5 thoughts on “Päivän video: Pyhä

  1. Nämä oman heimolinjan puolustamiset deus vult mukaan lukien ovat vanhempien uskontojen ansiota, eikä judejen synnyttämän kristinuskon, joka opettaa eurooppalaista kääntämään poskea, ottaa poskeen ja peppuun. (Katso heinäkuun 21 päivän videota jos et ole aiemmin ymmärtänyt).
    Se vaan ei täysin onnistunut ennen teollistunutta aikaa, jolloin kristinuskon pehmentämät vässykkä miehet ”vihdoin” antoivat femmareiden päästä päättävään asemaan. Judejen aloittamasta kristinuskosta mädätys alkoi ja judejen rahoilla ym. saatettiin kriittiseen pisteeseen josta ei enää ole luonnolliseen tasapainoon paluuta ilman valtavaa kärsimystä ja kaaosta.
    Silti Yli-Ukkokin edelleen voittaa jeesuspappien aivopestyjen deus lässytykset milloin vain. Ihme kuvitelmaa paluusta menneeseen.

    Herrat päätti ennen mihin uskotaan. Toivottavassa tulevaisuudessa jokainen mies on niin aseistettu ettei herrat enää despootteina johda, varsinkaan todellisuuskäsityksiä, vaikka sairaisiin nk. abrahamilaisiin aavikkouskoihin vannoutuneita tulee vielä löytymään tuhansia vuosia, sillä eihän älykääpiöt minnekään häviä ainakaan miljooniin vuosiin.

    Sen sijaan luonnon järjestykseen vannominen ei ole uskon kysymys, vaan todellisuudessa ja totuudessa pysymistä. Sille voi antaa eri nimiä, mutta asia on sama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*