Marco de Wit 22 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomen valtamedia valehtelee Ukrainan sodasta KAIKISTA eniten maailmassa. Valtamedia haluaa kaikin keinoin ylläpitää suomalaisten Natohuumaa, jotta Sauli ”Saloran kummipoika” Niinistö saisi elämäntyönsä päätökseen junailemalla Suomen Natoon ilman kansanäänestystä.

 

Tämän takia Paavo Väyrystä ei ole valtamedia Ukrainan sodan aikana suostunut päästämään ääneen KERTAAKAAN. Siis vaikka Väyrynen on kiistatta yksi Suomen pitkäaikaisimmista ja tunnetuimmista poliitikoista. Hän on myös Suomen historian pitkäaikaisin ULKOMINISTERI, joten hänen sensuroimisensa on käsittämätöntä ja kertoo valtamedian sensuurin asteesta.

 

Oliko Paavo Väyrynen taas oikeassa?

 

 

Valtamedian emävalehtelua johtaa Niinistön suojatti, entinen tiedustelupäällikkö Pekka Toveri.

 

Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 

 

Toveri on vuosia ollut innoissaan, että Nato päätti sinetöidä liittonsa vasemmiston kanssa alkamalla feminisoimaan ja pervosoimaan Nato-joukkoja. Toverin oma amerikkalainen CIA-vaimo ja tytär ovat myös kiintiösotilaita.

 

Onko tässä Pekka Toverin Natoarmeija?

 

 

Osana tätä valtamediaa koordinoivaa Mediapoolin Nato-operaatiota on venäläisten totaalinen demonisointi sairailla emävalheilla. Niinpä asialle on pistetty mielisairaita femakkotoimittajia.

 

Miksei toimittaja Kreeta Karvala pyydä anteeksi valheitaan venäläisten raiskaamista vauvoista?

 

 

Sota-asiantuntijat eivät kuitenkaan suostu emävalehtelemaan, joten niinpä valtamedia ja varsinkin Iltalehden farssimainen ”sotastudio” käyttää valeasiantuntijoita, kuten vihreää valeasiantuntija Emil ”Varastomies” Kastehelmeä.

 

Ukrainan rintama romahtamassa! Valeasiantuntija Emil Kastelhelmi: Venäjän eteneminen pysähtyy jopa kuukausiksi.

 

 

Iltalehden sotastudion ennustukset menivät heti pieleen, kun Siversk-Soledar-Bakhmutin rintamalinja alkoi välittömästi murtua.

 

 

Iltalehden valeasiantuntija Emil ”Varastomies” Kastehelmi edelleen pimittää Venäjän hyökkäyksen Siverskiin!

 

 

Ukrainan presidentti antoi kuitenkin järjettömän määräyksen puolustaa Siversk-Soledar-Bakhmutin rintamalinjaa hinnalla millä hyvänsä, jotta länsi ei menettäisi sotaintoaan. Niinpä ukrainalaiset ovat taistelleet kovasti vastaan viimeisen viikon pystyen vielä pitämään Siverskin itsellään, mutta menettäen osan Soledarista ja lukuisia muita kaupunkeja.

 

Taistelut ovat siis riehuneet kovina koko ajan, mutta läntinen valtamedia pimittää kaiken. Miksikö? No, koska CIA:n propagandavirasto on määrännyt länsimedian käyttämään paussi-avainsanaa. Tämän takia sen enempää Iltalehden sotastudio kuin ISW-tutkimuslaitos kuin Sky-kanavakaan eivät ole voineet kertoa jatkuvasti riehuvista taisteluista ja rintamalinjan muutoksista.

 

Tai ISW ja Sky kyllä ovat, mutta vain sivulauseessa väittäen venäläisten liioittelevan hyökkäyksiään. Länsimedia on siis Suomen valtamediaa rehellisempi siinä, että se kyllä usein kertoo MOLEMPIEN sodan osapuolten väitteistä, mutta sitten uskoo täysillä Ukrainaa. Suomen valtamedia, kuten Iltalehden sotastudio ei juuri koskaan kerro venäläisten väitteistä yhtään mitään, vaan ukrainalaisten väitteet ovat automaattisesti ehdottomia totuuksia.

 

Sky-kanava ei myöskään kehtaa valehdella yhtä törkeästi kuin Suomen valtamedia, joten Venäjän jyrätessä kiistämättömästi, niin Sky-kanava vain lopettaa uutisoinnin moneksi päiväksi.

 

Sky-News lopetti Ukrainan sotatapahtumien seuraamisen Venäjän motitettua ukrainalaisia joukkoja!

 

 

Ihan kokonaan Sky ei kuitenkaan kehtaa lopettaa uutisoimista, joten sitten se vain selittää, ettei rintamalla tapahdu mitään. Tai siis antaa ymmärtää ”operational pause” termillä. Onhan suurhyökkäysten väliset ajat tietyllä tavalla operationaalisia pausseja, vaikka rintamalla taisteltaisiinkin paljon taktisesti tärkeitä pienempiä taisteluita. Ovelaa sanapeliä, jota vastaan geneettisesti naivit suomalaiset ovat täysin aseettomia.

 

 

 

 

 

Myöskin läntisen valtamedian päälähde, ISW valehtelee taitavasti eli ei suomalaistyyppisillä emävalheilla, vaan vähätellen koko ajan venäläisten etenemistä. Niinpä kartoistakin tehdään niin suuria, ettei vain eteneminen näkyisi.

 

 

Valtamedian päälähde, juutalainen ISW pimittää Ukrainan rintaman olevan romahtamassa!

 

 

Ukrainalaiset sitten vielä jatkavat venäläisten etenemisen vähättelyä, mutta menevät vielä pidemmälle suurentelemalla valtavasti ukrainalaisten saavutuksia ja mahdollisuuksia. Esimerkiksi huippusuosittu tubettaja Denys Davidov on jo pari kuukautta väittänyt ukrainalaisten suurhyökkäyksen alkavan hetkenä minä hyvänsä.

 

Tosin tästä huolimatta jopa ukrainalaiset myöntävät riskejä helpommin kuin suomalaiset.

 

Ukrainalaisetkin myöntävät jättimotin vaaran. Vain Pekka Toverilla ja suomalaisilla edelleen pää pensaassa!

 

 

Nähtävästi Denys on saanut palautetta liiasta rehellisyydestä, joten enää hän ei uskalla kertoa mitään negatiivista ukrainalaisten sotaonnesta, vaan keskittyy nyt vain pelkästään saavutuksiin ja mahdollisuuksiin. Näin hänen ei myöskään tarvitse enää valehdella niin paljon.

 

Sodassa molemmilla osapuolilla on menestyksiä ja tappioita, mutta se on voitolla, joka saa enemmän voittoja pystyen etenemään rintamalla. Tyhmät kuitenkin unohtavat tämän, jos heille kertoo vain oman puolen menestyksistä.

 

Lisäksi tyhmät uskovat helposti natsityyppisiin wunderwaffe-legendoihin eli ihmeaseet tulevat pelastamaan meidät.

 

 

 

 

Toinen Ukrainan sotamenestystä valtavasti liioitteleva kanava on Armageddon. Se on hyvä esimerkki siitä miten Youtube tukee läntistä sotapropagandaa. Kanava jopa antaa ymmärtää, että Ukraina on vallannut takaisin Hersonin eli Etelä-Ukrainan suurimman kaupungin ja nyt on valtaamassa Krimiä!

 

Tästä huolimatta – tai juuri siksi – tämä alunperin jalkapalloon keskittynyt minikanava on yhtäkkiä saanut jopa miljoona katselukertaa per video. Näin kanavan omistajat saavat valehtelustaan noin 1000 euroa päivä.

 

Youtube tietysti antaa tämän kanavan toimia täysin rauhassa ja mainostaa sitä joka paikassa samalla, kun varjobannaa venäläisten menestyksestä kertovia kanavia.

 

Kuvassa linkki kanavaan

 

 

Ukrainalaiset lähteet eivät koskaan halua esittää tarkkoja karttoja rintamalinjoista. Mutta mitäs sitten, jos kanavan tehtävänä on nimenomaan rintamakarttojen esittäminen??

 

Ei hätää. Näytetään joka päivä viikosta toiseen rintamakarttaa, mutta väitetään rintamalinjojen olevan muuttumattomat. (Siis vaikka venäläiset etenevät koko ajan taistelujen riehuessa pitkin rintamaa.)

 

Hyvä esimerkki tällaisesta PELKÄSTÄÄN ukrainalaisiin lähteisiin uskovasta karttakanavasta on tämä kanava, jossa rintamat eivät koskaan liiku mihinkään.

 

Kanavan omistaja on kuitenkin sen verran rehellinen – tai uskoo niin sokeasti ukrainalaisia – että antaa katsojiensa ihmetellä kommenteissa miksi kaikki muut karttakanavat raportoivat rintaman jatkuvasta liikkumisesta kovien taistelujen riehuessa pitkin rintamaa.

 

 

 

 

Tuossa olivat siis ukrainalaisten näkökulmaa korostavat lähteet. Mutta mistä sitten Laiton Lehti saa venäläisten näkökulman? Ei se saakaan, koska sitä ei kiinnosta MV-lehden tavoin toistaa Venäjän puolustusministeriön väitteitä. Laiton Lehti nimittäin mieluummin käyttää ensisijaisenaan lähteenään libertaareja, jotka näkevät sekä idän että lännen olevan imperialistinen. Libertaarit puolustavat sekä yksilöiden että kansojen itsemääräämisoikeutta ja siten kannattavat alkuperäisen Sveitsin mallin mukaista puolueettomuutta.

 

Laittoman Lehden puolueettomat libertaarilähteet eivät toivo sen enempää ukrainalaisten kuin venäläistenkään voittoa, joten pystyvät tutkimaan sotatilannetta objektiivisemmin. Tosin usein nämä puolueettomat libertaarit lähteet saattavat välillä kuullostaa venäjämielisiltä, koska ovat niin raivoissaan läntisen valtamedian puolueellisuudesta ja siitä, ettei kukaan puhu mitään myös Amerikan imperialismista.

 

Laittoman Lehden tärkein lähde onkin libertaari Amerikka Ensin -republikaani, Ron Paul. Hän ja hänen poikansa Rand Paul ovat toistuvasti olleet lähellä päästä USA:n presidentiksi. Molemmat vastustavat raivoisasti Amerikan valtavia tukipaketteja Ukrainalle. Marraskuun välivaaleissa heidän valtansa tulee suuresti lisääntymään.

 

Ron Paul: Amerikkalaiset kääntymässä Ukrainan sotaa vastaan!

 

 

Toinen tärkeä Laittoman Lehden lähde on kuuluisa libertaari tuomari ja lakiasiantuntija Napolitano. Hän ei ole mikään sota-asiantuntija, mutta maalaisjärkeä käyttämällä haastattelee erilaisia asiantuntijoita, kuten kuuluisaa eversti Douglas MacGregoria. Hän uskaltaa myös kritisoida Amerikan pervoarmeijaa.

 

 

 

 

Napolitano haastattelee myös kuuluisaa entistä CIA-miestä, Scott Ritteriä. Pari kuukautta sitten Ritter sai venäläismieliset raivoonsa, kun varoitti Ukrainan voivan voittaa sodan, JOS länsi antaisi sille täyden tukensa.  Sen jälkeen on kuitenkin käynyt ilmi, että Ukrainan tappiot ovat niin suuret, ettei länsi käytännössä edes pystyisi lähettämään tarpeeksi tukea Ukrainalle, vaikka haluaisi.

 

Eikä edes halua, koska Ukraina ei ole mikään lilliputtivaltio, vaan hyvin suuri yli 40 miljoonan ihmisen umpikorruptoitunut maa. Sen elättäminen ja koko juoksevan budjetin rahoittaminen aseistamisesta puhumattakaan on yksinkertaisesti vain liian kallista. Rand Paul ja muut libertaarit Amerikka Ensin -republikaanit eivät hyväksy Amerikan ajamista konkurssiin Ukrainan takia.

 

 

 

 

 

Tuomari Napolitano on uskomattoman rohkea, koska uskaltaa haastatella myös entistä tiedustelu-upseeria Phil Giraldia, vaikka tämä on usein korostanut Israelin olevan Ukrainan sodan takana. Ukrainan kriisi ja sota on viimeiset 10 vuotta ollut vain Syyrian sodan sivunäyttämö, kuten Laiton Lehti on Suomen AINOANA mediana korostanut. (MV ei halua ärsyttää juutalaisia ja venäläisiä samalla kun Partisaani ei halua ärsyttää ukrainalaisia. Laiton Lehti haluaa ärsyttää kaikkia ihan tasapuolisesti.)

 

 

 

 

Edes Laittoman Lehden toinen superlähde, offensiivinen realisti professori John Mearsheimer ei uskalla puhua sanaakaan juutalaisista.

 

Professori Mearsheimer: Biden provosoi Venäjää ydinsotaan! (Sionistit yllyttää?)

 

 

Laittoman Lehden tärkeänä lähteenä on myös libertaari anti-neocon kanavaa vetävä Ryan Dawson. Hänkään ei uskalla puhua mitään juutalaisista, mutta onneksi sitäkin enemmän sionistisista uuskonservatiiveista. Tässä hän haastattelee Ritteriä.

 

 

 

 

Laittoman Lehden yhtenä tärkeänä lähteenä on myös suosittu geopolitiikan analyytikko Alexander Mercouris. Hän on todellinen sivistynyt herrasmies, joka yrittää puolueettomasti seurata Ukrainan sotaa.

 

 

 

Yhtenä tärkeänä lähteenä on myös entinen merijalkaväen sotilas ja geopolitiikan analyytikko Brian Berletic, joka pyörittää New Atlas-kanavaa.

 

 

 

 

Rintamatilannekartoissa yhtenä Laittoman Lehden lähteenä toimii melko rehelliseltä vaikuttava The World Econ -kanava, joka vertailee sekä idän että lännen rintamatietoja ja karttoja.

 

 

 

Toisena rintamalähteenä toimii valkovenäläisen pyörittämä Military Summary-kanava. Lähde on siis kallellaan venäläisiin, mutta lähes joka ohjelmassa osuvasti vertailee idän ja lännen karttoja toisiinsa osoittaen lännen karttojen olevan usein naurettavan jälkeenjääneitä. Tämä ei ole ihme, koska totta kai taisteluita jatkuvasti häviävän Ukrainan kannattaa valehdella enemmän kuin voitolla olevan Venäjän.

 

 

 

Military and Foreign Affairs -kanava on myös kätevä lisälähde, koska pyrkii karttojen avulla antamaan nopean ja kattavan rintamatilannekatsauksen joka päivältä.

 

 

 

Venäläisen näkökulman sotaan tuo lyhyistä tiivistyksistään tunnettu Rybar-kanava. Lähde on tietysti erittäin puolueellinen, mutta silti tällä hetkellä vähemmän propagandistinen kuin ukrainalaiset lähteet. Voitolla olijan on helppo olla suhteellisesti rehellisempi.

 

 

 

Laittoman Lehden tärkein lähde on tietysti Itävallan sotilasakatemian eversti.

 

Itävaltalainen ”tussikenraali” tiivistää jälleen Ukrainan sodan vihafaktoillaan!

 

 

Lisäksi on myös monia muita lähteitä, kuten esimerkiksi RT ja South Front, mutta ne on bannattu Youtubesta. EU:n määräyksen takia Suomesta ei ollenkaan pääse RT:n sivuille mikä on todellinen ORWELLILAINEN RIKOS, josta kuvottavat petturi”kansallismieliset” ovat hiiren hiljaa. RT:n ja South Frontin ohjelmia on kuitenkin välillä mahdollista löytää Youtubesta kopioina.

 

Kyse ei tietysti ole mitenkään puolueettomista lähteistä. Päinvastoin. Tässä South Front puhuu Siverskin ”operatiivisesta kontrollista”. Eli tykittävät Siverskiä samalla kun muutama sotilas on edennyt esikaupunkialueelle?

 

Tästä venäläisten liioittelusta huolimatta he ovat selvästi niskan päällä myös Siverkissä hengittäen ukrainalaisten niskaan, vaikka Ukraina ja läntinen valtamedia sen kiistääkin.

 

 

 

 

Tästä läntisen valtamedian sensuurista huolimatta tässä jutussa on keskitytty Youtube-kanaviin, koska niissä on yksi mahtava etu: Videoissa on mahdollisuus suomenkieliseen tekstitykseen!

 

Niinpä vähitellen suomalaisetkin ovat alkaneet heräämään valtamedian aivopesusta varsinkin, kun historioitsija Keskisarjakin on heräämässä.

 

 

Historioitsija Teemu Keskisarja: ”Uutisointi Venäjästä on valeuutisia vastaan valehtelemista”

 

 

 

Tosin ei Laittomalla Lehdellä ole mitään illuusioita. Suomalaiset miehet ovat niin lammasmaisia, ettei heitä pysty herättämään aivopesusta ennen kuin heidän lompakko tyhjenee sanktioiden johdosta ja suvakit kastroivat heidän lapsensa. Jos vielä silloinkaan.

 

 

Beta-miesten uskontunnustus

 

 

Järkyttävin esimerkki suomalaisista betamiehistä ovat tietysti persut ja persujen yksinkertainen betakansanedustaja Jani Mäkelä. Toisaalta on persuista se hyvä puoli, että yksinkertaisuudessaan paljastavat selkärangattoman (vai setelirankaisen?) logiikkansa.

 

Jani “Ukraina Ensin” Mäkelä vs. Niko Kauko: Suomen upottava läntisen laivan mukana?

 

 

Sääli vaan, ettei Suomi pelkästään uppoa, vaan voi lopulta myös räjähtää.

 

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Ukrainan sodan vihalähteet paljastettu: Venäjä voittamassa Pervo-Naton!

 1. Amerikkalaista ja brittiläistä rikollista ja loisivaa imperialistista ihmissaastaa. Eivät ole koskaan osanneet mitään muuta kuin imeä loiskärsällään kaikki muut kuiviin.

 2. Nykyhomot eivät kestä kuulla totuuksia, siksi Paavokin on vaiennettu.

  Vaiennettuja ovat myös Tero Vaara ja Tapani Kansa. Mamban ” Vielä on kesää jäljellä” ei soiteta millään radiokanavalla. Miksi? Tero Vaara kyseenalaisti massamaahanmuuttoa v. 2015.

  Kukaan suvakki ei kehtaa väittää ettei olisi toisinajattelijoiden aktiivista vainoamista. Suomessa se on äärimmäisen julmaa. Tapani Kansa arvosteli jo 25 vuotta sitten sitä kun radiokanavat soittavat vain englanninkielistä musiikkia. Ylen radiokanava Suomella kuuluu vain suomisuvakkien englanninkielistä musiikkia.

  Iltasaastat eilen väittivät, että venäläisiltä loppuu ”kohta” ammukset. Kyllä Venäjällä riittää salpietaria, fosforia, fossiilista halpaa energiaa, terästä jne ammusten tuottamiseen. Tuo on ihan vain terveellä järjellä päätelty, mikä ei tietenkään ole enää sallittua suvakkien holhousyhteiskunnassa, jos ei ole vähintään kahta tohtorin tutkintoa ja professuuri jossakin marxilaisessa Lontoon yliopistossa.

  ”Turpa kiinni, Suomi-orja, sinulta ei kysytä mitään, eikä kuunnella!”

  1. Kiitos linkistä. Tuossa jutussa kuitenkin unohdettiin kokonaan j-sana ja se fakta, että Zelensky on juutalainen juutalaisoligarkkien eli Rothschildien ja Israelin marionetti, joka ei suinkaan palkkaa ”ystäviään” korkeisiin asemiin, ellei häntä käsketä palkkaamaan sionistien huoria. Zelensky ei itse pääätä mistään mitään, vaan on päivänselvä Israelin frontti, jossa hänellä taitaa muuten olla jo valmiiksi joku kartanokin häntä odottamassa Israelissa. (Hassua puhua media- ja finanssivallasta mainitsematta j-sanaa.) Koko Ukraina on tällä hetkellä valjastettu juutalaisten frontiksi, jolla vain epätoivoisesti yritetään heikentää Venäjää viimeiseen ukrainalaiseen ja kohta viimeiseen suomalaiseen.

   Niinpä myös Zelenskyn hallitus ja virkamiehensä on valittu nimenomaan Kolomoiskyn ja muiden sionistien rikosten ja korruption pimittämiseen samalla, kun sotaa jatketaan niin kauan kuin Israel määrää kostoksi Syyrian sodasta ja venäjänjuutalaisten oligarkkien saamiseksi uudelleen valtaan Venäjällä. On se kumma, ettei tämä PÄIVÄNSELVÄ fakta näytä sen enempää Ukrainan kuin Suomen kansallismielisten päähän menevän, vaan ajavat ihmisiä kuolemaan juutalaisten puolesta. Tai sitten joillekin kansallismielisille j-fakta on ehkä vihdoin mennyt päähän edes osittain, mutta asiasta ei vaan saa puhua, kun se olisi niin paljastavaa. Lähes kaikki suomalaiset ”kansallismieliset” ovat olleet kiihkosionisteja ja vain mugged by reality and facts takia pitkin hampain luopuneet äärisionismista, mutta edelleenkään eivät halua nähdä asian ydintä tai ainakaan puhuvan siitä varsinkaan konkreettisesti edes geopolitiikan ytimen eli Ukrainan ja Suomen kohdalla, vaikka se voisi saada ainakin osan kansallismielisistä luopumasta Suomen ajamisesta ryöstävään pervoNatoon ja ydinkärkien taistelukentäksi.

 3. Ukrainan armeija hyökkäsi tällä viikolla Zaporizhian ydinvoimalaan puolalaisilla kamikaze-droneilla. Onko järkeä vai ei?

  Milloin Ukrainan armeijan todelliset tappiot julkaistaan?

  Venäjä ei poistu vallatuilta alueilta, vaan laittaa heti oman hallinon toimimaan ja aloittaa jälleenrakentamisen ja tämä on saanut suvakit täydellisen raivon valtaan!!!

  Mu.mu..mu..mutta suvakkien piti hoitaa jälleenrakentaminen tyhjästä painetulla leikkirahalla, jolla olisi voinut ostaa arvokkaita rakennustarvikkeita!!! Nyyh!!!!

 4. On har­haan­joh­ta­vaa pu­hua Uk­rai­nan so­ta­me­nes­tyk­ses­tä.
  –   Ei Uk­rai­na tä­tä so­taa käy.
  –   Pi­kem­min­kin on ky­se maa­il­man­so­dan Uk­rai­nan rin­ta­mas­ta.

  Mil­lä ni­mi­tyk­sel­lä sit­ten kut­sui­si Ve­nä­jän vas­tus­ta­jaa?
  –   Se­hän ei ole USA, kos­ka se­kin on vain yk­si pro­xy täs­sä so­das­sa.
  –   En­tä yh­dis­ty­nyt län­si tai vain län­si?
  –   Hyök­käyk­seen käy­tet­tä­vät so­ta­jou­kot ovat sel­ke­äs­ti na­ton jouk­ko­ja, asei­ta ja so­ti­lai­ta. Tä­tä to­dis­taa na­ton ha­lu laa­jen­tua Kii­nan re­vii­ril­le.
  –   na­to on hyök­kää­jän ko­men­to-or­ga­ni­saa­tio.

  Pro­xy-so­dan yk­si omi­nai­suus on, et­tä vi­hol­li­nen on pii­los­sa, nä­ky­mä­tön.
  –   Yh­den pro­xyn tu­ho­ami­nen ei ole

  To­si­asia jo­ka ta­pauk­ses­sa on, et­tä näi­tä pro­xy­jä ko­men­ne­taan yh­des­tä ja sa­mas­ta ko­men­to­kes­kuk­ses­ta.
  –   On­ko ko­men­to­ket­jun ylin hen­ki­lö maa­il­man kei­sa­ri?
  –   Pro­xy-so­ta­voi­ma käyt­tää kui­ten­kin pe­rin­teis­tä ko­men­to­ket­ju-käs­ky­tys­tä ja sii­tä yk­sin­ker­tai­ses­ta syys­tä, et­tä ih­mi­set ovat so­dan ta­ka­na.

  Käy­dään­kö nel­jäs maa­il­man­so­ta tie­to­ko­nei­den ja kei­noä­ly­jen kes­ken?
  –   Vas­ta sil­loin voim­me odot­taa nä­ke­väm­me, tai siis tie­to­ko­nei­den or­juut­ta­ma ih­mis­ro­tu nä­kee, jo­tain ai­van muu­ta kuin ko­men­to­ket­ju-jär­jes­tel­miä käy­tet­tä­vän so­das­sa.
  –   Mut­ta si­tä en­nen pi­tää (ih­mi­sen?) kek­siä’ tie­to­ko­ne, jo­ka toi­mii il­man säh­köä.

  1. Ihminen on biologinen kone, joka käy ilman sähköä. Ollaan vieraannuttu luonnosta ettei pärjätä ilman sähköä.

 5. Jos se suomen Italialle rauhanaikana lahjoittama 6 miljardin rahasumma laitetaan vertailuun Yhdysvaltojen Ukrainalle antamaan tukeen niin Yhdysvaltojen olisi pitänyt antaa 40 miljardin sijaan 420 miljardia jotta tuki per capita olisi sama kuin Suomen tuki hyödyttömälle roistomaa Italialle

 6. Hyvä päätoimittaja de wit! Olen ottanut kuvakaappaukset talteen jokaisesta artikkelistasi, joka koskettaa Venäjän brutaalia hyökkäystä Ukrainaan. Näistä talteenotetuista kirjoituksista voidaan tehdä pitkällejohtavia päätöksiä päätoimittajan Venäjä-kytköksistä.
  Julkaisen kaikki nämä venäjämieliset -artikkelit omilla sivuillani.
  Hullu saa olla mutta idiootti seuraa Marko de Wittiä!

 7. Muuten paljolti hyvin kirjoitettu, mutta ikävä kyllä libertaarien toiminnan kyyniset, nihilistiset piirteet palvelevat ja/tai mahdollistavat lähinnä illegitiimiä antifaterrorismia ja tallmudokommunatsien harjoittamaa illegitiimiä antisuomiittista, antikristittyä kansanmurhaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*