Marco de Wit 26 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten tiedustelupäällikkö Pekka Toverin johdolla valtamedia yrittää pitää Natohuumaa yllä demonisoimalla venäläisiä ja pimittämällä Venäjän sotamenestystä.

 

Antti Halosen ja Emil Kastehelmen ”sotastudio” pimittää taas Ukrainan tappioita! Pekka Toverin operaatio?

 

 

Ennen Donbassin avaimen eli Slavianskin ja Kramatorskin valtausta Venäjän pitää päästä Siversk-Soledar-Bakhmut -linjan läpi ja sitten vielä toisten kukkuloiden yli, joihin on Amerikan rahoilla ehditty rakentaa yhdet maailman parhaat linnoitukset ja puolustusasemat.

 

 

 

 

Tosin voipi olla, että venäläiset aikovat motittaa koko alueen koukkaamalla lännen kautta. Se olisi helpoin ja nopein ratkaisu, jos vain saavat irroitettuja tarpeeksi joukkoja siihen operaatioon.

 

Mutta miksei Venäjä sitten vain tee edes osittaista liikekannallepanoa?? Ei ihme, että Strelkov ja monet muut venäläiset nationalistit ovat raivoissaan Putinille, ettei hän ole julistanut liikekannallepanoa. Näyttää todellakin siltä, että Putin aikoo hoitaa hommat omalla yksityisarmeijallaan. Näin hän toisaalta pitää talouden kunnossa ja kansansuosion korkealla sekä toisaalta vähitellen tuhoaa Ukrainan valiojoukot.

 

Putinin toiminnasta tuleekin helposti mieleen Dyyni-kirjan universumi, jossa eri planeettojen johtajilla on käytännössä omat yksityisarmeijansa. Paras kaikista on keisarin yksityisarmeija, joka koostui vankilaplaneetta Salusa Secunduksen äärimmäisen raaoista olosuhteista selvinneistä supersotilaista.

 

 

Dyyni-trilogia ja elokuva sensuroidaan homofobisena ja antisemiittisenä?

 

 

Ihan kuin Putin pitäisi Ukrainaa oman yksityisarmeijansa harjoituskenttänä, jotta saisi luotua maailman ylivoimaisesti kokeneimmat taisteluissa karaistuneet sotilasjoukot.

 

Onko Ukraina Putinin Salusa Secundus?

 

Sardaukar-armeija Salusa Secundus -planeetalla. Kuvassa linkki DuneFandom-sivustoon.

 

 

 

 

 

Käytännössä Putinin yksityisarmeijan joukot koostuvat monesta hyvin erilaisesta osasta:

 

1. Wagner-”Super soldier”-palkkasoturit

 • yksityinen venäläinen sotilasyritys PMC (private military contractor)
 • Yksi monista, mutta suurin ja tehokkain. Noin 10 000 – 15 000 sotilasta
 • Putinin ylpeys
 • Vastaavat Sardakau-sotilaita
 • erittäin taitavia yksityisiä eliittisotilaita
 • toisaalta myös erittäin kalliita, joita Putin käyttää vain tiukimmissa paikoissa
 • peruspalkka usein 2500-4000 euroa/kk, mikä Venäjän hintatasolla erittäin paljon
 • perussotilas ansaitsee enemmän kuin Venäjän armeijan kenraali!
 • ehdottoman lojaaleja luojalleen Putinille
 • toteuttaa myös monenlaisia tiedustelu- ja erikoisoperaatioita ympäri maailmaa
 • Putinin eliittiyksityisarmeija laajemman yksityisarmeijan sisällä
 • omistajan huhutaan olevan Putinin ex-kokki, koska kokit ovat kaikista luotettavimpia
 • Putinin isoisäkin oli Stalinin kokki

 

 

 

 

 

2. Krimin venäläiset

 • taitavia erittäin kurinalaisia sotilaita, jotka ehdottoman lojaaleja Putinille
 • erinomainen varustus
 • taistelevat kirjaimellisesti myös vedestä, koska 2014 Ukraina katkaisi veden tulon Krimille
 • auttoivat valtaamaan hyvin nopeasti lähes koko Etelä-Ukrainan

 

 

3. Donbassin venäläisiä

 • myös erittäin lojaaleja Putinille
 • osa erittäin kokeneita taistelijoita, mutta suuri osa keski-ikäistä värvättyä tykinruokaa
 • sotaintoa lisää se, että Ukraina jatkaa siviilien pommitusta Donetskissa
 • Donbassin separatistialueilla n. 4 miljoonaa ihmistä, joten sieltä on helppo värvätä aina tarvittaessa
 • suurin osa Venäjän tappioista koostuu näistä sotilaista
 • Strelkov ja muut Venäjän nationalistit raivoissaan, että näitä käytetään tykinruokana, joten vaativat Venäjän liikekannallepanoa

 

 

4. Siperialaiset

 • köyhiä, mutta kovia sotilaita pitäen sotilaan työtä kutsumusammattina
 • Siperiassa noin 40 miljoonaa ihmistä, joten vapaaehtoisia riittää
 • liitto Kiinan kanssa mahdollistaa siirtämisen tarvittaessa lännen rintamalle

 

 

5. Kasakat

 • valkoinen sotilaskansa, joka ehdottoman lojaali ensin Tsaarille ja nyt Putinille
 • Etelä-Ukrainan alkuperäiset omistajat
 • erittäin juutalaiskriittisiä
 • loistavia sotilaita, mutta juutalaiset bolshevikit tappoivat lähes sukupuuttoon
 • kasakoista tuli pieni kansa, joista Venäjällä enää noin 100 000

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

 

6. Rotuvähemmistöjä

 • köyhiä, mutta sotilaallisen perinteen omaavia pikkukansoja
 • merkittävimpiä sotilaita burjaatit ja osseetit
 • ikiaikainen liitto Venäjän kanssa, joka suojellut niitä naapurikansoilta
 • burjaatit vs. kalmykit, osseetit vs. georgialaiset
 • erittäin lojaaleja Putinille
 • sitkeitä taistelijoita, mutta melko kurittomia ja arvaamattomia
 • ärsytettynä voivat alkaa ryöstelemään ja jopa raiskaamaan ukrainalaisia naisia, mutta monikulttuurinen läntinen valtamedia ei voi kertoa näiden joukkojen Tsingis-Khan tyylisestä raakuudesta

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

5. Tsetseenit

 • Pohjois-Tsetseenit lojaaleja Putinille, koska tämä antoi heille koko Tsetsenian
 • yksi maailman kovimmista sotakansoista
 • tunnettuja machoilustaan ja raakuudestaan
 • käytetään usein rintaman takana estämässä muiden karkailut tai perääntymiset
 • mieluummin kuolet rintamalla kuin joudut karkurina tsetseenien kynsiin!

 

 

Amerikkalaiset väittävät, että Putinin yksityisarmeijan monipuolisuus olisi ongelma, koska esim. burjaatit ja tsetseenit alkavat helposti tappelemaan keskenään. Todellisuudessa Putinille on vain hyväksi, että hänen yksityisarmeijassaan on monenlaisia elementtejä. Näin hän voi sekä kilpailuttaa että tarvittaessa pelata niitä toisiaan vastaan. Putinin ei varmasti tarvitse pelätä, että ne yhdessä liittoutuisivat häntä vastaan varsinkin, kun hänellä on lisäksi tavallisten venäläisten ja tavallisen Venäjän armeijan tuki.

 

Todella ovela tasapaino! Näin diktaattorit ovat kautta aikain varmistaneet valtansa. Putinilla on omat janissaarinsa, joita nyt koulutetaan äärimmäisen tehokkaissa olosuhteissa.

 

Ei epäilystäkään, että 69-vuotias Putin tulee seuraavat kymmenen vuotta omaamaan maailman tehokkaimman yksityisarmeijan!

 

 

Voipi olla, että tämä kaikki on vain alkua. Seuraavaksi tehokkaan yksityisarmeijan itselleen luo Xi. Ja sitten alkaa tapahtua.

 

Ehkäpä kaikki menee Putinin ja Xin suunnitelmien mukaan?

 

1. Feikkipandemia tuhosi läntistä taloutta ja pelasti Kiinan värivallankumoukselta

 

2. Ukrainan sota tuhoaa läntistä taloutta ja pelastaa Venäjän saarrolta

 

3. Kiina ottaa Taiwanin ja Venäjä Suomen ja/tai Baltian samalla tuhoten läntisen talouden

 

4. USA hajoaa palasiin

 

 

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Onko Ukraina Putinin yksityisarmeijan karaistusuuni, Salusa Secundus?

 1. Kiinnostavaa! Mutta onko tuosta väitetystä ”Venäjä ottaa Suomen ja/tai Baltian” -aikeesta mitään näyttöä?

  Usan hajoamista odottelen innolla. Pitääkin muistaa ostaa popcornia ja paljon.

 2. Hyvä vain, että rikollinen amerikkalainen ja brittiläinen loissaasta hajoaa pieniin palasiin ja sekoittuu erittäin älykkääseen neekerivereen. Amerikkalaisista ja briteistä ei ole koskaan ollut mitään muuta kuin haittaa. Eivät ole koskaan osanneet mitään muuta kuin elää muiden siivellä ja selkänahasta.

 3. Huomaatteko taas amerikkalaisen ja brittiläisen saastan maalitolppien siirtelyn. Monikulttuurisuus ja vaihtelu on amerikkalaiselle ja brittiläiselle saastalle rikkaus ja vahvuus, mutta Putinille se onkin heikkous, vaikka Putinin armeija on paljon yhtenäisempi kuin lännen seka-armeija.

 4. Naton sekasotilaatkin alkavat herkästi raiskaamaan paikallisia, myös sotien ulkopuolella. Tämä on ollut valtava ongelma raiskaavien Naton sotilaiden kanssa ja nyt tämä on tulossa Suomeen. Raiskaavia ja huumekauppaa käyviä Naton sotilaita on mahdoton saada oikeuden eteen tuomiolle, sillä he ovat koskemattomia.

  1. Laillisesti lain yläpuolella. Nato-Tontut eivät tajua sitäkään. Vieraan vallan joukkoja. Nehän saa ampua ja puukottaa vapaasti, kuten Lalli aikoinaan, kun ampui lännen imperialistin ja varkaan järven jäälle.

 5. https://youtu.be/AdxGjs5aGqk

  Amerikkalaiset, myös aivan tavalliset amerikkalaiset ovat täysin avoimia rikollisesta loisimisestaan ja tuestaan Israelin valtiolle. Israelin Netyanhyakin kehuu täysin avoimesti kuinka suurin osa amerikkalaisista tukee Israelin valtiota. Tavalliset amerikkalaiset ja britit itse kertovat täysin avoimesti kuinka he ovat koko ajan täysin ylpeitä sota voimistaan ja siitä miten he koko ajan sekaantuvat kaikkien muiden asioihin. Kysykää Laiton Lehti heiltä itseltään. He itse kertovat kaikki nämä asiat.

  Donald Trump Syyriasta: ”Me haluamme öljyn.”.
  Videon amerikkalainen kenraali: ”Latino-Amerikka on niin rikas resursseista, että ne ylittävät mittausluvut ja vastustajamme tietävät sen myös.”.

  Amerikkalaisten ja brittien luontainen ja geneettinen rikollisuus, loismaisuus ja imperialistinen moraalittomuus ovat jotain täysin kuvottavaa. He ovat täysin oksettavia loiseläimiä ja ovat aina olleet.

 6. Rikolliset ja saastaiset amerikkalaiset ja britit saavatkin hajota pieniin palasiin. Heidän rikostensa korvaukset ovat vasta alkamassa ja heidän rikoksista eläminen on loppumassa. Mitään muuta eivät britit ja amerikkalaiset ole koskaan osanneet tehdä kuin loisia muista. Omissa oloissaan he ovat aina olleet täysin kyvyttömiä loisia.

 7. Juuri tästä syystä Venäjä tyhjensi Suomen itärajan sotilastukikohdat Ukrainaan. Sotilaat lähetettiin hakemaan kokemusta ja karaistumaan seuraavaa kohdetta varten. Venäjän on raportoitu vaihtavan joukkojen koostumusta ja tämä selittyy paitsi joukkojen lepuuttamisella myös sillä, että mahdollisimman monelle pyritään järjestämään rintamakokemus. Venäjän eteneminen Donbassissa myönnetään myös valtamediassa:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ukraina-myontaa-venajan-hieman-edenneen-donetskissa-mtv-seuraa-sotaa/8476800#gs.6v9dh2

 8. Joukko-osasto, joka käyttää tunnuksena ”O” punaisella pohjalla on tehnyt erinomaista työtä etulinjassa. Ukrainalaiset oikeasti pelkäävät ”O”-ryhmää! Käsittääkseni he tulevat Uralin alueelta. He ovat saaneet jo ”hero of Russia”-mitalit!

  Venäjä kierrättää joukkoja koko ajan. Esim. Wagner oli kaksi viikkoa lomalla ja on nyt palannut tositoimiin. Wagnerin ansiosta mm. Popashna valloitettiin. Kun taas Mariupolissa oli valtaamisessa Tsetseenit ja DNR tärkeässä asemassa

  Harkovan läheisyydessä Venäjän puolella on jo pidemmän aikaan ollut kokonainen divisioona valmiina hyökkäyseen. Eli kohta menee isompi vaihde päälle. Ehkä Donbassin valtauksen jälkeen on vuorossa suurhyökkäys?!!

  Parasta Venäjän armeijassa on kuitenkin heidän tykistö ja ohjukset, jotka runnovat Ukrainan armeijaa yötä päivää. Pelkästään Nikolaeviin on ammuttu tänään 10 ohjusta!

  Joka tapauksessa erikoisoperaation jälkeen Venäjän armeijan taisteluvalmius on huippuluokkaa, jolle ei vastusta löydy. Venäjän armeija vahvistuu koko ajan. Nyt rintamalle on astunut joukko-osasto, joka koostuu Hersonissa ja Nikolaevissa asuvista miehistä.

 9. Joko sinä dewit heräsit unestasi ja kirjoitit sen perusteella juttusi. Tämäkö sinun visiosi tulevaisuudesta. Kuvittelema vähän pitemmälle millainen maailma olisi, jos tuollainen visio tulisi toteutumaan. Voin sanoa vaikka en hirveän uskonnollinen olekaan: Jumala meitä tuollaiselta suojelkoon. Minua voi haukkua ja herjata vaikka millaiseksi suvakikisi mutta uskoni vankkumaton, että suurin osa länsimaisista ihmisistä ei halua elää tuollaisessa dystopiassa. Me haluamme pitää vapautemme ja sanan- ja ilmaisuvapautemme. Kaiken venäjän aiheuttaman hävityksen ja sekasorron jälkeen läntinen maailma selviytyy ylivoimaisen resilienssinsä vuoksi voittajana. Nykymuotoinen venäjä lakkaa olemasta vuosikymmeniksi. Kiinalaiset ovat opportunisteja ja ajattelevat vain omaa parastaan. Ja mitä se on: kaupankäynti taloudellisesti ylivoimaisen lännen kanssa. Sitä Kiina ei suurin surminkaan vaaranna. Kiina ja venäjä ovat ikiaikaiset viholliset.

 10. Tämä tässä onkin huolestuttavaa Marcolla sekoittuu fantasiat (elokuvat ja muut) yhä vahvemmin todellisuuteen, ainakin karttaharjoitukset olivat taas sangen omalaatuisia. Onkohan ne joidenkin leffojen örkkien tuottamaa tiedustelutietoa.

 11. Siinä se tussikenraali sitten vetää burjaatit ja wagnerin samaan sakkiin. Ei ole tainnut luke aseellisista välien selvittelystä kyseisten tahojen tai jopa joukkueiden välillä, kun joku muu onkin halunnut pölliä sen pesukoneen mitä sinä. Puhumattakaan siitä miksi venäiläiset pitävät pesukoneita ja mikroja niin arvokkaana saaliina

 12. Onkohan mistään sodasta ennen tätä taitettu niin paljon peistä mitä tulee äärettömään ristiriitaisuuteen, joka johtuu – yllätys, yllätys – vain siitä, että TUNTEET määrittelevät sodan ”toisen” osapuolen kaiken mitä tulee taisteluihin ja rintamalinjojen siirtymisiin? Entäs ne turvalliset tilat? Sellainen herrasmissopimus vallitsi Yhdysvaltain sisällissodassa jolloin myös sotilaiden keskuudessa riehui punatauti, joka aiheutti ripulin, jota ei voinut hallita. Ripuli paskalla kyykyllä ollutta sotilasta ei ammuttu vaan tuo pyhä toimitus sai ansaitsemansa rauhan. Kunniasääntö on aina kunniasääntö. Tulipa se kummasta päästä hyvänsä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*