Marco de Wit 21 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten vihamielinen pitkälti etnisesti vieras vihamielinen valtaeliitti riistää ja aivopesee ihmisiä satanismiin ja globalismiin.

 

Tästä huolimatta Laiton Lehti ei pidä kyseistä satanistista valtaeliittiä pääongelmana, vaan betamiehiä, jotka eivät välitä edes lastensa mädättämisestä ja kaappaamisesta.

 

Luulisi, että jokainen aito heteromies tuomitsee pridetyksen ja ilmoittaa, ettei tule äänestämään pridetyksen sallivaa puoluetta. Amerikassa tämä on alkanut tapahtua, mutta ei Suomessa, jossa betamiehet äänestävät vanhoja puolueita, vaikka ne tekisivät ja hyväksyisivät mitä.

 

Osittain tämä johtuu suomalaisten miesten lammasmaisuudesta, jonka takia heidät on yhtä helppo aivopestä kuin naiset. Ihan samalla tavalla kuin valtamedian yllyttämänä monet naiset kannattavat islamisaatioita, vaikka sen sovinismi syrjii heitä, niin samalla tavalla valtamedian yllyttämänä monet miehet kannattavat natotusta, vaikka sen ajama feminismi ja suvakismi syrjii heitä.

 

Tosin feministit ovat natottajia realistisempia siinä mielessä, että islamisaatio tappaa kansan ja tyhjentää lompakot hitaammin kuin natotus.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Päivän kuva: Betaongelma

 1. Taas sama nakusetä kuin aiemmassa pridemiekkarissa. Ja sama nahka-asu.

  Hyvin on setä sisäistänyt feminismin. Kun on riittävän ruma, niin sitä on syytä juhlistaa nakuilemalla julkisella paikalla.

  1. Näkö lähti pojalta, palautuessa leikkaa vempeleen pois itseltä ettei tarvitse nähdä samahkonlaista itsellä ja aina isät nähdessään oksentaa muiston palatessa ja näön mentäessä.

 2. ”monet naiset kannattavat islamisaatioita, vaikka sen sovinismi syrjii heitä”

  Turhan yksinkertainen näkökulma. Onko suomalaisen miehen, vaiko muslimin, vaimo ja lapset paremmassa turvassa Suomessa ja Euroopassa? Kumpi herkemmin pitää ystäviensä, heimolaistensa ja perheensä puolta, myös fyysisesti? Kumpi suojelee paremmin virkavallan, lääketeollisuuden ja koulu-aivopesulaitoksen satanismilta? Kummalla heistä on edelleen perinteitä, omaa kulttuuria, hengellisyyttä, juhlia, musiikkia, rakkaita ruokia?

  Tottakai muslimeissa on myös kusipäitä yhtä lailla kuin suomalaisissa, joten ei kaikkea heidän tekemäänsä tarvitse hyväksyä, ja lisäksi on selvä ettei jollakin pelkkää sotaa ja kuolemaa nähneellä parikymppisellä afgaanilla ole normaalia käsitystä maailmasta, mutta siltikin veikkaan että tästä nykyhelvetistä selviytyvät pikemmin muslimit vaimoineen ja perheineen, kuin suomalaiset. Tuntemani muslimit ovat hyviä ihmisiä.

  Sitäpaitsi tunnen paljon naisia, jotka mieluummin ottaisivat päättäväisen (ja ”sovinistisen”) miehen kuin jonkun leijuvan narkkariameeban tai anteeksipyytelevän kotinörtin. Itse kerron naisille kysyttäessä, etten edes pääosin kannata naisten äänioikeutta tai työntekoa, ja reaktio on aina positiivinen kaikkein suloisimpien naisten joukossa. En tosin ole Suomessa.

 3. Olen mittinyt sitä kun -80 luvusta eteenpäin syntyneet ihailevat -70 lukua ja silloisia tapahtumia. On hippien ihailijoita, vapaan seksin ihailijoita, on silloisen retkeilyn-, makustelun- ja leirielämän ihailijoita. Niin että ehkä nämä pride-ihmisetkin ovat osa suurempaa ihmismassaa jotka eivät ole tyytyväisiä omaan elämäänsä ja siksi haluavat perustaa liikkeitä ”joita sitten seuraaavat sukupolvet muistelisivat”. ”Oltiin me silloin radikaaleja, kuljettiin alasti kaduilla ja julkisesti osoitettiin toimillamme että olimme jotain suurempaa. Maailmaa mullistavaa”.

  Mutta ei se ihan näin mene. Nykypäivän ihminen jos ei ole sinut elämänsä kanssa niin silloin pitää muuttaa omaa elämää. Eikä yrittää muuttaa toisten elämää.

  Kyllä -70 luvun tunnelmaan pääsee heti kun poistaa asunnostaan televsion, tabletit, kännykät jne. Ostaa vanhan risan auton josta ei koskaan tiedä pääseekö perille kun sen käynnistää. Lakkaa käymästä kaupassa klo 18 jälkeen ja lauantaisin klo 14 jälkeen. Sunnuntainahan kaupat olivat kiinni niinkuin Alkokin lauantaisin.

  Siinä sitä sitten joutuu suunnittelemaan päiviensä tekemistä sen verran enemmän että turhat facebookit ja twitterit jää pois ja ihminen keskittyy itse elämään. Ja jos nokan nostelun ja ulkoultaisuuden vaihtaa ystävällisyyteen sekä suopeuteen ehdotuksille niin siitähän se -70 luku muodostui.

  1. Juu. Ja tv:ssä ei ollut 24/7 lähetystä eikä radiossakaan..Löytyy meikäläiseltä useita mustavalkokuvaputkitelevisioita, ja niistä voi katsella lumisadetta kuten 70-luvulla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*