Marco de Wit 20 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Veronmaksajille kalliiksi tuleva Uniper-kriisi se vain pahenee, mutta valtiovarainministeri Annikka Saarikko se vain lomailee.

 

Paitsi, että hänet on nyt ehkä sittenkin bongattu.

 

Kohta varmaan haluaa taas rokottaa kansalaisia sekä rahallisesti että myrkkipiikillä. Ja kaupan päälle vielä taas sulkea kuntosalit.

 

 

 

Kuvassa linkki MTV-uutisiin

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Mursu on palannut. Löytyi viattoman kansalaisen kotipihalta!

  1. Suvakit kertovat aina miten ainoastaan valkoisten vauvojen tekeminen tuhoaa ja saastuttaa ilmastoa ja valkoisten pitäisi lopettaa lisääntyminen, mutta omia valkoisia vauvoja hehkutetaan. Tähän on muutama hyvin looginen syy. Ensinnäkin naiset ovat eri tavoin kehittyneet keräämään huomiota itseensä, perheeseensä ja lapsiinsa. Toisekseen, valkoiset suvakit ajattelevat muiden valkoisten ihmisten olevan pahoja ja ilmeisesti ajattelevat omien valkoisten lasten olevan ikään kuin seuraava soturien sukupolvi, joka tulee taistelemaan vääräuskoisia valkoisia vastaan ja tulevat puhdistamaan heidät maan päältä, eli valkoisia jotka ajattelevat perinteisesti ja kansallismielisesti.

    1. Ketä tuo on, joku maailman ****** nainen vailla *****ystävää? Saarikkoon rantautunut Healthy Care.

  2. Nyt pitää siis julistaa Mursu-kilpailu. Kuka on Suomen epävirallinen mursu?

    Minä ehdotan Kristaa. Hän huitoo koronankin pois.

    Jos mies menisi noinkin lihavana lääkärintarkastukseen niin se saisi sellaisen ripityksen että oksat pois. Mutta nainen, hänet pitää huomioida yksilönä ja hän on täydellinen juuri sellaisena kuin on.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*