Marco de Wit 24 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on fanittanut Temppelinherroja, koska ensinnäkin he puolustivat Pyhää Maata. Toiseksi he kannattivat desentralisoitua Eurooppa. Kolmanneksi he perustivat koko Euroopan kattavan pankkijärjestelmän, joka ei perustunut huijaukseen, vaan oli rehellinen.

 

 

TV-sarja Knightfall: Ristiretkeläiset vs. juutalaiset ja muslimit

 

 

 

Temppelinherrat olisivat voineet viedä Euroopan kehityksen oikeille urille, ellei juutalaispankkiirit ja Ranskan kuningas olisi saanut heitä tuhottua.

 

 

Miksi Temppelinherrat tuhoutuivat? Juutalaiset ja homot taas asialla?

 

 

Juutalaisten dominoima Hollywood ei tietysti ole suostunut tekemään kunnon elokuvia Temppelinherroista. Onneksi yksi TV-sarja on tehty, mutta se lopetettiin heti, kun siitä alkoi tulla liian suosittu.

 

 

Deus Vult! Temppelinherrojen marssi

 

 

Onneksi temppelinherroja näkyy vielä peleissä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Temppelinherrojen tuho myös videopelissä

 1. Kaikki ”älykkäät” ovat nykyisin pelkkää pahaa ja itsekästä ihmissaastaa. Temppeliherrat olivat aitoja, mutta satanistit tuhosivat ensin heidät ja nyt kaikki tavalliset ihmiset yritetään tuhota. Heti jos sinulla on yli 110-115 ”älykkyys”, olet lähes varmasti paha, mädättävä, vahingollinen ja virheellinen yksilö.

 2. Elokuvista ja TV-sarjoista, palveluista jne. huomaamme hyvin kuinka ihmisille ei tarjota hyvää tai parasta, vaan kaikki perustuu huijaukselle, kartellille ja monopolille.

 3. VAARA: Korkein hallinto-(vale)oikeus päätti, että (viranomaisen ei tarvitse luovuttaa väärentämiään(!) todisteita uhrinsa tiedoksi 😳
  Vaikka uhrilta riistetään kutsumusammatin harjoittamisen välineet, elanto, koti, ruoka, kulkuvälineet, jne.

  Eli saatanan synagogan NWO-Mengeleet ovat KHOn päätöksellä ja suojissa alkaneet järjestelmällisesti tuhota ja kansanmurhaa toisinajattelijoita väärennetyillä todistella salaisissa näytösoikeudenkäynneissä, joihin tuomittuja ei päästetä eikä todisteita heille anneta tiedoksi.

 4. Eikös nää palvoneet moolokkia. Kuka harrastaa pankkitoimintaa ja palvoo saatanoita? En osta ajatusta hyvistä temppelinherroista. Lisäksi suurimmat ristiretket tehtiin valkoisten alueille esim Liettuaan jossa tapettiin miehet ja otettiin naiset ja lapset orjiksi

  1. Pelkkää vihollisemme levittämää roskaa. Tästä ei ole koskaan löytynyt minkäänlaisia todisteita. Temppeliherrat olivat suora kilpailija ja vaara Ranskan kuninkaalle, sekä ahneille ja pahoille pankkiireille, jolloin he keksivät tekosyyn Temppeliherrojen tuhoamiseksi. Ranskan kuningas oli valtavasti velkaa Temppeliherroille.

 5. Jännä, että sinun kaltaisesi nynnyt eivät koskaan uskalla tuoda esille tietyn ryhmän veriuhreja ja Baalin palvontaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*