15 thoughts on “Päivän video: Nato-taistelupari

 1. Helppo kohde. Mene aukealle paikalle.

  Kunhan Naton pridettäjät pääsevät kouluttamaan suomalaisia niin puolustuskyky romahtaa. Kielenä imperialistien englanti. Mitä väliä, kun eihän sitä kukaan halua opiskella eikä ymmärrä ja sitä paitsi Suomen ainoa virallinen kieli on suomi.

 2. Kun ei mikään auta tulee homokarkotin. Venujen homotutka piippaa että näönlähdön vaara. AIDS vaara: Pakene henkesi edestä, ota valkosipulia mukaan, taivas on täynnä satanistivampyyrejä, ei ristin sielua joten näytä ristin merkki, putoaa heti. AIDS nistizompeja voi lyödä terävällä astalolla rintaan, räjähtää tuhannen myllyjen päreiksi sillä heillä ei ole oikeaa sydäntä.

  1. Venäläisillä on tykeissään HOMOTUTKA. Tutka piippaa kun homot ovat tykinkantaman päässä ja automaatio hoitaa kohdistuksen ja tulenavauksen. Homoille tulee äkkilähtö homojen taivaaseen.

   Eiväthän venäläiset ihmisiä ammu, vaan natopridettäjiä. Sotahan on pridettäjien ja terveiden välillä. Ukrainassa konkreettisesti.

 3. Natoa ei ole tehty niinkään sotimaan, harjoittelemaan kyllä. Jos eksyy heteromiehenä tuonne, muista ottaa käyttöön uusi muumiseksuaalisuus eli sukupuolettomia, ei edes paskakaivonreikää ole, naamasta vaan näkyy kumpi olet joten pidä suu kiinni ja osaat kyllä muuttua muumiksi kun olet jo siihen pisteeseen itsesi saanut.

 4. Toihan vaikuttaa ihan hauskalta venäläisten
  tekemältä propagandavideolta.
  maskikansan katselemisessa puolentoista vuoden ajan
  ei sensijaan ollut mitään hauskaa …joka päivä piti miettiä, että
  voitteko te kaikki olla noin saatanan tyhmiä!

  1. Vielä sitäkin tyhmempiä. Jo niiden esivanhemmat olivat, mutta kuka antoi mahdollisuuden lisääntymiseen. Nythän idiootteja on joka oksalla. Ennen oli niin vähän että ne voitiin erottaa ja eristää terveistä. Nyt ne ovat saaneet ylienemmistön globaalisti. Järjestelmä suosii idiootteja ja syrjii terveitä.

   1. Aivan ylivoimainen hysteerinen enemmistö mitä tyhmyyteen ja pelkuruuteen tulee. Siinä olet kerrankin ihan oikeassa.

   2. Totta kait kun ne ensin kuuntelee homo Pekkaa ja muita voltteja. Ääliö, ei pahalla mutta käytä järkeä ainiin olet ylen huora. Verorahat Ylellä pois niin mieti sitten miksi valitetaan.

 5. TV on kuollut wc kun YLEn vero loppuu, vaikka kestäisi muutama vuosi. Nyt jo viimeisiä s hittejä vetelee eli toisto p askaa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*