Marco de Wit 20 heinäkuun, 2022

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten kultaisella 80-luvulla kaikki oli paremmin.

 

Kasarin seksikkäät kuvat nyt Iltalehden arkistossa – maksullisena!

 

 

Jopa sääennustukset olivat parempia eli eivät äärihysteerisiä, vaan loogisen rauhallisia.

 

 

 

 

 

Sääennustukset pysyivät järkevinä vielä 2000-luvun alkuun asti. Lisäksi Yle jopa julkaisi dokumenttisarjan, jossa näytettiin ihmisen aiheuttaman merkittävän ilmastonmuutoksen olevan pelkkää legendaa.

 

Tosin kyseinen Ylen toimittaja sai pian kenkää ja vähitellen vihreät saivat sääuutiset haltuunsa, kuten alla näkyy.

 

 

 

 

Herää kysymys kuinka punaista väriä käytetää, kun lämpötila nousee 30 asteen tasolle? Vai käytetäänkö verta?

 

 

 

Aiemmin valtamedia pelotteli ihmisiä tulevalla jääkaudella. Sen muuten piti iskeä 2000-luvun alkupuoliskolla.

 

 

 

 

7 thoughts on “Sääkartat kuumenevat edelleen: Saharassakin kylmempää!

 1. Ilmastonmuutos = Geoengineering
  Käsittämätöntä että edelleen kun ihmiset katsovat taivalle ja näkevät aaltomaisia pilviä tai ristiinrastiin meneviä vanoja ei mikään kello soi.

  Eli tavallaan ihmisten aiheuttama mutta siis 1%:n psykopaattien toimesta.
  Esim. Australiaa pommitetaan parhaillaan keinotekoisilla rankkasateilla joilla saadaan ihmisiä tulvan verukkeella siirrettyä ”Smart Citeihin”. Viranomaiset arvioivat että sateen jatkuvat joulukuulle asti, mistä ne tietääkin?

  Australian Agenda 21/2030 pitää sisällään massiivisen operaation populaation siirtämiseksi muutamiin jäljelle jääviin metropoleihin. Maastopalot on osa samaa agendaa. Tuhoutuneille talouksille ei avutustuksia heru uuden kodin rakentamiseen, vakuutukset ei korvaa eikä alueille myönnetä jatkossa kotivakuutuksia. Rakennusmääräyksiä myös tiukennetaan niin että harvalla varaa. Kaliforniassa sama meno ollut jo vuosia palojen osalta ja kausi on taas alkamaisillaan eli ”new normal forest fires”. Euroopan palot menevät samaan kategoriaan eli täysin tahallaan sytytettyjä HALLITUSTEN toimesta. Suomessa väestönsiirtoa hoidetaan lopettamalla palvelut (+ tappamalla Covid piikeillä), antamalla teiden rapautua, bensan ja sähkön hintojen nousulla ja seuraavana listalla taitaa olla tulipesien ”standardointi” ja kielto sekä maanviljen ja karjanpidon rajoitukset kuten Hollannissa. Veden osalta taatusti myös suunnitelmia takataskussa odottamassa. ”Huvittava” oli myös tämä uusi laki joka vaatii joka puolelle levinneiden Lupiinien kitkemisen maanomistajien toimesta sakon uhalla. Peräkylän mummojen ja pappojen vanhojen perhetiluksien jo nyt kiikunkaakun oleva talous voi kaatua jo tällaiseen. Lupiinit on meidän suurin ongelma tässä maailmantilanteessa kun ruoka- ja energiapula on iskenyt, eikö vaan?

  1. Teoriasi on totta.

   Syrjäkylillä ei asu enää ketään. Tyhjentäminen on onnistunut. Enpä ole kenenkään nähnyt lupiineja hävittävän. Eihän tuossa sakottamisessa ole mitään järkeä. Virkamiehet eivät välitä valvoa typeriä rajoituksia. Sitä paitsi pölyttäjiä pitää suojella, kukkia ei saa niittää.

   Mainitsemiesi asioiden lisäksi Suomi tyhjennetään luonnonsuojelun, kaivosvaltausten ja alueiden pakko-otolla Naton harjoituskäyttöön.

   Mutta ketä nämä kiinnostaa, kun ei älykään riitä? Somettakaa vain ja katsokaa Netflixiä. Kyllä se Woltti ruoat kotiin kantaa.

   1. Tämä lupiinihomma ottaaa vasta ensiaskeleitaan ja laki vasta hiljan astunut voimaan. Työllistävä vaikutus kun palkataan stasi-lupiini ja kurtturuusupoliiseja. Heillä on taatusti prioriteettilistat miltä alueilta jengiä ruvetaan häätämään ja kiusaamaan. Ensin tulee varoitus/kehoitus ja sen jälkeen kunnat voivat pistää omat kaverit kitkemishommiin ja lasku perään. Voi vain arvata mikä on hintalappu kun myllätään suuria tontteja ja tiloja joissa nämä kasvit ovat päässeet rehottamaan. Lupiinien ja kurtturuusujen juuret ovat syvällä ja todella hankalia hävittää, uutta pukkaa samantien eli mission impossible.

 2. Ilmasto muuttuu, oletko valmis? Kokoajan muuttuu, nyt tulee pilvi, nyt se meni ohi. Ottaa slipoverin pois on niin kuuma, punainen on seks shoppi.

 3. On se kumma kun ennenvanhaan oli Intiaani-kesiä mutta nykyään on vain tappavaa kuumuutta.

  Muistan kun vuonna -70 ( voi heittää vuodella) maalattiin Tampereella nuorena peräkärryn runkoa ja virallisesti lämpötilaksi mitattiin 31.2 astetta. Ei se silloin mitenkään kuumalta tuntunut. Vasta seuraavana päivänä sai tietää että Tampere oli ollut Suomen lämpimin paikka. Eikä silloin kukaan tiennyt imaston lämpenemisestä mitään. Lämintä oli silloin kolmen viikon jakso.

  No, sitten kun -90 luvulla alussa ländin Koivinton konkurssia karkuun Saksaan kuetn moni muukin, niin silloin joka elokuu sielä oli +38 – +42 astetta. Ja siksi se oli sielä lomakukausi. Lämmintä oli ja ihmiset joivat olutta jotta jaksoivat. Eikä silloinkaan tiedetty ilmaston läpenemisestä mitään.

  No, nyt kun eletään 2020 lukua niin nyt on sitten ilmasnton lämenemistä ja vaikka mitä. Enkä voi sanoa minkään muuttuneet. Paitsi naamani vanhentuneen.

 4. Todella lapsellista tomintaa muutella sääkarttoja aikuisille ihmisille kuin olisimme jotain vajakkeja! Toki suurin osa on VAJAKKEJA!!! Peittäisivät kartat vielä vedellä, että maanpiiri olisi veden vallassa samalla kun emäntä katsoo ikkunasta pihalle ja näkee ruohonleikkurinsa kanssa sadattelevan ukkonsa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*