Marco de Wit 21 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten lääketeollisuus on tehnyt säätelykaappauksen eli kaapannut THL:n. Tämän takia terveysviranomaiset eivät yritä edes selvittää ihmisten monia tärkeitä veriarvoja.

 

Monet ihmiset kärsivät esimerkiksi alhaisista D-vitamiiniarvoista, mutta lääkäreitä ei kiinnosta edes sen vertaa, että mittaisivat D-vitamiinitason.

 

Helpoin tapa pysyä terveenä: Nosta D-vitamiinitasosi 125–150 nmol/l

 

 

Tavallisten ihmisten ongelmana on ollut, että mittaukset maksavat. Mutta olisiko mahdollista mitata kuivaverestä? Tätä kysyy Kemppe jälleen asian ytimeen menevässä ohjelmassaan.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Kemppe: Voiko kuivaverianalyysistä saada tärkeää terveystietoa? – Janne Heikkinen vastaa

 1. Suomen ”terveysviranomaiset ” on jo täysin korruptoitu; esimerkiksi apteekeita kehotetaan toimimaan LAIN vastaisesti: jos sinulla on voimassa oleva ivermektiiniresepti se pyydetään uusimaan KALLIIMPAAN P…rin reseptiin, jolle koko maailmassa annettiin pikamenettelyllä lopullinen myyntilupa. ( peilikuvalääke vanhasta ja halvemmasta ). Myös THL:n tutkimukset palvelevat vain suurten lääkeyhtiöiden agendaa: Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia”…. ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa”.

  Nyt siis näitä vaaralliseksi TIEDETTYJÄ ”uudentyyppisiä rokotteita” juuri tutkimuksessa mukana olleen THL:n henkilön toimesta suositellaan koko maailmalle !

  Minkähänlainen RIKOS on kyseessä … tietoinen MURHA / vammantuottamus ?

 2. Hyvä esimerkki korruptiosta liittyen Sikainfluenssa kusetukseen joka on hyvin samankaltainen kuin meneillään oleva Covid;

  WHO julisti maailmanlaajuisen pandemian ”asiantuntija” paneelin suosituksesta. Tässä paneelissa istui myös Suomen THL:n silloinen Ylijohtaja Juhani Eskola. Samaan aikaan kun hän istui paneelissa julistamassa pandemiaa, hän sai ”tutkimusrahaa” GlaxoSmithKlinelta useita miljoonia. Suomi osti juurikin samaiselta GSK:lta surullisen kuuluisat sikainfluenssapiikit tietysti vastuuvapautuslausekkeella höystettynä, Narkolepsiaan sairastuneiden korvaukset maksoi siis veronmaksajat jos nyt yleensäkään mitään saivat pitkien taisteluiden jälkeen. Korvaussummat erään sairastuneen äidin kertoman mukaan liikkuivat jossain kymppitonnin kantturoissa. Siis kymppitonni siitä että koko elämä on pilalla. – Kuulostaako tutulta? Paljonko maksetaan korvauksia Covid injektioista sairastuneille ja kuolleiden omaisille. Millä todistat että Covid injektioit oli pääasiallinen aiheuttaja? Et millään.

  Puolen terveysministeri ilmoitti aikanaan että Puola ei lähde H1N! sekoiluun mukaan. Puolassa ei ollut yhtään sen enempää ”sikaflunssa” tapauksia kuin missään muuallakaan. Ko. virusta ei ole koskaan eristetty kuten ei mitään muitakaan. Kuinka kauan ihmiset antavat kusettaa itseään, SE on se kysymys. Jos virusvalheesta ei suostuta keskustelemaan tämä virusvalhe jatkuu maailman tappiin, kuten pandemiat, rokotukset ja rajoitukset.

 3. Valtaosa ihmisistä tykkää kusetuksista, holhouksesta, käskyistä ja määräyksistä ja uhrauksista. Aina valmiina tottelemaan kulloisenkin valtaherran oikkuja.

  Suotakoon se heille, mutta sillä ehdolla, että älkää sotkeko siihen paskaanne niitä jotka eivät usko.

 4. Yksi tärkeä mitattava asia näyttää olevan myös omega 3 ja omega 6 rasvahapot ja niiden suhde toisiinsa. Tästä on tohtori Tolonenkin sanonut jo kauan sitten. Hyvin monet asiat voitaisiin vain mitata mm. verestä ja sitten pistää halvalla kuntoon, mutta tämä ei tietysti käy, koska silloinhan ihmiset tarvitsisivat paljon vähemmän lääkkeitä ja hoitoa elämänsä aikana!

 5. Nykyinen terveydenhuolto on tosiaan teloituskomppania, osa heistä tietoisesti ja ymmärtämättömät tietämättään.
  Kolmen rokotteen ottaneella lähisukulaisellani on tällä hetkellä jalat pahasti turvonneet. Niihin syntyy itsestään reikiä, joista valuu vettä litrakaupalla. Tuskat päälle joten on siinä olemista.
  Toinen sukulainen, pakko rokotettu, viruu sairaalassa todella pahan ruusun kourissa. Miksi ihmiset eivät tajua rokotusten vaarallisuutta?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*