Marco de Wit 27 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alla olevassa videossa Ilkka Vakkuri analysoi loistavasti feministihallituksen Uniper- ja muita sotkuja, mutta pistää kaikki feministiministerien epäpätevyyden piikkiin.

 

Todellisuudessa valtaeliitillä eli suurpankkiireilla ja suuryrityksillä on liitto feministien kanssa. Yksi syy on tuhota natonalismi kulttuurivallankumouksella, jotta voidaan luoda kansainvälinen pankki- ja yritystukiautomaatti.

 

Tämän automaatin nyrkkinä tietysti toimii Nato, jota Ulkopoliittinen Instituutti fanittaa samalla, kun pimittää Venäjän olevan voitolla Ukrainan sodassa.

 

Ukrainan sodan vihalähteet paljastettu: Venäjä voittamassa Pervo-Naton!

 

 

Toinen syy rahamiesten tukemalle kulttuurivallankumoukselle on, että valtaeliitti käyttää feministejä suojakilpenä. Valtamedia ei suostu kunnolla kritisoimaan feministihallitusta, joten pankkiirien ja suuryritysten johtomiehet voivat ihan vapaasti sikailla feminististen ministerien suojissa partaansa nauraen.

 

 

 

 

Tosin suurin syy sikailuun on tietysti suomalaisten betamiesten ylikiltti lammasmaisuus, koska he alistuvat täysin feministihallitukselle.

 

Suomalainen mies ei herää, vaikka feministit tyhjentävät heidän lompakkonsa sekä myrkyttävät ja kastroivat heidän lapsensa. Sitten on myöhäistä herätä, kun natottavat feministit vielä lopulta nuukkaavat koko Suomen.

 

 

Ei ihme, että sekä ruotsalaiset että venäläiset pitivät suomalaisia orjakansana.

 

Mielenkiintoista nähdä missä raja menee. Vai onko sitä?

 

 

Ovatko suomalaiset feminiinistä orjakansaa?

 

 

Pahalta näyttää, koska sitä rajaa ei löytynyt edes Nuijasodan aikana.

 

 

Nuijasodan farssi

 

 

Keräilijä-metsästäjän naivit geenit omaavat suomalaiset ovat aseettomia indoeurooppalaisille maanviljelyskansoille.

 

 

Valloittajakansa indoeurooppalaiset vs. suomensukuiset kansat

 

 

Indoeurooppalaisten kansojen koko olemassaolo on perustunut maasta sotimiselle ja vihollisten huijaamiselle. Suomalaiset kansat ovat säilyneet vain vetäytymällä. Nyt ei ole kuitenkaan enää mitään minne vetäytyä.

 

 

Suomalaiset geneettisesti itsetuhoisen naiveja? Nuukkaavat itsensä?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se, joka maksaa. (Ulkopoliittinen Instituutti myy Suomen!)

 1. Itsekin pahoin pelkään, että sitä rajaa ei tule löytymään, sillä suomalaiset nielivät aivan kaiken loppuun asti myös Ruotsin ja Venäjän vallan alla ja silloin kuitenkin tapettiin suomalaisia nälkään, riistoverotettiin hengiltä, käytettiin suomalaisia tykinruokana, vietiin suomalaisia orjiksi ja poltettiin suomalaisten taloja ja tästä huolimatta sitä rajaa ei löytynyt! Edelleen oltiin, että kyllä herra, kyllä herrat, herrat tietävät, herrat tietävät.

 2. Käynnissä on moninkertainen suomalaisten kansanmurha, jossa suomalaiset murhataan taloudellisesti, kulttuurillisesti, etnisesti massamaahanmuuton kautta, fyysisesti, sekä nuukkaamalla. Ja nyt vielä päälle myrkkyinjektioilla.

  1. UPI:ssa on töissä Israelin, USA:n ja Englannin tiedustelupalvelujen edustajia pelkästään ja muutama maksettu suomalainen kielenkääntelijä ja yksi mielenkääntäjä mediaa varten. Työkielenä englanti.

 3. Osana Suomen orjuutusta ostetaan sekä koulut, että erilaiset ”tutkimuslaitokset”, jotka ovat täynnä itseään ja kansaansa myyviä betamiehiä, kuten Mika Aaltola jne. Samoin ostetaan lainsäädäntö, oikeusjärjestelmä, esivalta jne. Kansalaiset eivät saa oikeutta normaaleja keinoja käyttäen, sillä kaikki ovat ostettuja ja palvelevat rahaeliittiä.

  1. Kysymys on millä aseilla? Millä koulutuksella? Millä rahalla? Kaikki nuo ovat valtiomonopolien hallinnassa. Ja mitä sitten?

 4. Samaan tapaan suvakit eivät kritisoi ja vastusta täysillä rahaeliittiä ja pankkijärjestelmää, jolloin rahaeliitti saa molempien puolten äänet, samalla kun se tuhoaa aidot toisinajattelijat.

 5. Ainoa nähtävissä oleva homma, joka pysäyttää Suomen lopullisen tuhoutumisen on lähes ikuisen ”rakkaan vihollisemme” Venäjän miehitys.

 6. Niin, suomessa on asunut porukkaa about 9000 vuotta. Ilmeisesti sillä välillä ei ole koskaan ikinä tapahtunut mitään geenien sekoittumista, vaan ihan sisäsiitoksella on menty, niinhän sä marco sanot? #sananvapaus

  1. Geenitutkimus paljastaa että suomalaiset ovat geeneiltään erillinen kansa, aivan kuten juutalaiset. Sama periaate kuin heillä ettei sekoituta indoeurooppalaisiin pakanakansoihin. Yksi Israelin kadonneista heimoista siis.

   Oletko antisuomalainen ts. antisemitisti?

 7. Waris on todella tyhmä kun se hokee tuollaista slogania. Se on valtiohallinnon kehittämä slogan jonka tarkoitus on nimenomaan tuhota Suomen talous ajamalla se korkeaan inflaaatioon.

  Suomalaiset ovat sen verran tyhmää kansaa että tuo slogan on tehnyt tehtävänsä suorittavassa portaassa. Kun joku kysyy että paljonko jokin maksaa niin tuotteeseen/työhön lätkäistää 50-300% kate. Ja jos henkilö ei hinnasta hätkähdä niin sitten tulee se idiotismin maxius suusta ulos:”…plus alvi”. Siitä tiedät että sinua kusetetaan todella rankasti.

  Ja mitä muuta se aiheuttaa kuin inflaation hillitöntä kasvua. Jos hetkellisesti joku hetkellisesti saakin hyvän tilin aikaiseksi niin ahmeus puree persuksiin nousseiden kustannusten kautta viimeistään kolmen vuoden päästä. Ja se hetken ahneus hukkuu esim. kasvviin ruuan hintoihin niin ettei tulekkaan rikasta.

  Suomalaisten pitäisi ottaa oppia vanhalta kauppakumppaniltaan Saksalta. Sielä tehdään 4% katteella kauppaa. Ja ihan siksi että IMF pyytää korkoa 5% valtionlainoilta. Tämä tarkoittaa että inflaaatio pysyy 1% marginaalissa ja juuri tästä johtuu se miksi Saksan ja belelux-maiden hintataso poikkeaa niin rajusti suomalaiseta hintatasosta.

  Suomessa ei ymmärretä talouden sääntöjä eikä osata enää laskeakkaan. Ja siksi nämä idiootti-sloganit elävät sukupolvesta toiseen. Aivan niinkuin se että 4% kate laskettaisiin 0.94*n eikä n*1.04, niinkuin Saksassa.

  Tehkääpä kotitehtävä jossa on kaksi maata: Suomi ja Saksa. Tarjouksessa on 1345e maksava tuote jonka valmistaja myy edustajalle joka myy sen tukulle joka myy sen toisen maan maahantuojalle joka myy sen jälleenmyyjälle joka puolestaan myy sen loppuasiakkaalle. Kuinka suuri on ero suomalaisella ja saksalaisella katelaskennalla? Kumpiko saa kaupan? No, Suomessa pilataan moni asia jo sillä että esim. auton varaosien maahantuojat pistävät heti 50-100% . Siksi kansa tilaa Saksasta ja Espanjasta suoraan varaosansa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*