Marco de Wit 26 heinäkuun, 2022

 

Jukka Kemppe

🎤 Vieraana Juha Kinnunen. Juha on koulutukseltaan insinööri, työskennellyt esim. Nokialle ja tehnyt työkseen mittauksia kännykän säteilyyn liittyen. Hän on myös ohjelmistosuunnittelija ja kiinnostunut myös terveysteknologiasta ja sen mahdollisuuksista. Tällä hetkellä juha tutkii myös terveellisempää rakentamista, painopisteenä tilojen värähtely.

 

👇 KATSO KOKO JAKSO SUORAAN RUMBLESTÄ TÄÄLTÄ 👇
https://rumble.com/v1d1pgv-5g-uhka-va…

 

Aiheena onko 5G enemmän uhka vai mahdollisuus? Voiko 5G taajuuksilla olla jopa terveyttä edistäviä vaikutuksia?

 

Mitä havaintoja Juha on tehnyt tämän työn parissa? Mitä haasteita 5G teknologiassa voi Juhan mielestä mahdollisesti olla? Ja paljon muusta.

 

 

 

 

4 thoughts on “5G – Uhka vai Mahdollisuus? – Kempen haastattelussa Juha Kinnunen

  1. Urbaani teknokraatti, insinöörikansan edustaja. Sata vuotta sitten oltiinkin luomuja savutorppien asukkeja.

    Nyt vaan tuotteistamaan 5G:n positiiviset terveysvaikutukset. Muutama vuosi sitten 5G aiheutti vaikka mitä selittämättömiä oireita.

  2. Olen ollut havaitsevinani tiettyä korrelaatiota 4/5 G:n ja ilmaston ”lämpenemisen” välillä. Kun aurinko paistaa, tarkenee suomalainen ulkona ja hänestä tulee puhelias, joviaali ja sosiaalinen. Kännykkään puhuminen ulkona lisääntyy. Lähes jokaisella vastaantulijalla on kännykkä korvalla ja voi sitä kälätystä. Samalla lämpötilat nousevat ja sosiaalisuus samassa suhteessa. Hellekään ei ole lapsuuskesien hellivää lämpöä, vaan polttavaa ja tukahduttavaa vähän kuin ukkosen alla. Ukkonenkin tulee, mutta toisin kuin ennen vanhaan päivien tai viikkojen päästä.

  3. Ei Suomessa ’sata vuotta sitten’ eli 1922 asuttu savutorpissa. Pohjoismaiden ja Venäjän imperiumin ensimmäinen sähkövalo syttyi Tampereella v. 1882. Suomessa ollaan oltu aina teknologiamyönteisiä. Tämä 5g on varmasti haitallinen eliöille, mm. Hyönteisten määrä on vähentynyt sen käytön takia. Ihmisille aiheutuu syöpää ym.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*