Marco de Wit 22 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten Nato on saanut vasemmistolaisten tuen syyttämällä Venäjää ”homofobiseksi” ja ”patriarkaaliseksi”.

 

Samalla Nato on korostanut tasa-arvoisuuttaan niin paljon, että Britannian tiedustelupalvelun johtaja ilmoitti Ukrainan sodassa taistelevan myös transujen puolesta transufobista Venäjää vastaan.

 

Nato: Venäjä on pahuuden valtakunta! Täynnä patriarkkaalisia homo- ja transufobeja!

 

 

Putin antoi pari päivää sitten takaisin ihmettelemällä lännen ”asiantuntijuutta” epätraditionaalisissa asioissa aina ”vaihtoehtoisista” sukupuolista vaihtoehtoiseen energiaan.

 

Kansainvälinen yhteisö (eli Natomaat eli n. 20% maailmasta) ovat tietysti kauhuissaan moisesta fobiasta, kun taas 80% maailmasta on samaa mieltä Putinin kanssa. Ja nauravat pervolle lännelle.

 

Samaan aikaan suomalaiset ”kansallismieliset” miehet haluavat liittyä pervoliittoon, vaikka se sekä tyhjentäisi heidän lompakkonsa että kastroisi heidän lapsensa sekä psyykkisesti että fyysisesti.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Putin: Länsi on ”ei-traditionalismin” ekspertti vaihtoehtoisista sukupuolista vaihtoehtoenergiaan!

 1. So­ta tu­lee päät­ty­mään län­nen mas­sii­vi­seen ja yli­voi­mai­seen vaih­to­eh­to­voit­toon. Jo­kai­nen sel­vi­ää voit­ta­ja­na ai­van kuin mis­tä ta­han­sa vaa­leis­ta.
  –   Län­nen voit­toi­sat jou­kot ve­de­tään Uk­rai­nas­ta,
  –   alue luo­vu­te­taan Uk­rai­nan kan­san vä­li­ai­kais­hal­lin­nol­le, kos­ka tuo kan­sa­kin on ole­va vä­li­ai­kai­nen, sa­dan vuo­den pääs­tä sii­tä ei ole ke­tään jäl­jel­lä.
  –   Puo­la de­mi­li­ta­ri­soi­daan, kos­ka yli­voi­mai­nen voit­ta­ja ei tar­vit­se tu­le­vas­sa maa­il­mas­sa enää asei­ta, vain la­pi­on ja ha­kun.
  –   Sa­mas­ta syys­tä na­to ha­jo­aa ja
  –   so­ti­laat lä­he­te­tään kyn­tä­mään pel­to­ja.

 2. Natosuvakkien todellinen ongelma on se, että he eivät uskalla lähteä taistelemaan Venäjän kanssa. Sen sijaan he lässyttävät paskaa, pervoilevat ja asettavat hyödyttömiä pakotteita. Samaan aikaan muu maailma+järkevät eurooppalaiset nauravat suvakeille!

  Natosuvakkien operaatio epäonnistui täydellisesti. Venäjä on vahvempi kuin koskaan ja taas suvakit heikkenevät kiihtyvään tahtiin. Kohta onkin jo talvi ja on varmaa, että suvakkien ulina vain kiihtyy, kun tyhjästä painetulla leikkirahalla ei enää saa tärkeitä raaka-aineita, joilla arkea pyöritetään.

  Jenkeissä suvakit uhoavat, että he laittavat ”hintakaton” öljylle. Hah hah! Mitä vielä?!! Ehkä jenkkisuvakkien kannattaisi pysäyttää inflaatio. Toisaalta voidaanko dollarin romahtamista edes enää pysäyttää?

  Nyt olisi se hetki, kun pitäisi laittaa kova kovaa vastaan, mutta nato jänistää! Eikö Venäjän armeijan pitänyt olla huonosti motivoitunut, ammukset+ohjukset loppu ja eikös Putinin pitänyt olla kuolemansairas?

  Vai oliko se vakavasti sairas presidentti sittenkin pedofiili-Biden?!! Miettikää! Tämän pellen luona on juossut lakki kourassa pyllyttäjä-Haavisto, presidentti Niinistö ja tietenkin kaikkien suvakkien äiti Petteri Urpo! Myös natopridettävä Halla-aho on ollut oudon hiljaa Bidenin sekoiluista. Miksi meidän pitäisi sietää Bidenin kaltaista sekopäähullua?!!

 3. Ei venäjää tarvitse syyttää homofobiseksi ja patriakaaliseksi, sehän on sitä ainakin virallisissa puheissa. Ja mihin perustuu väite, että vain 20% maailman väestöstä jakaa länsimaiset arvot. Eihän tarvitse kuin lukea tätäkin lehteä, niin ylivoimainen osa jutuissa ja kommenteissa olevista linkeistä ovat peräisin länsimaisista lähteistä. Se osoittaa, että länsimaissa vallitsee demokratia ja sananvapaus. Missä ovat venäläiset kriittiset lähteet? Niitä ei ole muitakin maanpaossa olevien julkaisijoiden ylläpitämät verkkolehdet. Ja niitäkin venäjä pyrkii vainoamaan. Kaiken huippu on Googlelle YouTuben takia lätkäisty sakko. Suurin osa täälläkin julkaistuista videoista on youtubessa esitettyjä. Miten dewit kirjoittaa niin heikkoja artikkeleita tässä lehdessä, kun hän pystyy kirjoittamaan hyvin perustellun artikkelin Hallinnon tutkimus lehdessä, joka on tiedelehti. Artikkelin nimi on ”On The Misesian epistemology”.

  1. Missä on demokratia? Älkää sekoittako lehdistönvapautta ja sananvapautta. Lehdistönvapaus tarkoittaa ettei hiranomainen eli VALTIO tarkasta ennakkoon julkaisun sisältöä.

   Länsimaiset someyhtiöt rajoittavat sananvapautta. Sensuurin on valtio siirtänyt yksityistenbtehtäväksi. Viranomaiset eivät näin riko lakia, mutta sensuuri on ihan vapaata yksityisille. Aivan kuten yrittäjä saa valita asiakkaansa.

  2. Montako tyyppiä asuu länsimaissa? Ehkä noin 10 % maailman väestöstä. Onko se demokratiaa kun 10 % riistää ja holhoaa 90% porukoista. Miten perustelet länsimaiden ylivallan? Luuletko ettei sille tule loppu ihan kohta.

   1. Ei tule loppua. Ylivoimainen teknologia, vapaat ihmiset. ”aimo mies” on rakentanut itselleen päänsisäisen vankilan ja luulee, että kaikki muutkin ovat samanlaisia.

 4. Nämä ”kansallismieliset” ovat aivan pihalla, eivätkä oikeastaan edes ole mitään aitoja kansallismielisiä.
  Aivopestyä sakkia. Todennäköisesti kärsivät piikkihaitoista.

  1. Kyllä jos karttaa ja inhoaa englannin kieltä, niin aika pitkälle on kansallismielinen ja suurvaltaimperialismin vastainen. Suhtautuminen englannin kieleen paljastaa aika paljon.

 5. Lyhyesti: Venäjällä tiedetään mikä on nainen! Elikkä on jo tältä pohjalta aivan turhaa laskea – vielä kylmän sodan aikana -tärkeitä sotilaallisia voimasuhteita ym. sotataloutta.
  Idiotismi lännessä on jo niin suurta, että sotakin jota jo kivikaudellakin käytiin nuijilla käytiin on jo yli hilseen menevää tiedettä kun nuijat pitävät nuijaa aseenaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*