13 thoughts on “Päivän video: Rotuherra

 1. Näyttää siltä, että takaisinmaksun aika on tullut. Ranska oli johtavia siirtomaavaltoja aikoinaan. Niin se tuuli vaan kääntää suuntaansa 180 astetta.

  Jotenkin huvittavaa…

 2. Suvakkien tumma rotuherra kun saapuu niin heittää helvettiin samalla lailla suvakkien opinkappaleet ja tieteelliset uskontoteokset. Ei voi muuta kuin nauraa vieressä ja antaa hiljaisen hyväksynnän.

  Tuhoaa varmaan suvakkien mädätysyliopistotkin, kun alkuun pääsee. Ja taas saamme nauraa vahingoniloisena.

  Nämä tummat rotuherrathan ovat valkoisten kansallismielisten puolella, kun tarkemmin ajattelee; 100% tuki. Suvakkien on turha kuvitella, että kansallismieliset tulevat auttamaan. Tummat saavat tehdä sitä mitä pitääkin tehdä, eivätkä suvakit voi sitä estää, koska se olisi suvakkien rotuoppien vastaista. Lisää vaan tuollaisten maahanmuuttoa, jotka tuhoavat suvakkien uususkontoa.

  Siitäs saatte, suvakit. Maistakaa omaa lääkettänne.

  1. Ranskalaisethan tukivat Ottomaaneja jotka pääsikin Wienin porteille. Ranskalaiset ovat olleet Euroopan kansojen riesa jo melkein tuhat vuotta

 3. Brittiläisille ja amerikkalaisille vihollisillemme toivomme kuitenkin erittäin pikaista sekoittumista erittäin älykkääseen neekerivereen.

 4. Suomalaiset papittaret ovat aivan kiimassa erittäin älykkäitä neekereitä kohtaan. Katso vaikka katukuvaa, niin näet suomalaisten lehmien kaksoisstandardit käytännössä. Suomalaiset lehmät rakastavat erittäin älykkäitä neekereitä.

 5. Mennään suunnitelman mukaan. Albert Pike ja Kolme Maailmansotaa. Kolmas maailmansota, joka on jo alkanut, mm. tuhoaa kaikki valtauskonnot sekä ateismin (joka on myös uskonto). Alkavasta maailmansodasta on päätetty yli sata vuotta sitten, Venäjän johto on mukana suunnitelmassa siinä missä on Kiinakin. Tämä vastakkainasettelu on täysin keinotekoinen kuten on ollut aina.

  ”Sota on toteutettava siten, että islam (muslimien arabimaailma) ja poliittinen siionismi (Israelin valtio) tuhoavat toisensa…. Tällä tavalla saa todellinen valontuoja, Lucifer, puhtaat oppinsa yleismaailmallisesti ilmentymään, ja vihdoin julkistettua.” – Albert Pike, vuonna 1871
  https://www.rehellisetuutiset.org/uutiset/200-vuotiaan-kirjeen-mysteeri-paljasti-kolmannen-maailmansodan-suunnitelmat-ja-lopullisen-taistelun-islamia-vastaan

  Kun katsoo maailmanmenoa satanismin opit ovat jo ihmisten tajunnassa syvällä vaikkeivat sitä tajuakaan. Sotarummut pärisee joka puolella, ei vain Ukrainassa.

 6. En tiedä kuka on saanut päähänsä että ”rotuja ei ole”. Kaveri sanoi hyvin että ”Meneppä kennel-liittoon ja kysy että onko eri rotuja. Ja voiko eri rodut erottaa ulkoisista piirteistä ja onko eri rotujen älykkyksissä eroja”.

  Monen suomaalisenkin pedigree ansaitsisi tulla lähemmin arkstelluksi.

 7. Hyvin ruskettunut kultamuna vain muistutti geneettisestä ylivertaisuudestansa! Luultavasti tämän jälkeen lähti harrastamaan ”ullatus-seksiä” kadulla liikkuneiden naisten kanssa!

  Mikään ei ole jännempi kokemus kuin kiimainen kultamuna!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*