Marco de Wit 26 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka miehet ovat geneettisesti metsästäjiä ja rakentajia, kun taas naiset ovat keräilijöitä ja lastenhoitajia. Niinpä nainen on evolutiivisesti aina ollut riippuvainen miesten ja varsinkin puolison antamasta suojelusta.

 

Parhaiten suojaa saa tietysti olemalla hyvän näköinen, joten naisilla on valtava geneettinen pakko huolehtia ulkonäöstään ja saada huomiota miehiltä. Lähes kaikki naiset ovat melko pitkälti exhibitionisteja. Siis lihavatkin!

 

 

Feministisen läskilogiikan aakkoset

 

 

Itse asiassa mitä lihavampi nainen, niin sitä enemmän tyrkyttää läskejä.

 

 

 

Exhibitionismi on tullut voimalla myös journalismiin, kun yhä useampi toimittaja on nainen. Niinpä jutut käsittelevät yhä enemmän naisten ulkonäköä. Usein juttujen idea on vain narsistisesti kerjätä kehuja omalle ulkonäölle, kuten Laittoman Lehden Toimittelijat-osiosta näkyy.

 

Tästä evolutiivisesta vihafaktasta kertoo myös Sailerin laki:

 

 

Ylen toimittaja Annastiina-Heikkilä feministinen narsisti? Sailerin laki selittää!

 

 

Huomion keräämisessä on kannustautunut varsinkin toimittaja Jonna Joutsen, joka haluaa kaikkien huomaavan hänen laihtuneen. Tosin kuvakulmat ohittavat vartalon.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Jonna Joutsen kerjää huomiota myös jatkuvasti herjaamalla miehiä samalla, kun tyrkyttää sopivasta kuvakulmasta otettua kuvaansa joka paikkaan.

 

Taitaa olla kova mieskiima päällä!

 

 

 

 

Eikä tässä kaikki. Joutsen vaikuttaa myös patologiselta valehtelijalta, joka demonisoi jopa omia opettajiaan. Tietysti ilman yhtäkään todistetta.

 

Huomaa miten tässä jutussa on Joutsenen kuva on peräti kahteen kertaan. Aihekuva ei kelpaa, koska Joutsenen pitää päästä esille mahdollisimman paljon.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Lehden juttuun

 

 

Jos joku tietää Joutsenen kouluajoista, niin voit lähettää viestin osoitteeseen [email protected]  Kerro oliko Joutsenen opettajat ihan oikeasti sadisteja?

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

 

Lähde:

https://mobile.twitter.com/Lassukat/status/1549970765017235457

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Tyrkky miesvihaaja, toimittaja Jonna Joutsen syyttää vanhoja kouluopettajiaan sadismista!

 1. Ehkä sanakirja avautuu kohdasta ”neuroottisuus”
  ja psykiatrian kirjallisuus hakusanalla ”geneettis-patologiset neuroosit”.

  1. Ja mikäs se nykyään on?

   Jos mietitte saksalaista naisten kansallispukua niin sillä on ihan selvä funktio. Siinä rumempikin näyttää pikku pieruissa hemaiselvalta. Dirndlblusen alas ja Trachtenröcke ylös ja hommiin. Uskaltaiskos Jonna laittaa Dirndlia päälle ja lähteä bailaamaan? Saattaisi feministi olla viikon … kuukauden päästä eri mieltä miehistä.

 2. Todella törkeää levittää valehtelua ja vielä tällä tavalla. Hänhän mustamaalaa KAIKKI opettajansa. Tuskin edes KAIKKI opettajat olivat kuten hän väittää. Todella sairasta valehtelua.

 3. Miksi epätervettä itseä ei haluta näyttää, miksi ihminen näkee viehättävänä ei lihavan vaikka se kertoo vain terveyden hyvinvoinnista, miksi ihminen ihastuu tervegeenisyyteen eli symmetrisyyteen, ei mitään hajua.

 4. Hienoa, että ”joutsen” on eheytynyt läskeistänsä, mutta onko naiselliset velvollisuudet jo tehty? Eli onko vaalearotuinen mies löytynyt, jolle on sitten synnytetty lapsia?

  Suvakkilehmien ongelma on se, että he mielellään tietävät miten tavallisten suomalaisten pitäisi elää, vaikka he taas itse jättävät neiselliset velvollisuudet tekemättä!

 5. Aikuinen ämmä, ja vielä katkera ala-aste jutuista. Kertoo kaiken. Ehkä joku poika on sanonut sille tarhassa, ettei kiinnosta leikkiä sun kanssa? Ja vieläkin sen mielestä kaikki pojat/miehet on paskoja.

 6. On tietysti myös mahdollista, että tuo ala-asteen lopun opettaja on ollut jokin sairas kommunisti, jos nähnyt punaista siitä että lapsilla/esiteineillä on hienoja vaatteita.

 7. Jotenkin ironista, että marco valittaa todisteiden puutteesta, kun itse kirjoitelee juttujaan lähinnä mielipidepohjalta… Taitaa taas de witillä puskea vähemmän vapaaehtoista selibaattia #sananvapaus

 8. Olen lueskellut tämän Jonnan blogeja ja joka kerta on tullut mieleen että ”kauniit ja nuoret naiset eivä ole feministejä”. Sillä he saavat huomiota miehiltä ihan ilman että pitää ärsyttää ihmisiä.

  Katsois tämänkin vaan peiliin niin ymmärtäisi miksi ei seura kelpaa. Kasvot eivät ole slaavilaisen kauniit ja seemiläisen rumat. Siitä se johtuu. Ja kun luonnekkin on tullut esille kirjoituksilla, niin yksin elää kissan kanssa.

 9. Noh. Sehän on jo hirveän paljon, jos hän riittää itselleen. Ja tuolla asenteella se riittääkin, koska sellaista miestä ei ole, joka Joutsenelle riittäisi. EI ruma ankanpoikanenkaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*