Marco de Wit 19 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka valtaeliitin rahakone (vähimmäisvarantopankkijärjestelmä) on tehnyt läntisistä talouksista romahdusherkän dollarien ja eurojen tyhjästä painamiseen keskittyneen kasinotalouden, jota yritetään pönkittää luomalla globaalia pankkitukijärjestelmää. Tämän takia valtaeliitti rahoittaa mädättävää kulttuurimarxismia sionistien tuella, jotta nationalismista ja muista perinteisistä arvoista pitävät valkoiset heteromiehet voidaan alistaa ja päästä monikulttuuriseen globalismiin.

 

Siis siinä koko juoni. Ei ole monimutkaista!

 

Ketkä hallitsevat maailmaa? Rothschildit betamiesten tuella!

 

 

Eikä ole pelastuskaan monimutkainen:

 

Suomi voisi pelastua uppoavasta kulttuurisesti ja taloudellisesti mädästä läntisestä laivasta tulemalla itsenäiseksi eli eroamalla pankkikartellista, eurosta, EU:sta ja pysymällä sotilaallisesti itsenäisenä maana alkuperäisen Sveitsin mallin mukaisesti. Tällöin Suomi ei vain pelastuisi, vaan rikastuisi käymällä kauppaa sekä lännen että idän kanssa.

 

Missä olet aitokansallismielisellä kartalla?

 

 

Jopa tyhmät persut tajuavat, että sotilaallinen (ulos Natosta), poliittinen (ulos EU:sta) ja taloudellinen (ulos eurosta) itsenäisyys pelastaisi Suomen läntisen kulttuurin ja talouden romahdukselta, mutta se ei käy. Tosin persuissa johto näyttää olevan ihan oikeasti CIA:n ohjaamia Ukraina Ensin -agentteja, jotka pistävät muut maat Suomen edelle.

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Niinpä Suomen on upottava läntisen laivan kanssa, kuten persujen intellektuelli kansanedustaja Jani Mäkelä selittää:

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Jani ”Ukraina Ensin” Mäkelä vs. Niko Kauko: Suomen upottava läntisen laivan mukana?

  1. Kuulepas ”aimo mies”, sinua sumutetaan kokoajan, sinä vain et huomaa sitä. dewit heittelee monenmoisia tieteellisiä suuntauksia, joita hän soveltaa omintakeisella tavalla ja vääntää niitä sopiviksi kulloiseenkin ongelmaan. Osaako ”aimo mies” omin sanoin selittää mitä praxeologia von Misesin mukaan? Tai mitä on offensiivinen realismi? Tai evoluutiopsykologia?

   1. Mutta etkö sinäkin Jussiboy kaverisi JK:n tavoin väittänyt, että minä olen myös Aimo ja kaikki muutkin kommentoijat??

    Voitko myös kertoa miten minä muka vääritelen kyseisiä teorioita?

    Kannattaa myös muistaa, että kyseiset teoriat perustuvat rationalismiin, joka ei ole muuta kuin maalaisjärjen eksplikoimista. Modernismihan on pyrkinyt kääntämään maalaisjärjen päälaelleen moninlaisin absurdein teorioin. Ei elämä ja maailma niin monimutkaisia ole, kunhan luottaa omaan maalaijärkeensä eikä alistu huijaririistäjien aivopesulle.

    1. Kyllä dewittu käsittelet omia sairaita ajatuksia laittomassa lehdessä kaikkihan tuon tietää käytännössä haet tietoihisi hyväksyntää lehden lukiolta? Kysyn onko näin asia? Menneekö tämäkin sensuurii🤣

     1. Ja sinullako on tietoa totuudesta? Vain yksi totuus? Siinä on totalitarismin siemen. Yksi isoherra päättää mikä on hyvin ja oikein? Entä moniarvoisuus ja suvaitsevaisuus, vieläkö sitä löytyy?

     2. Moniarvoisuus ja suvaitsevaisuus heitetään roskakoriin heti jos alat hankalaksi asetettuja ”arvoja” ja järjestelmää vastaan. Silloin sinä olet aina heti rasisti, fasisti tai jokin-vastainen. Faucikin kertoi edustavansa tiedettä ja jos kritisoit Faucia, olet silloin Faucin mukaan tiedevastainen. Fauci on tyypillinen täysi psykopaatti, kuten George Soros, jotka ajattelevat itsensä jopa kaiken ja kaikkien yläpuolella ja ajattelevat olevansa parempia kuin muut.

    2. En ole koskaan väittänyt että sä olisit Aimo. Sensijaan kirjoittelet oman nimesi lisäksi ”nimetön” ja ”hetkinen!” – nimimerkeillä. Samaa sakiaa paskaa eri paketissa.

     1. Minä olen yksi nimettömistä joita sinä olet jatkuvasti harhaisasti väittänyt Marcoksi. Vieläkö luulet minua Marcoksi?

     2. Joo just näinhän se on Marco. Kyllähän sen nyt kaikki näkee että ääriovela päätoimittaja siellä kirjoittelee.

 1. Niin, Kiinahan tästä eniten hyötyy. Ollaan sitten tulevaisuudessa kaikki keskustan valtakunnan asukkeja, ja marcollakin on onnellinen elämä hauskalla kiinalaisella leirillä… #sananvapaus

 2. Nythän mäkelän twitteristä sa lukea hauskasti sen miten persut ei pystyneet yhtään mihinkään uniper-diiliä tehtäessä, eikä varsinkaan saaneet siitä tietoa. Jos vastuunväistely olisi olympialaji, suomesta löytyisi 200 maailmanennätyksen haltijaa. Mutta niinhän se on että ruotsissa hullut tekee jakkaroita, saksassa ooppeleita ja suomessa politiikkaa… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*