Marco de Wit 27 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikassa suvakkien kulttuurivallankumousta ovat etulinjassa vastustamassa nimenomaan maaseudun väki, jotka usein äänestävätkin Trumpia 90 prosenttisesti.

 

Suomessa Keskusta ja persut ovat kuitenkin kastroineet maaseudun väen hiljaisiksi.

 

Tässä hyvä esimerkki siitä miten jopa heinänteosta voisi tehdä kiinnostavaa. Jos siihen vielä päälle politiikkaa kauniin naisen puhumana, niin voisi auttaa pelastamaan Suomen!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Päivän video: Heinäntekoa

 1. Suomalaisten pitäisi muutenkin lähteä yöpöyhimään enemmänkin. CIA solutti ja puhdisti maaseudun pitkälti mm. Matti Putkosen ja ostettujen liittojen kautta, jonka jälkeen Suomi saatiin myös ensin EU:hun ja euroon ja sitten nyt Natoon. Kaikki tärkeimmät liitot ja järjestöt ovat tiedustelupalvelujen hallitsemia ja tämä on aivan julkisesti tiedetty asia. Samoin on Suomessa.

  1. Kepulit olivat ensimmäisiä maaseudun tyhjentäjiä eikä voi unohtaa myös Yleisradio roolia. Demareilla oli virallisesti ”tapa talonpoika päivässä” – projekti Stalinin malliin ja se jatkuu vieläkin. Demarit ovat Suomen maaseudun vihollinen numero yksi, samoilla linjoilla ovat kaikki muutkin puolueet. Ruoka tulee kaupasta ja saldoa ropisee tilille tekemättä mitään hyödyllistä.

   Tapa talonpoika päivässä. Se on puoluemafian maaseutupoliittinen ohjelma. Muuta sisältöä ei tarvitakaan, on se niin ytimekkäästi tiivistetty.

   1. Kyllä. Maaseutulaiset ei ymmärrä että KEPU on äärioikeistolainen (konsevatiivinen) puolue joka ajaa isännille oikeutta. Ja juuri sitä ne eivät ymmärrä että Isännät ovat suurtilallisia (Nalle & Co) ja kansainväliset suuromistajat. Isääniksi voidaan käsittää myös raha joka sortaa Raamatn käskyjä.

    Miksi muuten KEPU:n äänillä olisi menty EU:hun kun muut vastustivat? Se oli juuri siksi että Suomen ja koko euroopan alasajo saatiin käyntiin. Nyt pihamailla potkitaan kiviä ja kiroillaa. Mutta ihan oma syy.

 2. Kaupunkiväki ei USA:ssa kykene mihinkään kunnon työhön. Mitä sellaisella keinoelämällä on merkitystä? Kuinka paljon ihmisiä pitäisi olla, kun nykyinen määrä ylittää moninkertaisesti maapallon kestokyvyn? Ei ihme, kun supermiljardööreillä on kova hinku päästä pois maapallolta.

  Mitä suurin osa ihmisistä kehittää? Taikauskoa, uususkontoja, narsismia, joukkopsykoosia, huuhaata, huumeita, sotaa… Eihän noissa ole mitään järkeä.

  1. Ylipäätään amerikkalaiset ja britit eivät ole mitään itsensä elättäjiä, vaan ensisijaisesti hyväksikäyttävä loiskansa. He eivät pysty huolehtimaan itsenästään, vaan he selviytyvät ainoastaan loisimalla muista tavalla tai toisella. Amerikkalaiset ja brittiläiset loiset eivät tulekaan koskaan suostumaan luopumaan muista loisimisesta.

 3. Muuten ok, mutta videon alussa kauheaa englannin kielistä tusinamusakia. Väärät musiikkivalinnat. Miksi turhaan suomalainen idylli pilataan amerikkalaisella juurettomien räävittömällä metelöinnillä.

  Ollaanko jotain puolijenkkejä vai? Lammasmaisuuden lähtökohta on USA:n palvonta. Ei ihme, että juuri sen takia kaikki mätä leviää leviää tänne. Englannin kieli boikottiin. Riittää jo amerikkalaisuuden ihannointi. Rosvoja ne ovat.

  1. Kyllä. Amerikkalaisesta ja brittiläisestä saastasta pitää päästä irti. Kaikki mitä heiltä tulee on pelkkää rappiollista ja sairasta saastaa.

 4. Vain täydellinen mielipuolinen ihminen voi pitää päämääränään maaseudun ja maatalousyrittäjien tuhoamisen pois tästä maailmasta, koska on vihkiytynyt kuoleman enkelille tarkoituksena vain se, että tämä niittää surmaamalla kaiken aidon ja oikean elämän edellytyksen tältä planeetalta!!! Terve nuori ja iloinen flikka, joka elää aidolla tavalla lähellä luontoa sekä ymmärtää siitä tuhat kertaa enemmän kuin Helsingin Kallion happopäät!!!

 5. Nätti likkahan tuo on. Meikitön, korkeat poskipäät jne. Nuoret on aina nätejä oli ne sitten lihavia tai laihoja. Mutta tämäkin on vielä sen verran naivi ettei ole katsonut säätiedoituksia. Esim. Gismeteo osaa näyttää melko tarkasti kuukauden päähän. Ja vieläpä ihan ilmaiseksi. Ja luonnostaa näkee sään yli puolen vuoden päähän. Siinä ei tarvita Huutosia, Metsäketoja eikä Kotakorpia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*