Marco de Wit 25 heinäkuun, 2022

 

Ainoana suomalaisena mediana (miksiköhän..) Laiton Lehti korostaa, ettei Nato ole vain riistopankkiirien vaan myös pervojen nyrkki.

 

 

Ukrainan sodan vihalähteet paljastettu: Venäjä voittamassa!

 

 

Naton suvakoitumisesta sekä kaikinpuolisesta feminisoitumisesta ja pervosaatiosta saatiin taas todisteita, kun Amerikan joukot vierailivat Suomessa. Iltalehti nimittäin paljasti kuinka amerikkalaisia joukkoja harmittavat puolalaisten joukkojen epäystävällisyys.

 

 

 

 

 

Yksi haastateltu amerikkalainen kertoi aika suoraan, että puolalaiset eivät pidä Natoa johtavista amerikkalaisista joukoista.

 

 

 

 

Iltalehden jutussa käy myös ilmi amerikkalaisten joukkojen monikulttuurisuus.

 

 

 

Amerikkalaisissa joukoissa on nykyään myös yhä enemmän homoja ja naissotilaita. Varsinkin Obaman ja Bidenin aikana he ovat nousseet USA:n armeijassa korkealle. Tätä puolalaiset eivät hyväksy, mutta suomalaisille armeijan homotus ja feminisointi on kunnia-asia.

 

Niinpä ei taatusti ollut sattuma, että amerikkalaisten kanssa harjoitelleissa suomalaisjoukoissa oli myös kiintiösotilaita. Iltalehtikin mainitsi asiasta.

 

 

 

 

Nato on myös tehnyt parhaansa mädättääkseen konservatiivista Itä-Eurooppa ja jopa Viroa ja sen (lilliputti) armeijaa.

 

 

 

 

 

USA on myös tehnyt parhaansa saadakseen Nato-joukkoihin yhä enemmän transuja.

 

Natotransut hämmentävät ranskalaisia

 

 

Suomessa kovin pridettäjä on tietysti ex-tiedustelupäällikkö Pekka Toveri yhdessä CIA-vaimonsa ja kiintiösotilastyttärensä kanssa.

 

Suomen natottavat betakansallismieliset ovatkin nyt ihan kiimana Natoon.

 

 

Onko tässä Pekka Toverin Natoarmeija?

 

 

Kysymys natottajille? Kuinka pitkälle pitää Natoa johtavan USA:n mädätys mennä, että Nato olisi liian vaarallinen liittolainen venäjäfobisille kansallismielisille?

 

Jostain syystä vastausta ei ikinä tule. Siis vaikka Nato ja EU mädättävät kiihtyvässä määrin ja jatkuvasti sekaantuvat jäsenmaittensa sisäpolitiikkaan. Ne ovat jopa tehneet parhaansa estääkseen Le Peniä pääsemästä Ranskan presidentiksi.

 

 

Miksei Halla-ahon Natopersut välitä, vaikka Nato on kulttuurimarxistinen Soros-pankkiirien nyrkki?

 

 

Nato ja EU yrittivät myös juutalaisen Soroksen kanssa tukea Unkarin ja Puolan liberaaleita oppositioita voittoon. Luultavasti tulevaisuudessa vielä onnistuvat siinä, koska valtamedian avulla pystyvät mädättämään nuorison ja kaupunkilaiset. Itä-Euroopassa Soros tulee voittamaan, koska jokainen sukupolvi on edellistä arvoliberaalimpi. Unkari onkin jo alkanut harkitsemaan EU:sta ja Natosta eroamista, vaikka saakin niiltä joka vuosi valtavasti rahaa.

 

 

Pedonatottajat hävisivät Unkarin kansanäänestyksessä. Pelastavatko nyt Kavonius ja Tiihonen Suomen?

 

 

Puola ei kuitenkaan ole eroa harkinnut, koska ensinnäkin se saa vielä enemmän rahaa. Länsi oli uhannut katkaista Puolan rahahanat ”oikeusvaltioperiaatteen” loukkaamisesta, mutta periaatteet lensivät romukoppaan ja rahahanat aukenivat heti kun Puola alkoi tukea Ukrainaa Venäjää vastaan.

 

Lisäksi Puola tarvitsee liittolaisia ikivanhalle imperialistiselle projektilleen. Puolahan oli aikoinaan Euroopan suurvalta ja taisteli satoja vuosia Itä-Euroopan herruudesta venäläisten kanssa. Yhtä tänä päivänä Puola haaveilee saavansa vanhoja maitaan itselleen takaisin.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Suomelle ei kuitenkaan ole yhtään mitään järkeä liittoutua Naton ja EU:n kanssa, koska ensinnäkin se on vain tuplamaksajan roolissa (toisaalta lähettää rahaa Etelä- ja Itä-Eurooppaan ja toisaalta tuhoaa idänkauppansa) ja toiseksi se on Pietarin porteilla eli joutuisi vain idän ja lännen välisen sodan taistelutantereeksi. Niinpä olisi paljon järkevämpää olla vain itsenäinen, puolueeton ja samalla vauras ja rauhaa edistävä.

 

Nyt on kuitenkin lähellä, että Soros voittaa Suomessa. Niinpä Suomessa arvoliberalismi etenee Naton ja EU:n tuella vieläkin nopeammin kuin Itä-Euroopassa.

 

Kiitos tästäkin pervonatottajat!

 

 

 

23 thoughts on “USA ”integroi” Suomen armeijaa Naton femakko- ja transujoukkoihin. Pekka Toveri innoissaan!

 1. MM-Yleisurheilukisat oli Yle valjastanut USA:n propagandalle. Toimittaja Petra Manner kertoi kuinka USA oli ylivoimaisesti eniten voittanut mitaleita ja jopa kolme kolmoisvoittoa. Hän kysyi joltakin amerikkalaiselta lajinsa voittajalta Kuinka luonnehtisit omaa suoritustasi ja maatasi? Siis mitä helvettiä jonkun maa kuuluu haastatteluun? Keneltäkään ei pidä kysyä tuollaista. Yle vaivihkaa työntää piilopropagandaa eli USA:n palvontaa jopa urheilulähetyksiin.

  Jalkapallon Yle on jo mädättänyt seuraamiskelvottomaksi ja nyt on käynyt samoin myös yleisurheilulle. Eugenen MM-kisojen logossakin on sateenkaarivärit.

  Ennen se oli hakaristi, nyt se on sateenkaarilippu, jota suvskkilampaat kumartavat.

 2. Kiitos tästäkin kirjoitelmasta dewit. Harvoin saa lukea noin harhaista juttua ja jossa ei mitään muutakuin, että NATO on täynnä pedofiilejä, homoja, transuja ja naisia. Ja niitä nähdään joka nurkan takana.

  1. Kaiken takana on nainen, varsin erilainen, se homojen emo on ja transuja pridettää, kaiken takana on naineeeeen, very epäkelpomainen(paitsi jotkut).

  2. USA:n armeija kärsii miehistöpulaa. Siksi sinne otetaan kaikkia muita. Suomessakin käy sama jos taistellaan Naton puolesta ja sen sodissa.

  3. Ja natottajat näkevät Putineita joka puolella. 78 vuotta nukkuivat yönsä rauhassa, mutta nyt yhtäkkiä rupesi pelottamaan.

   Koronapiikkeihin on piilotettu jotain, joka vaikuttaa psyykeen niin että tulee kauhea sotavimma ja Venäjä-kammo.

 3. Onko mun mielikuva väärä vai onko Pekka Toveri jo kenties enempää häpeää välttääkseen vähentänyt näkyvyyttään medioissa.

 4. Twitterin ja Takahuoneen omat NATO-poitsut luultavasti rinkiwänkkäävät haaveillessaan toimittaja Putkosen anuksesta. Tuntuu olevan eräiden kommentoijien märkä unelma. Eräs GMO-härän näköiseksi kasvanut uhoilija aikoinaan kehui saadessaan Turtiasen nimmarin painon-nosto vyöhönsä. Nykyään lähinnä nälvii Anoa. Niin ne ajat muuttuu, kun yli-isänmaallisistakin tulee Pedari/Transu NATO:n aisureita.

 5. Olemme Marcon kanssa keskustelleet aiemmin naisten soveltuvuudesta armeijan palveluksiin. Marco on täysin tätä vastaan kun taas minä kannatan sitä tietyin rajoituksin. Nyt räjähti todellinen pommi Ruudun sarjassa erikoisjoukot. Siinä 12 vapaaehtoista asetettiin valtavien haasteiden eteen. Kurssin läpäisi vain 3 kokelasta. Yksi oli Amanda Harkimo ja toinen Miss Suomi vuodelta 2020 Viivi Aaltonen. Tämä on varmasti ilouutinen myös Marille joka tuskin vähättelee naisten voimaa ja henkistä kestävyyttä.

  1. Pelkkää roskaa. On kiistämätöntä, että miehet voittavat naiset fyysisellä tasolla ja loukkaantuvat paljon vähemmän.

  2. Tässä taas nähdään miten suomalaiset miehet on helppo aivopestä. Luulevat oikeasti hyvin helposti, että kyllä naisetkin pystyvät aivan samaan, kyllä naisistakin on sotilaiksi jne.

 6. Puola on nyt valtansa kukkuloilla.
  –   Jos maa toimisi viisaasti se lopettaisi pullistelemisen, tekisi Venäjän kanssa diilin ja ottaisi puoli Ukrainaa, Latvian, Liettuan ja Viron
  –   ja jättäisi haaveet vielä suuremmasta valtakunnasta seuraavien sukupolvien toteutettavaksi.
  –   Sadan vuoden päästä lisälaajeneminen olisi helppoa, kun naapurit olisivat konkreettisesti nähneet kuinka kukoistavaa ja rauhallista elämä Suur-Puolassa on ollut.
  –   Tulijoita tuohon eurooppalaiseen suurvaltakuntaan olisi silloin jonoksi asti.

  Mutta ei. Nyt Puola hakee Saksalta revanssia toisen maailmansodan menetyksistä.
  –   2022-07-25 07:08 Belta Telegram

  –   Saksa pelkää talvella kaasupulaa, mutta sen lähinaapuri Puola ei halua auttaa asiassa
  –   Puolan poliitikot pitävät suhteita Saksaan yhä jännitteisinä. Siksi Puolan hallitseva laki ja oikeus-puolue totesi nimenomaisesti, että Berliinin osalta on ensin saavutettava useita «välitavoitteita» (samanlaisia kuin Bryssel edellyttää Varsovalta varojen vapauttamiseksi).
  –   Samalla todettiin kyynisesti, että Puolan hallitus on valmis auttamaan — Katsokaa kuinka autamme Ukrainaakin.
  –   Mitä tulee niihin «virstanpylväisiin» eli ehtoihin. Yksi niistä on «sotakorvausten ratkaisu» ja toinen on saada Saksalta anteeksipyyntö Nord Stream — 1- ja Nord Stream-2-kaasuputkista.
  –   Kun kuitenkin otetaan huomioon viimeaikaiset raportit siitä, miten kiertokirjeenvaihto panssarivaunujen kanssa epäonnistui ja kuinka paljon Puolan viranomaiset ovat tyytymättömiä tähän, siellä on paljon pahamaineisempia «virstanpylväitä» kuin miltä näyttää.

 7. https://youtu.be/bcl5oHa64DE

  Huomaatteko miten naiset eivät ole kykeneviä muodostamaan mitään moraali ja arvokäsitystä, sekä ovat aina täysin kykenemättömiä kantamaan minkäänlaista vastuuta omista tekemisistään. Kaikki on aina miehen vika, hieman kuin kaikki on nyt myös Putinin vika. Aivan kaikki on Putinin vika.

 8. https://youtu.be/IZLyTWSFB8o

  America sucks and it’s weak. Tavalliset amerikkalaiset ovat kaikki rikollisia, jotka haluavat vainota ja loisia kaikista muista, koska he eivät ole koskaan osanneet mitään muuta. Amerikkalaiset ja britit haluavat imperiumia ja he haluavat loisia kaikista muista ja muiden työstä. Suurin osa amerikkalaisista kannattaa ja tukee myös Israelin valtiota. Kysy vaikka keneltä tahansa amerikkalaiselta ja britiltä itseltään, niin he itse kertovat. Älä usko minua, vaan kuuntele Laiton Lehti heitä itseään, niin he kyllä kertovat, että eivät tule hellittämään loiskärsäänsä muiden selkänahasta ja, että he tulevat loisimaan kaikista muista. Ja ovat täysin avoimen ylpeitä siitä.

 9. Suvakismia levittämällä Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Ranska leimaavat muut pahoiksi ja kieltävät itsensä ja toimintansa kritisoinnin. Sinä olet paha ihminen, joka pitää tuhota, koska et hyväksy hyviä ihmisiä, edistyneitä arvoja ja niin edelleen.

 10. Kaikki suomalaiset kantahenkilöstön sotilaat ja ”rauhanturvaajat” ovat pelkkiä huumekauppiaita ja pedofiileja suojelevia maanpettureita, jotka nyt vainoavat suomalaisia.

 11. https://youtu.be/ymi1IdnO-2g

  Naiset ovat kuumimpina ja parhaimpina nuoruusvuosinaan todella ylimielisiä, mutta sitten seinä iskee vastaan. Todella kovaa ja todella äkkiä. Älkää miehet masentuko. Naiset ovat vain kertakäyttöisiä hyödykkeitä, mutta miesten arvo vain kasvaa ajan myötä. Näille naisille tulee nopeasti seinä vastaan ja sitten he valittavat, että minne hyvät miehet menivät ja syyttävät naisille tyypilliseen tapaan miehiä. Vika ei ole koskaan naisissa itsessään. Vika on aina miehissä.

 12. Oskari Kallio, Ville Heikkilä, Aleksi Potter ja Annamaria Laakso? No nyt kelpaa ryssän yrittää, attanas! Hähää! Annetaan teille uudestaan isän kädestä — kuten viime sodassa!

  Eivät Tiihonen ja Kavoniuskaan Suomea pelasta, mutta kaipa se ihminen johonkin tahtoo uskoa. Itse en ainakaan usko ”demokratiaan”.

 13. Piffillä väitetään, että huostalapsikaupan pedottrafficker **** ”botuliini” ********** olisi antifa-P******** kanssa ollut levittämässä jotain tuntemattomia aineita Torni-hotellissa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*