Free speech 21 heinäkuun, 2022

 

Lukija kirjoittaa:

 

Aikaisemmin mm. laskuvarjojoukot olivat oikeasti eliittijoukkoja, joihin otettiin kaikkein kovapäisimmät, kaikkein rohkeimmat ja kyvykkäimmät miehet. Laskuvarjojoukoilla on pyritty erityisesti ottamaan haltuun strategisesti ratkaisevia pisteitä siihen asti, että niihin on esimerkiksi saatu perinteisiä maajoukkoja. Onnistuneet laskuvarjojoukko-operaatiot ovat tarkoittaneet esimerkiksi uusien huoltoreittien avautumista, ylänköjen ratkaisevaa valtausta, vihollisen ratkaisevaa hidastumista jne.

 

Tämän takia laskuvarjojoukot ovat olleet melko kevyesti varustettuja ja ne on varustettu lähinnä toimimaan siihen asti, että muut joukot ehtivät ottaa alueet haltuun. Historiallisesti laskuvarjojoukoissa on ollut välillä valtavaa kuolleisuutta, kuten nyt Ukrainan sodan alussa, mutta näiden operaatioiden onnistuminen olisikin voinut johtaa koko Ukrainan valtaukseen paljon nopeammin ja siistimmin.

 

Myös merijalkaväki on tällainen joka paikan höylä, jonka on ajateltu kykenevän hyökkäämään ja menemään hyvin vaihteleviin ympäristöihin. Nyt sekä laskuvarjojoukkoihin, merijalkaväkeen ja kohta muihin erikoisjoukkoihin yritetään puskea naisia.

 

Videon kohdassa 00:50 nainen kertoo kuinka sotilaiden varustusta pyritään muokkaamaan ”enemmän naisille sopivaksi”., eli toisin sanoen kevyemmäksi, välillä uhraten varusteiden kestävyyttä, sekä mahdollisesti lasketaan sotilaiden muuta kyvykkyyttä, kun kaikki pitää saada samalle viivalle.

 

Videolla kohdassa 1:54 näytetään avoimesti kuinka naissotilaat loukkaantuvat paljon useammin kuin miehet.

 

Tämän jälkeen kerrotaan kuinka naisen kuukausikierto ja ehkäisyhormonitkin vaikuttavat naisen henkisiin ja fyysisiin kykyihin. Kaikkein tärkeintä on kuulemma oppia tuntemaan milloin naiset romahtavat hormonaalisesti, jotta voidaan valita oikeat ajankohdat hyökkäyksille ja puolustukselle.

 

Jos naiset kantavat vähemmän varusteita, tämä tarkoittaa tietysti myös sitä, että miehet kantavat enemmän ja liikkuvat hitaammin, koska joukot liikkuvat hitaimpien ja heikoimpien tahdin mukaan, jolloin naissotilaat vaarantavat koko muu joukkonsa.

 

LL: Huom! Videon otsikko on muuttunut. Alussa siinä luki, että merijälkaväki toivottaa ensimmäisen naisen tervetulleeksi. Sitten joku huomautti, ettei kyseinen nainen (eikä kukaan muukaan) suinkaan ollut koskaan päässyt merijalkaväkeen. Hän vain kouluttaa merijalkaväen sotilaita.

 

Toisaalta ei voi kovasti syyttää videon alunperin väärin nimennyttä väärinkäsityksestä, koska onhan se outoa, että kouluttaja ei itse ole koskaan päässyt merijalkaväkeen.

 

Niinpä sitten videon otsikkoa muutettiin muotoon aiming eli yrittää toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen naisen.

 

Videon selostajanainen yrittää koko ajan selittää, että naiset muka kuuluvat merijalkaväkeen. Videon editoija on kuitenkin sisällyttänyt lukuisia vihafaktoja videoon.

 

 

 

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

16 thoughts on “Feministiset kiintiönaiset mädättävät nyt Britannian armeijaa!

 1. 100 % hyvä uutinen. Pasifismi etenee. Lisää vaan tuollaista.

  Naiset joutavatkin sotimaan, kun ovat aidosti se verenhimoisempi ja riidanhaluisempi sukupuoli. Miehille kelpaakin paremmin helppo ja mukava elämä.

 2. Onhan se todella outoa, että nainen tosiaan kouluttaa merijalkaväen sotilaita, mutta hän ei ole itse koskaan päässyt merijalkaväkeen.

 3. Todellinen kiintiönainen joka on kouluttamassa merijalkaväkeä, mutta ei ole koskaan itse päässyt merijalkaväkeen. Kaikkeen sitä alapäällä pääseekin.

 4. Erikoisoperaation alussa Venäjän maahanlaskujoukot hyökkäsivät onnistuneesti Hostomelin lentokentälle ja saivat sen vallattua. Vain 12 sotilasta kaatui! Lentokenttä saatiin pidettyä hallinnassa siihen saakka, että lisäjoukot saapuivat. Tämä oli todellinen huippusuoritus!

  Noin 600 kpl maahanlaskujoukkoja on nyt siirretty Syyriaan taistelemaan terrorismia vastaan ja palauttamaan järjestys alueelle!

  Antaa brittien harjoitella, koska todellisten riskien ottamiseen heistä ei ole! Onko artikkelin nainen hoitanut naisellisia velvollisuuksia, eli synnyttänyt miehellensä lapsia? Vai onko soturitar lesbo?!!

 5. Olen Henry Kissingerin kanssa samaa mieltä:

  ”Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.”

  Miksi tapattaa vain miehiä kun voi tapattaa myös naisia? Oiva tapa päästä eroon suurista massoista populaa. Typerykset ihan itse ja vapaaehtoisesti lähtevät tykinruoaksi, ihan sama ovatko miehiä tai naisia tai muita oletettuja, alfauroksia tai feministejä. Britannia vielä karmivampi esimerkki koska he pääasiallisesti sotivat maissa jotka eivät ole millään tavalla uhanneet Britanniaa, aivan kuten tekee USA ja muut Nato-maat. ”Isänmaan puolesta”….hahah…paras vitsi. Kuolkoon, sitä saa mitä tilaa.

 6. Tää on tätä samaa että nais-oletettujen ei tarvitse itse kantaa samoja kamoja kuin miesten. Niinkuin ei Suomessakaan. Ja naiset jotka Suomessa menevät armeijaan voivat heti alussa sanoa että ”minä haluan vänrikiksi”. Sen jälkeen ei tarvitse juuri muuta tehä, ellei mokaa tosi pahasti. Mutta sekin on korjattavissa…

  1. Se ei ole tasa-arvoa, koko ajatus on suuri väärinkäsitys. Naiset etusijalle on marxilaista tasa-arvoa.

 7. Taas oikeen huvittavaa globalismisuvakismifeminismiä, kun haastetaan sotaa oikeen tosissaan ja sit mädätetään omat asevoimat ja tuhotaan sen päälle myös kansantaloudet.

 8. Haluavat murhata kohdussaan olevat lapset ja päästä murhaamaan vihollisen sotilaista. Ennen sanottiin, ”että armeijoiden voima lähtee naisten lanteista!”
  Tuloksen näkee yleisurheilussa ns. sekaviesteissä, jossa miehet ja naiset saattavat olla riippuen viestikierros jaosta juoksemassa toisiiaan vastaan. Sota kuuluu miehille ja naiset olivat Suomessa lottina ja se oli aivan tarpeeksi vaarallista ja epäinhimillistäkin naisille sodan julmien lakien osuessa kohdalle!

Comments are closed.