Marco de Wit 27 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Ainoana suomalaisena mediana Laiton Lehti on kertonut kuinka CIA-vaimon omaava tiedustelupäällikkö Pekka Toveri johtaa valtamedian sotapropagandaa, jossa Venäjää demonisoidaan ja sen sotamenestystä vähätellään, jotta Suomen Natohuuma jatkuisi eikä Nato-kansanäänestystä tarvitsisi järjestää.

 

(Miksei muuten kukaan muu Suomessa puhu ”ex”-tiedustelupäällikkö Pekka Toverin ilmiselvistä CIA-kytköksistä ja sairaista valheista?? Tässä on sama ilmiö kuin Matti ”Äänestyskone” Putkosen maanpetturuudesta vaikenemisesta. Ovatko Supon täydessä suojeluksessa ja näin liian suuria kaloja suomalaiselle ”vaihtoehto”medialle?)

 

 

Ukrainan sodan vihalähteet paljastettu: Venäjä voittamassa Pervo-Naton!

 

 

Osana tätä Toverin johtamaa sotapropagandaa Iltalehden Ukrainan sodan tilannestudio käyttää VAIN ukrainalaisia rintamakarttoja. Siis vaikka ne ovat naurettavan jälkijättöisiä.

 

Lännen valtamedian käyttämät ukrainalaiset rintamakartat ovat naurettavia monellakin tavalla:

 

1. Ei kunnon lähteitä mainittu

2. Usein päiväämättömiä

3. Liian suuria ja epätarkkoja

4. No man’s land -puuttuu kokonaan aivan kuin ukrainalaisilla olisi muka täydellinen tieto rintamatilanteesta.

 

Tästä huolimatta suomlainen valtamedia ja varsinkin Iltalehden tilannestudio naurettavan orjallisesti uskoo ukrainalaisten karttoihin.

 

 

Antti Halosen ja Emil Kastehelmen “sotastudio” pimittää taas Ukrainan tappioita! Pekka Toverin operaatio?

 

 

Tässä pari esimerkkiä siitä miten venäläiset ovat edenneet Siversk-Soledar-Bakhmut-linjalla, vaikka ukrainalaisten kartta kiistääkin kaiken. Alla on ympäröity kaupungit, jotka Venäjä on viimeisen parin viikon aikana vallannut, vaikka ukrainalaisten rintamakartta sen kiistääkin, jotta rintaman voisi Iltalehden sanoin väittää olevan ”jäässä”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eilen Putinin yksityisarmeijan eliittijoukot, Wagnerit ottivat haltuunsa myös Pokrovsken, josta on sitten helppo viimeistellä Soledarin valtaus ja tykittää alavalla maalla oleva Bakhmut maan tasalle.

 

 

 

 

 

 

Tässä näkee jälleen supersotilaista koostuvien Wagnereiden tehokkuuden. Suomen valtamedia ei kuitenkaan halua puhua Wagnereiden tehokkuudesta, koska silloin suomalaisten usko Ukrainan ja Naton voittoon voisi rapistua.

 

 

Onko Ukraina Putinin yksityisarmeijan karaistusuuni, Salusa Secundus?

 

 

Pekka Toverin johtama suomalainen sotapropaganda on oikeasti maailman törkeintä. Missään muussa maassa valtamedia ei samalla tavalla syydä emävalheita. Lännen valtamedia toki uskoo ukrainalaisia, mutta silti kertoo myös venäläisten väitteistä.

 

Mutta Suomen sotapropaganda menee vielä pidemmälle. Suomalaiset valehtelevat VIELÄ enemmän kuin itse ukrainalaiset, jotka sentään myöntävät useimmat venäläisten hyökkäykset ja mottiyritykset. Alla olevassa jo VIIKON vanhassa Telegraphin jutussa ukrainalaiset esimerkiksi myöntävät, että venäläiset ovat jo pari viikkoa olleet hyvin lähellä vallata strategisesti erittäin tärkeän Vulehirskan voimalaitoksen. Jos Vulehirska kaatuu, niin lähellä on koko rintaman kaatuminen varsinkin, kun Venäjän on sitten helppo lähestyä Bakhmutia etelästä.

 

Tämän vuoksi Ukraina on siirtänyt valtavasti joukkoja voimalaitoksen ympäristöön. Eikä siinä kaikki. Lisäksi se on näiden joukkojen SELUSTAAN siirtänyt paljon Oikean Sektorin natsi- ja fasistijoukkoja, jotta ukrainalaiset joukot eivät vain perääntyisi venäläisten hyökkäysten edessä.

 

 

 

Kuvassa linkki MSN-sivustoon

 

 

Niinpä sitten Venäjä päätti pistää jälleen Wagnerit asialle. Tämän jälkeen ei kestänyt kuin pari päivää ja ukrainalaiset lähtivät käpälämäkeen ja jättivät loput mottiin! Nähtävästi pelkäsivät enemmän Wagnereita kuin Oikeaa Sektoria.

 

Volohirsken voimalaitos on nyt Venäjän hallussa. Ukrainan Siversk-Soledar-Bakhmut-rintaman romahdus on siis tosi lähellä!

 

Hauska nähdä miten suomalaiset sotapropagandistit yrittävät tätäkin kiistää tai vähätellä! Yksi asia on kuitenkin varma: Juuri ennen rintaman romahdusta Pekka Toveri tulee aina selittämään, että kyse on vain pienestä taktisesta tappiosta.

 

 

 

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Wagnerit valloittivat Pokhorsken kaupungin ja Vuhlehirskan voimalaitoksen. Ukrainan rintama romahtamassa!

 1. Kuinkas mones kerta tää nyt onkaan kun tussikenraali julistaa rintaman murtumista? Entä mistä ihmeestä tää Wagner fanitus tähän väliin kumpuaa? Toisaalta juuri eilen väitti burjaatteja eliittisotilaiksi…

 2. Muutamat viime päivät on rummutettu Ukrainan valtavaa vastahyökkäystä ja Krimin takaisin valtausta. Tänään se näytti kutistuneen muutamiksi pienemmiksi hyökkäyksiksi. Tulee mieleen satu hiirestä räätälinä.

 3. Kuten olen sanonut, tekin tajuatte viimeistään syyskuun viimeinen päivä että Venäjä on hävinnyt taistelun, ja kärsii siitä mittaatattoman seuraukset jotka valitettavasti johtavat myös tavallisen Venäläisen ihmisen tilanteen kurjistumiseen vuosikymmeniksi. Palaan asiaan 1.10 eli lokakuun ensimmäinen päivä. Kannattaa Marco jo nyt aloittaa se minun analyysikykyäni ylistävän jutun tekeminen.

  1. Ilmeisesti sisäpiirin tietoa Suomen hyökkäyspäivästä, joka luhistaa Venäjän polvilleen kunhan sitä ennen ”venäläiset” desantit ovat raiskanneet 5000 naista, tyttöä, vanhusta ja vieläpä sen mursunkin. Edellisen provokaation tuloksena Suomen on aivan pakko poistaa LGBTQ+ armeijan persereistä varmistin ja tuhota Venäjän shakaalit!!!
   Nyt maailma on pullollaa hitlereitä berliinin bunkkereissa, jotka eivät omaa elimellistä kykyä tunnstaa vallitsevaa todellisuutta!
   Venäjän haluavat EU ja NATO tuhota sodalla ja MURHATA tarvittava määrä venäläisiä niin, että heitä jää korkeintaan 50 miljoonaa ihmistä jäljelle! Lisäksi Venäjä paloitellaan pieniin osiin, joita lännen rikolliset satanisti globalistit voivat hyväksikäyttää ja ryöstää kuten ne ovat tehneet v:sta. 2014 Ukrainsssakin niin, että maa oli jo ennen Barak Obaman, Joe Bidenin, CIA:n PentAgonin ja EU:n usuttamaa sisällisotaa kivikaudella oleva kansan rypiessä köyhyydessä kun USA:n mafiosot ryöstivät kuin siirtomaastaan belgialaiset Kongosta kaikki luonnonvarat. Kovin on ihmeellinen sunkin käsitys maailmasta, jotwa et loppujenlopuksio ymmärrä suuria linjoja kaiken pikku pröpagandan takana, jota tyhmälle grilli -kansalle syötetään kuin rehuja sioille!!!

 4. Kau­pal­li­sen me­di­an …
  –   on­ko muu­ten val­ta­me­dia sa­ma kuin kau­pal­li­nen me­dia: jul­kai­sem­me mi­tä ta­han­sa, kun­han vain sii­tä mak­se­taan,

  … uu­ti­soin­nis­sa on sel­ke­äs­ti sel­lai­nen piir­re, et­tä niil­le on kes­ki­te­tys­ti an­net­tu tee­ma,
  –   esi­mer­kik­si kan­sa­lais­ten mo­ra­li­soin­ti elä­mään nä­läs­sä: on mo­raa­li­ses­ti vää­rin myy­dä [tä­tä mei­dän pai­kal­lis­ta tuo­tet­ta] ve­nä­läi­sil­le,

  ja yk­sit­täi­set leh­det sit­ten «it­se­näi­ses­ti» te­ke­vät jut­tun­sa ja vain kir­joit­ta­vat oi­ke­at sa­nat tyh­jien vii­vo­jen koh­dal­le.

  Näin saa­daan muo­dos­tet­tua «kan­san mie­li­pi­de».
  1)   «jo­ka puo­lel­la» Suo­mea «kan­sa» on kir­joit­ta­nut leh­tiin tä­tä ja tä­tä.
  2)   Kun yk­si ja sa­ma jut­tu kir­joi­te­taan pie­niin pai­kal­lis­leh­tiin (alu­eel­li­ses­ti vä­ri­tet­ty­nä), nii­den lu­ki­jat ei­vät huo­maa «isoa ku­vi­ota», et­tä pai­kal­li­se­na ker­rot­tu jut­tu on vain osa kes­ki­tet­tyä pro­pa­gan­da­kam­pan­jaa.

  3)   Teh­dään «alu­eel­li­nen» tut­ki­mus kan­san mie­li­pi­teis­tä, jo­ka no­jau­tuu pai­kal­lis­leh­tien kir­joi­tuk­siin:
  –   Yh­te­nä mie­he­nä kan­sa tu­kee hal­li­tuk­sen vi­ral­lis­ta po­li­tiik­kaa.

  Täl­lai­sel­la «lä­hi­de­mok­ra­ti­an» käy­töl­lä hyö­kät­tiin esi­mer­kik­si so­tea vas­taan
  –   ja sii­nä oli­vat mu­ka­na myös alu­ehal­lin­to­jen luot­ta­mus­mies­ten pää­tök­set.

  Pai­kal­li­sel­le ih­mi­sel­le ta­pah­tu­mat näyt­ti­vät yk­sit­täi­sil­tä, kos­ka naa­pu­ri­kun­nan uu­tis­ta ei heil­le näy­tet­ty ei­kä ta­pah­tu­mis­ta ker­rot­tu ol­len­kaan val­ta­kun­nal­li­ses­ti, jol­loin ku­vio oli­si tul­lut esil­le sel­ke­äs­ti.
  –   Puo­lu­ei­den vaa­ti­ma ryh­mä­ku­ri mah­dol­lis­taa kes­kus­hal­lin­non an­ta­mien mää­räys­ten no­pe­an lä­pi­me­non ai­na pai­kal­lis­ta­sol­le as­ti.

  Pai­kal­li­nen de­mok­ra­tia on tul­lut vain ku­lis­sik­si kes­ki­te­tyl­le dik­ta­to­ri­sel­le val­lan käyt­tä­mi­sel­le.
  –   Sa­ma kos­kee val­ti­ol­lis­ta de­mok­ra­ti­aa, sii­tä on tul­lut vain ku­lis­si ul­ko­mail­ta an­ne­tuil­le «tsaa­rin mää­räys­ten» toi­meen­pa­nol­le.
  –   Täs­sä­kin puo­lu­eku­ri on avai­na­se­mas­sa.

 5. Kyllä nostan hattua kirjoittajalle, kun jaksat analysoida totuuden mukaisesti Suomen ”huippu ammattilaisten” tuulesta temmattuja sota-analyysejä. Itse en jaksa niitä lukea tai kuunnella, koska muutamilta länsimaisilta (ei suomal.) sotilasammattilaisilta saa aika totuudenmukaista tietoa tapahtumista, niitä olla seurannut aika tiiviisti. Oma ymmärrys ei taivu noihin emävalheisiin ilman mitään logiikka ja lähteitä, se vain kertoo ihmisen luonteesta paljon, ja kaikki se mitä väitetään että suomalaiset on rehellisiä, kaikki on valunut wc pytystä alas jo ajat sitten.

 6. Näköjään Murskavoitto De Witt jatkaa satuiluaan sodasta, mutta minkäs sitä Kremlin lemmikki muuta osaa. Pahoittelut poissaoloni johdosta, pidin loman jonka saa töistä (googlatkaa jollei ole tuttu sana) ja samalla foliohattuilustanne, mutta kevyt yhteenveto totuuden saralta:

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008942361.html
  https://9gag.com/gag/aQXjxDe
  https://9gag.com/gag/avAj86O
  https://9gag.com/gag/aog7emX
  https://9gag.com/gag/aVx6wWK
  https://9gag.com/gag/aze384j
  https://9gag.com/gag/aAG91KE
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/819c496a-60de-4351-bbc1-616defc4c172
  Jotain yhtä fiksua tekin varmasti saisitte aikaan
  https://9gag.com/gag/a21XvAe
  https://9gag.com/gag/aM4L8bV
  https://9gag.com/gag/aOQLKVy
  https://9gag.com/gag/aKmMRqQ
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/23320fa4-ec36-4924-b25a-c577ba29fea6
  Tämä oli yhtä uskottavaa kuin Marcon satuilut.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008960383.html
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5dee39b7-509a-4b78-8b9e-6ee7d3d9df77
  https://www.verkkouutiset.fi/a/huippumoderni-t-90-vaunu-nyt-ukrainan-erikoisjoukkojen-kaytossa/#45c49395
  https://9gag.com/gag/aOQLnYN
  https://9gag.com/gag/aggzpmK
  https://9gag.com/gag/avAKX9E
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008969559.html
  https://www.hs.fi/talous/art-2000008970326.html
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/971f9125-3843-45ae-851c-c35b810597a4

  Onnea Venäjälle 40 tonnin rajapyykistä ja teille, että vielä uskotte satuihin. Toisin kuin täällä niin linkeistäni löytyy lähteet ja ne perustuvat faktaan. Huonoja puolia, että sisältävät hirveästi muuta kuin härmänkieltä, joten Aimon ei kannata vaivautua.

  Sananvapauden puolustaja Witt voi suoraan sensuroida tämän kuten aina ennenkin. Saampahan kuvankaappauksilla taas lisää dokumentteja uroteoistasi, jos vaikka joskus päätät taas hakea suureksi poliitikoksi.

  Jatketaan.

  1. Työ tarkoittaa ettei sinulla ole oleskelulupaa.

   Jos ensi kerralla jollain muulla kielellä kuin valloittajien kielellä laitat linkit, niin voin käyttää kääntäjää, mutta en niitä tiedustelupalvelujen kääntöohjelmia. Englanti ei mulle kelpaa.

  2. Jaa, että oikein maanpetoksen tehneen Sanoman lehtiä linkataan omien mielipiteiden tueksi. On maailma tai ainakin Suomi mallillaan.

 7. Mielenkiintoinen juttu. Tuo Vuhlehirska on siis lämpövoimala ja polttoaineena hiili etunenässä. Megawatteja lämpönä tulee samaa luokkaa kuin Olkiluodosta sähköä jos fransmannien laitos lopulta alkaa toimia ja kaikki kolme Olkiluodon laitosta yhteensä yli 3000 Mw.
  Tuo hiilivoimala on ihan keskeinen ”venäläisalueidenkin” lämmön tuotannolle, mutta sille on varmaan kysyntää myös ”ukrainalaisten” tulevan talven lämmöntarpeissa, joten USA:n tuottamat raketit tuskin osuvat edes vahingossa sinne. Nyt lämpöhanat on sitten toistaiseksi Venäläisten handussa tulevaa talvea ajatellen.
  Paljon sisempänä Dneprin varrella olevan Zaporizzjan ydinvoimalanhan Venäjä otti haltuun aivan operaation alussa heti sen jälkeen kun Tsernobyl oli varmistettu vaarattomaksi. Jos joku nyt kuvittelee tässä jotain hurmosta Venäjän suhteen, niin turha luulo. Näin se vaan on.

 8. Kaikki höpöttää että ”Venäjä käyttää palkastilaita”. No entäs Ukrainan palkkasoturit tai sinne menneet ”Vapaaehtoiset”? Eikö ne ole sitten palkkasotureita kun saavat 15 – 18000$ kuukaudessa?

  Ja kun katsotaan niin Ukrainen puolella on NATO ja koko läntinen maailma. Silti Venäjä etenee koko ajan. Mitä se siir kertoo Suomen NATO-takuista? Saataisiinko me ranskalaisilta Ceasareja tai saksalaisilta Howitseja?

  Mitä me saamme 14 miljardin liitymismaksulla ja 8 miljardin vuosimaksulla?

 9. Itse arvioin että Venäjä ei jätä enää kiveekään kääntämättä Ukrainassa. Eli taistellaan viimeiseen mieheen kun tätä länsi ja Nato haluaa.
  Tällaisessa mano to mano- taistelussa veli venäläinen voittaa aina.

  Ihmettelen, että kukaan ei kysele mediassa Ukrainan kansan olemassaolon perään. Toki on mahdollista että jokin jäännös jää henkiin jotka siittävät aikanaan ulkomailta palaavat naiset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*