14 thoughts on “Päivän video: Naiset

 1. Kuinka supertähdiltä onnistuu kotityöt? Entä lastenhoito? Eipä tartte tehdä kun ei osaa. Nyt vaan etsimään sitä miljonääriä joka järjestää halvan kotiapulaisen.

  Nuori nainen on huipulla jo nuorena, mutta naisen markkina-arvo laskee nopeasti kulumisen myötä, mutta miehillä käy päinvastoin. Mies kehittää itseään. Pakko kehittää kun joutuu elämään jatkuvasti epämukavuusalueella.

  Bimbot pääsevät liian helpolla.

  1. Kuten sanottua, nuoret naiset ovat parhaimmillaan (aidoimmillaan, luonnollisimmillaan) alle 24 ikävuoden. Sen jälkeen ne alkavat arvottamaan itseään vaikka uudet mallit ovat tulleet jo markkinoile. Epäilen että siinä vaiheessa niistä henkilöistä kasvaa femnistejä jotka huomaavat mrkkina-arvonsa hävinneen tai keskipisteenä olemisensa kadonneen.

   1. Markkina-arvo on tosiaan kaikkein korkeimmillaan 18-22-vuotiaana ja juuri tuossa 24-25-vuoden kohdalla se on vielä melko korkea, mutta on saavuttanut lopullisen katon ja heti sen jälkeen alkaa jo nopea alamäki.

 2. Naiset haluavat että heidät otetaan rajusti, eikä kysellä lupia. Tosin he käytännössä haluavat vain johtavien ja jollain tavoin alfojen ottavan heidät. Samaan aikaan he haluavat pysyä erossa betamiehistä. Todellinen mies ei lupia kysele.

 3. Suomessa naiset ovat vielä täysin toisella asteella ja elävät jossain täysin omassa fantasiamaassa, jossa kuvittelevat itsensä olevan täysin prinsessoja, koskemattomia, tehdyn kullasta jne., vaikka ovat kaikkea muuta. Suomalaiset lehmät ovat aivan sitä pahinta kiittämätöntä pohjasaastaa mitä valkoisista naisista löytyy. Sitten ollaan useimmiten parisuhteissa hyvin vaikeita ja hyvin uskottomia, jotka myös ottavat valkoisista naisista kaikkein todennäköisimmin eron.

  Kuka sitä varsinkaan suomalaista lehmää itselleen nykypäivänä laittaisi, kun on paljon parempiakin valkoisia naisia.

 4. Mitään varsinaista ahdistelua ei ole siten kuin naiset sen selittävät. Naisilla on massiiviset kaksoisstandardit sen suhteen, että korkean statuksen miehen osoittama huomio, koskettelu ja puristelu ovat hyvin usein täysin ok, mutta matalan statuksen mieheltä sama käytös on ahdistelua. He ovat kehittyneet torjumaan voimakkaasti betamiehet/matalan markkina-arvon miehet ja he antavat yleensä johtavien alfamiesten ”ahdistella” ja he jopa pitävät tästä saamastaan johtavien miesten huomiosta. Tosin nykyisin naiset saattavat milloin tahansa vaihtaa mielensä jopa rikkaiden ja komeiden miesten kanssa ja 10-20 vuotta myöhemmin naiset ”tulkitsevat”, naiset ”näkevät” ja naiset ”kokevat”, että mies ahdisteli.

  1. Niin. Varsinkin jos se aiemmin rikas ja komea ahdistelija onkin nyt köyhtynyt entinen kryptomiljönääri.

   Ahdistaahan se nyt millaisen nykyisen köyhän iljetyksen on joskus antanut tissejä ja persettä puristella kymmenen vuotta sitten.

 5. Naisten supertähteys kestää vain noin 4 vuotta 18. ikävuodesta 22. ikävuoteen ja tämän jälkeen se loppuu kirjaimellisesti kuin seinään. Tämän takia minua vain naurattaa naisten ylimielisyys ja typeryys. 25. ikävuoden jälkeen alkaa ääni muuttua kellossa ja hyvin nopeasti.

 6. Eipä olisi tuollakaan vara ylenkatsoa. Kyssä-selkä jo tuolla iällä eikä ole paljoakaan urheillut. Tasapaksu runko ja elottomat kasvot ilman leukaa. Mutta, voihan se olla vaikka tekniikan tohtori kun on noin paksut sangat.

  1. Sosiaalinen äly tasolla nolla. Yleensä mitä korkeammin koulutettu sitä enemmän LUULEE itsestään liikoja.

   Filosofi Sokrates sanoi ihmisen tärkeimmäksi ihmissuhdetaidoksi: TUNNE ITSESI.

   Eukko sitten heitti aamupissat filosofin päälle ja lopuksi joutui juomaan myrkkymaljan. Filosofi Esa Saarisella ei onneksi ole noita ongelmia. Hänetkin on vaiennettu. Liian viisas nykyaikaan.

 7. Täällä on paljon nillitystä, mutta jos halutaan todellisia muutoksia asiantilaan, niin naisten osallistumista työmarkkinoille pitää alkaa voimakkaasti rajoittaa. Myös avioerojen saamista pitää hankaloittaa kuten oli asiantila vielä 1980-luvun alussa. Unkarin mallia on myös syytä miettiä eli tuntuvia taloudellisia kannusteita monilapsisille perheille. Roturutsa on myös kitkettävä geneettisen poolin suojelemiseksi ja haitallisten vierasvaikutteiden eliminoimiseksi.

 8. Tuo alempi video on huippua. Akan perusoletus on, että miehet ahdistelevat. Mitään muuta asiaa ei voi olla ikinä olla. Kaikki on ahdistelua ja patriarkaatin ylivaltaa. Eihän tuo ole edes ihminen, vaan tunnevammainen puhdas idiootti. Ja maa oli tietenkin USA tai Australia?

  Vaikuttaa siltä, että ainoat täysjärkiset valtiot ovat muslimien johtamia tai Afrikan maita, joissa naiset eivät ole julkisissa johtotehtävissä.

 9. Voi voi naisia, kun eivät arvaa, että kova seinä tulee vastaan aivan kulman takana jo vuoden tai parin päästä ja se on sen jälkeen pelkkää alamäkeä naisille, jos eivät äkkiä pariudu hyvän aviomiehen ja tulevan lastensa isän kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*