Marco de Wit 23 heinäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka ilmastonmuutosteoria on nimenomaan globalistien promoama.

 

Vihafakta: Ilmastonmuutos on normaalia

 

 

Ilmastonmuutos – historian suurin epävalhe

 

 

Björn Lomborg: “Ilmastonmuutos ei ole maailmanloppu” / Väärä hälytys

 

 

 

Ilmastokanavan perustaja sanoo suorat sanat ilmastonmuutosfanaatikoille.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

18 thoughts on “Amerikan sääkanavan perustaja: Ilmastonmuutosväite roskaa!

  1. ”aimo mies” on itsekäs vanha mies, jolla ei ole enää kauan elinaikaa jäljellä, joten hän ei välitä mitä jättää perinnöksi jälkipolville. Säämies puhuu säästä, ei ilmastosta. Tietääkö ”aimo mies” sään ja ilmaston eron?

   1. Sää muuttuu joka paikassa paljon päivässä verrattuna ilmaston muutokseen joka luonnostaan on muuttunut jääkauden ikipakkasista lämpimään jota ennen paloi koko maapallo. Täällä eniten vaihtelee sää kun 4 vuoden aikaa. Ainahan sää liittyy kun maapallon keskilämpö vuodessa lasketaan onko plussaa vai miinusta ja ukkoset yms. paljonko. Suomi on tehnyt jo liikaa kehityksen kustannuksella eli sen pienentämän saasteen, kuten jo 60-70 luvulla pelättiin mutta koneet kehittyi saimme ruokaa eikä loppuneet kesken viljat ym. emmekä käyttäneet kuin kokoajan vähemmän saatuttavaa teollisuutta nyt vain on perspaikoissa äärisaastutus ja menkää sinne märehtimään. Jos saastuttaisimmekin olisimme vain kärpäsen raato maalla, merellä ja ilmassa.

   1. Kehonrakennus on sairasta. Kuoliko dopingiin? Pingispallon kokoiseen munaan? Soittiko kelloja salamailmalla?

 1. Valheita pitää toistaa, toistaa, toistaa….Kunnes 90 % uskoo valheet uudeksi totuudeksi. Keisarin uudet vaatteet ja silleen….

  1. Todista ne valheet ilmastonmuutoksesta vääriksi, ja jos sen teet niin sinä olet viisaampi kuin yli 90% ilmastotieteilijöistä. Ja todisteet täytyy olla vertaisarvioituja eikä pelkkiä kavereittesi (hetkinen, äkäslampola ym.) turhaa länkytystä.

   1. Noin 1900-1938 oli edellinen lämmin jakso: Lapissakin oli muutama lumeton talvi. Ota sinäkin selvää.

    Tuo on kiistaton tosiasia. Ota itse selvää. Luuletko ettei olla menossa kohti uutta jääkautta? Ollaan. Maapallon normitilanne on jääkausi. Välillä on näitä leudompia jaksoja. Ihmisen vaikutus ilmastoon on nolla isossa kuvassa. Otapa selvää maapallon kiertoradasta Auringon ympäri ja etäisyydestä sekä akselin kallistuskulmasta.

    Ollaan kovaa vauhtia menossa kohti uutta jääkautta. PISTE.

    Uskosi ei muuten kuulu minulle, paitsi että sinut on harhautettu uskomaan vääriin oletuksiin.

   2. Argumentteja, Jussi vielä poikanen maailman melskeessä? Kyllä viisaammat puolueettomat tietää että lämmennyt ikiroudasta asti ja maan pinta nousee vieläkin ja luovuttaa ja meri pakenee. Lopettakaa Suomen merenpinnan pakeneminen ja maan kuivuminen. Aiheuttaa häikkää, lähden istumaan kalastusluvat kannelle kettinkien kanssa, kaveri kiinnittää itsensä laivan laiturin alkuun maahan.

 2. Sinähän käytät vielä koronavainoon liittyviä termejä ”itsekäs”. Lampaat eivät ole itsekkäitä, vaan laumaeläimiä. Tiedätkö sinä vuohen ja lampaan eron? Tiedätkö vapaan ja orjan eron? Mitä sallit itsellesi tehtävän ennen kuin sanot ”nyt riittää”.

 3. ”Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) johtajan Mika Salmisen mukaan korona voitaisiin poistaa yleisvaarallisten tartuntatautien joukosta, uutisoi MTV.” IL 23.7.2022
  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/44db5759-1fda-48e6-a591-c8a0bbed15b1

  Yhdestä kulkutaudista päästiin, niin laitetaan uutta tulemaan.
  TÄSSÄPÄ NÄETTE LIVENÄ KUINKA UUTTA ROKKOHYSTERIAA VIRITELLÄÄN. KUN KORONA EI ONNISTUNUT JUMITTAMAAN VIELÄ TÄYSIN KANSALAISYHTEISKUNTIA, NIIN KOKEILLAANPA SEURAAVAA:
  ”WHO julisti apinarokon kansainväliseksi terveysuhaksi
  Euroopassa riski on korkeampi kuin muualla”

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8f1e1689-f631-4c46-91b1-f8869d9fd44d

  Ollaanko kahden kuukauden päästä täydessä sulkutilassa?

  https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/c4adcdf6-a118-4aab-a15e-38aaaa2b4f2f

 4. NWO Globalistien VALETTA, joka on vain yksi ”peruste” ajaa helvettiä maanpäälle!!! Tosi asiassa ilmasto on päinvastoin kylmenemässä, koska olemme menossa pikku jääkautta kohti. Tämä on sanottu jo 50-vuotta sitten normi-tieteellisenä faktana, koska ilmastonb muutokset kulkevat luonnollisissa sykleissä kuten esim. auringon koronan vaihtelut. 1500-luvulla taisi olla niin kylmää, että Englanissa ihmiset luisteliuvat Thamesjoella. Ja Grönlannissa oli niin lämpöistä, että viikingit harjoittivat siellä maanviljelystä tai sitten olivat muita kuin edm. Myös Alankomaissa on voitu samoihin aikoihin kuin Thamesissa luistella. Harrastaa samaa sikäläisissä kanavissa. Ja tietysti Suomessa varsinkin oli vielä kovemmat ajat harjoittaa maanviljelystä ja karjataloutta kuin norµaalisti. Tämä on johtanut ottaen huomioon silloiset resurssit harjoittaa elinkeinoa nälkäkuolemiin satojen tuhoutuessa ja karjanrehun vähyyden vuoksi karja on jouduttu teurastamaan tai kuolleet siinä missä ihmisetkin.

 5. Tosiaan ilmaston lämpötilan nousu ei johdu CO2, vaan auringon säteilyn lämpötehon neliömetrille kasvamisesta, johtuen savukaasujen puhdistuksen takia puhtaammasta ilmasta. Viimeiset 40 vuotta keskimääräinen lämpöteho ja lämpötila käyrät seuraavat täysin toisiaan.
  https://thoralfsblogg.com/2022/05/29/detta-morkar-klimatalarmisterna/#more-11705
  Jos joku vielä epäilee, että Grönlanti sulaa, ei pidä paikkansa, sillä tänä vuonna lunta on valtavasti tullut lisää.
  http://polarportal.dk/fileadmin/polarportal/surface/SMB_curves_LA_EN_20220722.png
  (1 Gt on miljardi tonnia ja vastaa 1 kuutiokilometriä vettä) eli 1981-2010 nähden 100 Gt enemmän

 6. Coleman on muutten todennut, että ei ole tehnyt tieteellistä tutkimusta aiheesta, ja että tämä on vain mielipide. Ihan vaan jottei totuus unohtuisi. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*