Marco de Wit 25 heinäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut miten homojen ja narkkarien tauti AIDS yritettiin pistää heterojen piikkiin.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Nyt sitten apinaruttokin yritetään pistää heterojen piikkiin.

 

WHO:n logiikka on kuitenkin epäselvä. Homot levittävät apinaruttoa, niin sitten se onkin yleisvaarallinen tauti? Eli ovat nyt sitten homot yleisvaarallisia??

 

Apinarokko feikki, homorokko vai priderutto?

 

 

 

 

 

Twitter ei kuitenkaan suostu julkaisemaan lukuja.

 

https://mobile.twitter.com/OVikman/status/1550924991717326848

 

https://mobile.twitter.com/stillgray/status/1550896472715333632

 

 

 

Valtamedia kertoo kuinka apinat syyttävät homoja apinaruton leviämisestä.

 

 

 

 

Apinarutto olisikin helposti ehkäistävissä.

 

 

 

Trump on tehnyt neuvoa-antavan kaavion apinaruton välttämisestä.

 

 

 

 

 

 

 

 

16 thoughts on “WHO julisti homot yleisvaarallisiksi?? Apinarutto leviää!

 1. https://www.nbcnews.com/nbc-out/out-health-and-wellness/monkeypox-driven-overwhelmingly-sex-men-major-study-finds-rcna39564

  https://www.dw.com/en/monkeypox-primarily-transmitted-through-sexual-activity-says-new-study/a-62560540

  95 prosenttia miehiä. 98 prosenttia oli homo tai bi-miehiä. 41 prosentilla oli ”HIV”, eli olivat tuhonneet oman immuunijärjestelmän ja ”HIV:n” oireet pistettiin h***ruton syyksi!

  YK: 99 prosenttia ”tartunnoista” miehillä, 98 prosenttia homo tai bimiehiä:

  https://www.abc.net.au/news/2022-07-25/monkeypox-global-emergency-who-symptoms-contract-cure-vaccine/101264930

 2. Tästä tuleekin todella mielenkiintoista kun alamme kertomaan julkisesti miten suurin osa ”apinarokko”-”tapauksista” on homo tai bimiehiä, lähes kaikki. Tulee todella mielenkiintoista.

 3. Eikö tässä ole jo aika painavat syyt kieltää pervojen ylivalta? Käsittääkseni tartuntatautilaki olisi tässä känselöinnissä erinomainen työkalu!

  Stop pervoilu! Stop apinarutto!

 4. Miksi asioista ei saa puhua niiden oikeilla nimillä? Miksi heterot maksavat joidenkin homojen sairaasta seksuaalisesta käyttäytymisestä ja nyt pitäisi niellä vapauden riistot ja poliisivaltion kiristyminen monien homojen takia?

  1. Laittoman Lehden linjana on, ettei patogeenisten virusten olemassaoloa ole todistettu, mutta vaarallisten bakteerien olemassaolo (tuberkuloosi, yms.) JA tarttuvuus on todistettu, joskin ne tekee erityisen vaarallisiksi heikko yleiskunto eli varsinkin alhainen D-vitamiinitaso.

   Periaatteessa saattaa myös olla mahdollista kehittää jotain erikoisbakteerien ja mahdollisten prionien tms hybridejä, jotka käyttäytyvät väitettyjen virusten tavoin, jollain rajatulla alueella heikon vastustuskyvyn omaavien keskuudessa esim. vanhainkodissa, tms. Näin on ehkä yritetty tehdäkin, jotta feikkipandemioita saataisiin aikaiseksi globalismin luomiseksi.

   1. Ja kuitenkin tuotakin rokkoa levittää virus. Joten jännää miten taas olet itsesi kanssa ristiriidassa. Miten on muuten mahdollista kehittää jotain joka käyttäytyy sellaisen tavoin, jota ei ole olemassa? Niinhän sinä väität… #sananvapaus

 5. Apinarokko = Vyöruusu = Rokotehaitta, erittäin yleinen sellainen.
  Mutta ei pöljät tätäkään suostu tajuamaan, lisää piikkiä kehiin.
  Ironisinta tässä kuolemaa pelkäävien joukkohysteriassa on se että he tappavat itse itsensä. Universaalien lakien mukainen vapaa tahto toteutuu 100%:sti.

  Kun tästä päästään ”AIDS” diagnoosiin asti (joka on samanlainen huijaus kuin kaikki muutkin ”virustaudit”, HIV-virusta ei ole koskaan eristetty), voidaan potilaat lääkitä kuoliaaksi AIDS-pillerikoktaileilla. Nerokasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*