mitä hyvesignalointia.

  1. Sulla meni pointti hiukka ohi. Julkut aivopesevät nyt länismaisia piikitettyjä hölmöjä luopumaan lihansyönnistä ja siirtymään hyönteisiin ja toukkiin. TV:tä töllöttävät uskovat mitä vaan jos juutalaisten hallinnoiman Hollywoodin turhakkeet niin sanoo.

 2. Kuinkahan paljon (huonoa) rasvaa käytetään noidenkin valmistukseen? Se rasva on usein se mikä tekee hyvän maun kuten tiedämme uppopaistetuista tuotteista. Eiköhän tuostakin synny kandallinen terveyspommi.

 3. Oma versioni ampiaisentoukkien valmistuksesta ja syönnistä jossakin päin Thaimaata.
  https://youtu.be/6iIdsz3qEb0
  Siellä päin maailmaa tämä on ihan normaalia, eikä käsityääkseni kuulu globalistien tekemisiin, toisin kuin nuo artikkelin julkut.

 4. Mielenkiintoinen ihan virallinen artikkeli siitä miten hyönteiset sisältävät usein parasiitteja jotka voivat siirtyä ihmisiin ja sairastuttaa. Tämä pointti jää jostain kumman syystä mainitsematta kun tätä ratkaisua ruokapulaan tarjotaan.

  A parasitological evaluation of edible insects and their role in the transmission of parasitic diseases to humans and animals
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6613697/

 5. Mutta mitä on maiden johtajien jokapäiväisillä lautasilla ja mitä klaus schwab tai bill gates perseineen syö?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*