5 thoughts on “Päivän video: Tuppukummeli

 1. Demareitten kaltaisten Suomi-loisten tärkein tehtävä on kusettaa, huijata ja ennen kaikkea tuhota keskiluokka, jotta saadaan tulevaisuuden yhteiskunta, jossa on suuret joukot rahvasta tappelemassa murusista matujen kanssa ja eliittipellet, jotka sitten syyllistävät ja alistavat virkamafialla rahvasta.

  Tosin nyt suunnitelmat meni uusiksi, kun halpaa energiaa ja raaka.aineita ei enää saa. Voi jopa olla niin, että vallassa olevat Suomi-loiset joutuvat tekemään sellaisen ihmeellisen päätöksen, että veroja viimein lasketaan ja julkista puolta leikataan. Nyt näyttää siltä, että kaikki muut kortit on jo käytetty!

  Suomi-loisten pahin painajainen on, että suomalaisia ei kiinnosta enää korona, digitalisaatio, ilmastonmuutos tai Ukrainan esinahattoman natsipresidentin valheet ja ruikutukset.

  Nyt on edessä ihan oikeita ongelmia!

  1. Täyttä asiaa. Noin siinä on käynyt. Hulluus loppuu omaan mahdottomuuteensa. Nyt vuorossa on ns. lännen liberaalidemokratiaan piilotetun kommunismin ja korporaatiokapitalismin aikakauden loppu. Eikä ilman sotaa tämäkään muutos tapahdu.

 2. Ruotsissa on aivan sama juttu sossujen osalta. Kähmintä, korruptio käyttämällä valtion varoja kuin omiaan kuten Mona Sahlin jo yli 10-vuotta sitten kun vingutteli valtion korttia omiin menoihinsa. Tosin siihen kuitenkin erona Suomeen ministerin pestistä tuli ero ja varma paikka sossujen ensimmäisenä naispuheenjohtajana meni myös. Mutta se ei ole muuttanut sossujen tapoja miksikään vaan valtion, kaupunkien ja kuntien varoja hossataan huoletta missä vain sossut ovat päällimmäisenä apupuolueidensa kanssa. Mutta Ruotsistahan se kaiukki esimerkki otetaan kuten pakoloisten rahtaamisessa vain siksi, että heidän äänillään pysytään vallasssa kuin yksipuoluejärjestelm¨ässä!

 3. Ei saa tota linkkiä auki, mutta siinä nyt tuskin on mitään niin ihmeellistä sinänsä. -Tytti olet edelleen naurettava paska ja sinulla on helvetissä ihan oma häkki

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*