Marco de Wit 23 heinäkuun, 2022

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka 2000-luvun alussa Nato päätti liittoutua suvakkien kanssa saadakseen vihreiden ja vasemmistopuolueiden tuen Natolle ja varsinkin sen laajentumiselle. Nato alkoi esittämään Venäjän hirveänä homofobisena pahuuden valtakuntana.

 

Nato: Venäjä on pahuuden valtakunta! Täynnä patriarkkaalisia homo- ja transufobeja!

 

 

Niinpä sitten Nato aloitti Obaman johdolla kiihdyttämään pervoilua päästäen sekä naiset että homot ja lopulta myös transut moniin Nato-joukkojen avainasemiin. Trump yritti vähän jarrutella heittämällä sentään transut ulos armeijasta, mutta Bidenin voitto toi transut takaisin. Feminismi ja pervosaatio (käytännössä sama asia) on nyt edennyt valtavaa vauhtia USA:n lisäksi myös Britanniassa ja monessa muussa Natomaassa.

 

Päivän video: Pride-Nato vs. Venäjä

 

 

Luonnollisesti Putin on päättänyt käyttää Naton pervosaatiota hyväksi korostamalla lännen rappiota. Näin varsinkin venäläiset sotilaat kokevat taistelevansa lapsia aivopeseviä, homottavia, leikkeleviä ja seksualisoivia satanistisia länsipervoja vastaan. Luonnollisesti ylivoimainen osa maailman ihmisistä on tässä asiassa Putinin ja venäläisten puolella.

 

Putin: Länsi on “ei-traditionalismin” ekspertti vaihtoehtoisista sukupuolista vaihtoehtoenergiaan!

 

 

Niinpä sitten Laiton Lehti päätti tarkistaa millaisia Nato-pervot -meemejä on liikenteessä:

 

 

Kuten näkyy niin EI YHTÄÄN.

 

Ellei huomaa painaa alalaidassa olevaa pientä linkkiä, jolloin VASTA alkaa tulla paljon kuvia.

 

 

 

 

Tosin tuossakaan ei ole YHTÄÄN kunnon meemiä.

 

No, ei hätää. Laittoman Lehden ja sen sisarsaitin Holy Crusade Newsin pitää sitten vain alkaa kunnon meemejä tehtailemaan. Älkää siis ihmetelkö, jos Laiton Lehti alkaa niitä toistuvasti julkaisemaan.

 

 

10 thoughts on “Google sensuroi Pervo-Nato -meemejä?

  1. Eikös Google ole tässä viime vuosina johdonmukaisesti irtisanonut porukkaa Silicon Valleyssa ja siirtänyt kaikki ne työpaikat Israeliin? Ja ”faktantarkistajat” ovat käytännössä kaikki Israhellissä myös? Eivät nuo koskaan edes yritä, no, eivät todennäköisesti edes osaa, peitellä tekemisiään. ”chutzpah” ja niin edelleen.

  2. Mihin perustuu väite, että ylivoimainen osa maailman ihmisistä kannattaa venäjän hyökkäystä Ukrainaan? Totalitaaristen valtioiden joukossa venäjän kannatus on luonnollisesti suurempaa, seura valitsee kaltaisensa. Kiina ja Intia ovat puolueettomia sodan suhteen ja kun katsotaan jäljelle jääneiden venäjän tukijoiden BKT:ta, niin huomataan, että se on minimaalinen esim. natomaihin verrattuna. Sehän kertoo jo kaiken. Miksiköhän venäjälle ei haluta muuttaa samallalailla kuin USAhan. Venäjän kannalta hyödylliset idiootit yrittävät luoda narratiivia NATOn heikkoudesta. Ja joku teidän suuri asiantuntija Ritter ennusti, että Suomen armeija tullaan tuhoamaan kesällä -22. Tuossahan tuo porskuttaa ja valmistautuu puolustamaan omaa maataan. Me pohojalaaset emme tykkää ja hyväksy maanpettureista, jotka yrittävät myydä meille venäjän ihanuutta. Onko dewit jonkinlainen mr. Hyde and mr. Jekyll? Toisaalta kirjoittaa tiedejulkaisuissa ihan hyviä artikkeleita, toisaalta taas tällaista roskaa tässä verkkojulkaisussa.

    1. Ydinpointti on, että vain USA:n läheiset liittolaiset ovat asettaneet Venäjälle pakotteita eli alle 20 % maapallon väestöstä. Muut eivät hyökkäyksestä juuri välitä tai ainakin eivät halua astua Venäjän varpaille, koska pitävät sekä USA:aa että Venäjää suurvaltoina, joiden kanssa ei kananta alkaa riitelemään. Kiina on päivänselvästi Venäjän liittolainen ja onkin kovasti kritisoinut USA:aa, joka on muuten vieläkin ylläpitänyt sitä vastaan nostettuja pakotteita ja yritti myös lietsoa Hong Kongin kapinaa. Kiinan talous on jo nyt PPP-mittarilla suurempi kuin USA, jonka kasinotalous on romahtamispisteessa. Asiasta on kerrottu mm. tässä:
      https://laitonlehti.net/2022/06/07/voittaako-venajan-ja-kiinan-liitto-urael-johtoisen-lansiblokin/

    1. Suurkiitos linkeistä. Eli Naton organisaatiossa alkaa olla JO pervokriteerit. USKOMATONTA! Ei ihme, että Turkki on kyllästynyt koko järjestöön. Mitähän turkkilaiset sanovat, kun heitä pyydetään suvaitsevaisuuskoulutuskurssille? Tai kun amerikkalainen transu-upseeri tulee vastaan?

  3. Aivan selvästi sensuroi pervoja ja sairaita juttuja näkyviltä. Venäjä on käytännössä voittanut tässä suurimman osan maailmasta sairaita pervoja vastaan, vaikka myös Venäjä ja Kiina ovatkin imperiumeja, mutta amerikkalaiset ja britit ovat vielä paljon sairaampia ja pahempia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*