Marco de Wit 28 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Evoluutio on tehnyt miehistä metsästäjiä, sotijoita ja rakentajia, kun taas naisista keräilijöitä, juonittelijoita ja lastenhoitajia.

 

Evoluutio on myös tehnyt naisista alfamiesten seuraajia ja tukijoita. Kaikilla naisilla unelmana on löytää alfamies, vaikka sen kiistävätkin.

 

Valehtelevatko naiset treffikriteereistään? Synnynnäisiä huijareita?

 

 

Mutta miten sitten feministinaiset ovat ylipäätään mahdollisia? Neljä syytä.

 

1. Ensinnäkin luonnonvalinnan katoaminen on heikentänyt sekä ihmisten älyä että perusvaistoja. Kaiken lisäksi syntyy yhä enemmän myrkyllisiä naismutantteja, jotka käyttäytyvät kuin mielisairaat noidat!

 

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

2. Toiseksi, pankkiirit tukevat kulttuurivallankumousta tuhotakseen nationalismin, jotta saisivat luotua globaalin pankki- ja yritystukijärjestelmän.

 

Ketkä hallitsevat maailmaa? Rothschildit betamiesten tuella!

 

 

3. Kolmanneksi, äärijuutalaisten johtama vähemmistökoalitio tukee feministejä ”antisemiittistaipuvaisia” valkoisia miehiä vastaan. Äärijuutalaiset haluavat päästä eroon pahimmista kilpailijoistaan tukemalla feminismiä ja kulttuurivallankumousta täysillä varsinkin dominoimansa valtamedian kautta.

 

 

Facebook sensuroi nyt myös juutalaisten vallasta puhumisen

 

 

Luonnonvalinnan katoaminen sekä pankkiirien ja äärijuutalaisten juonet eivät kuitenkaan selitä kaikkea.

 

4. Luonnossakin on nimittäin melko kovapäisiä ja röyhkeitä alfanaaraita, jotka yrittävät jopa syrjäyttää alfaurokset!

 

Tämä johtuu tietysti siitä, että geneettisesti voimakasluontoiset naaraat tekevät rodusta psyykkisesti voimakkaampaa, KUNHAN alfanaaraat eivät ala omaamaan liikaa feministin elkeitä ja dominoimaan liikkaa. Ja jos alkavat, niin sitten alfaurokset tappavat heidät!

 

Näin luonnossa heimo pysyy psyykkisesti mahdollisimman voimakkaana, mutta säilyttää silti alfaurosten johtavan aseman.

 

Hyvin tämä näkyy leijonissa, joissa sukupuoliroolit ovat äärimmäisen jakautuneita. Käytännössä urokset eivät juuri muuta tee kuin hoitavat turvallisuuden kilpailevia leijonaryhmiä ja varsinkin luontaisia vihollisia eli kuvottavan ovelia hyeenoita vastaan, joille leijonanaaraat jäävät helposti alakynteen.

 

Leijona vs. hyeenat

 

 

 

Alla olevass videossa hyvin näytetään miten alfanaaraalle valta on mennyt päähän. Niinpä alistut tai kuolet saastuttamasta geeniallasta.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Feminismin juurisyyt: Urosleijona vs. feministinen naarasleijona!

 1. Jokaisessa parisuhteessa lopulta käydään tuo taistelu. Miehen pitää osoittaa naisen paikka perheessä. Jos nainen kasvattaa lapset, varsinkin pojista tulee heikkoja nahjuksia ja tytöistä rasittavia räksyttäjiä.

  Suomen miesten lepsuus johtuu siitä, kun 300 000 miestä parhaimmasta päästä poistui vahvuudesta viimeisimpien sotien seurauksena. Ei sen jälkeisillä sukupolvilla ole ollut vahvaa miehen mallia.

  Akkavalta tuhoaa kansakunnan. Naaraat vaan pettävät omaa kansaa vieraiden urosten kanssa. Kaikin tavoin ja kaikilla tasoilla. Onko kuviossa jotain tuttua, kaikilla tasoilla?

  Ministerit ottavat ohjeet WEF:ltä, suvakkifeministit vihaavat miehiä medioissa ja yliopistoissa ja ne naiset jotka yleensä tekevät lapsia, tekevät ne ulkomaalaisten kanssa ja sama nainen voi tiineyttää itsensä monen eri kansallisuuden ja rodun spermalla. Oikea monikulttuurisuuden synnytyskone.

 2. Leijonatkin ovat älykkäämpiä kuin nykyiset valkoiset ihmiset. Keskiajalla asiat olivat vielä paljon paremmin ja terveemmin.

 3. Feminismi -aate on luotu globalistien Think Tankeissa (kuten kaikki muutkin ismit, kommunISMI, kapitalISMI, fasISMI jne jotka ovat loppupeleissä yksi ja sama asia, eliitti kerää rusinat pullasta). Feminismin aatetta on tästä sitten vuosikymmeniä höystetty LBGTQ sekoiluilla ja sen kyllä huomaa. Lopullinen agendahan transgender -välivaiheen jälkeen on NO GENDER.

  Väestöliittokin kertoo sivuillaan: ” Sukupuoli-identiteetti on kuitenkin ensisijaisesti ihmisen tunne ja käsitys omasta sukupuolestaan tai sukupuolettomuudestaan eikä sitä voi paikallistaa mihinkään tiettyihin ominaisuuksiin ihmisen olemuksessa.” Niinku whattafuck. Tiede ei pysty enää kertomaan ihmisen sukupuolta vaan se tapahtuu jokaisen omassa pääkopassa ja voi vaihdella vaikka päivittäin. Tervetuloa dorkalandiaan.

  Edesmennyt (tapettu) elokuvaohjaaja Aaron Russo kertoo miten Rockefellerit (yllärpipylläri) masinoivat tämän aatteen kahdesta syystä: epävakauttaakseen yhteiskuntaa manipuloimalla naiset tasa-arvon nimissä töihin ja verotettaviksi ja lapset valtion aivopesulaitoksiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa pois kodin vaikutuspiiristä. Lapsi n. 7 vuoden ikään asti on kuin tyhjä taulu ja sieni johon voi ohjelmoida mitä huvittaa, pakollista koulua vielä toinen mokona jolloin opitaan puhumaan vain viitatetessa, istumaan hiljaa vuosikausia ja opettelemaan skeidaa ulkoa. Paras ulkoaoppija palkitaan hyvillä numeroilla jolloin pääsee jatkamaan aivopesuaan syvemmälle. Tiedä vaikka päätyisi ihmisiä tappavaksi piikittäjälääkäriksi ja reseptinkirjoittajaksi joka luonnollisestikaan ei ole oppinut matkallaan kriittiseksi ajattelijaksi eikä kyseenalaista yhtään mitään.

  Aaron Russon haastattelu joka taisi koitua hänen kohtalokseen:
  https://www.onenewspage.com/video/20220314/14508923/Aaron-Russo-on-Rockefeller-apos-and-Feminism.htm

 4. Fucking nartut saastuttamasta ihmisten perimää ja levittämästä noitamaista ajattelua hyvien ja kunnollisten naisten keskuuteen. Se on miehistä itse kiinni antavatko he naisten hyppiä silmille. Hyvätkin naiset haluavat, että kunnon miehet pistävät heidät kuriin ja näyttävät heille kaapin paikan.

 5. Suomessa ongelmat johtuvat raukkamaisten ja pelkurien miesten lisäksi siitä, että useimmilla suomalaisilla lehmillä on aina ollut huonot ja sairaat geenit. Pelkkää valkoisten saastaa pahimmasta päästä. Suomalaiset naiset ovat lähes aina hyvin uskottomia, riidanhaluisia j umpilaiskoja, jotka eivät jaksa tehdä yhtään mitään. Laiton Lehti ei uskalla tätä sanoa, joten Laittoman Lehden lukijoiden pitää kertoa minkä kaikki suomalaiset miehet tietävät suomalaisista lehmistä. Perusongelma ovat suomalaiset lehmät, joilla on huonot ja virheelliset geenit. Olivat miehet sitten kuinka hyviä tahansa, niin eivät mitkään miehet kelpuuttaisi suomalaista saastaa vaimoiksi ja äideiksi. On paljon parempia valkoisia naisia elämänkumppaneiksi. He vihaavat lapsia, perheitä, Jumalaa ja miehiä.

  1. Tässä ole kyse mistään geeneistä vaan aivopesusta. Kun vanhemmat on aivopesty niin he opettavat omat sairaat oppinsa lapsilleen.

   1. Olet varmasti oikeassa siinä, että kun myrkky on kerran annettu yhdelle ja toisellekin sukupolvelle, niin se kertautuu automaattisesti seuraaville, sillä hyvä kasvatus, arvot ja moraalikäsitys eivät tule täysin vaistomaisesti, vaan nämä ovat ajan myötä evoluution kannalta opittuja hyviä ja hyödyllisiä asioita.

    Tosiasia on kuitenkin, että missään muussa valkoisessa maassa ei ole yhtä pahoja ja uskottomia lehmiä kuin Suomessa. Tämän voit todeta jopa tilastoista. Suomalainen lehmä on hyvin uskoton, riidanhaluinen ja ottaa lähes varmasti avioeron, joten miksi kukaan täysjärkinen ja vakavissaan oleva mies haluaisi suomalaisen lehmän, menettää lähes varmasti puolet omaisuudestaan ja lapset siinä samalla, sillä suomalainen vääryyslaitos on automaattisesti naisen puolella. Pelkästään hullu ottaisi mitään suomalaista lehmää ja kiduttaisi itseään.

 6. Ei luonnonvalinnan heikentyminen selitä sitä miksi pahimmat lehmät löytyvät Ruotsin lisäksi Suomesta. Suomi tuli metsistä viimeisten joukossa ja silti kaikkein pahimmat lehmät löytyvät juuri Suomesta. Missään muualla ei ole yhtä pahoja, oksettavia ja vastenmielisiä lehmiä kuin Suomessa.

  1. Suomen kulttuurissa naisilla on aina ollut voimakas asema pohjoisista karuista olosuhteista ja siten myös kommunistisesta metsästäjä-keräilijägeenistöstä johtuen. Suomalaiset ovat siis evolutiivisesti enemmän kommunisteja, jossa kollektivismi ja ns. sukupuolten tasa-arvo on voimakkaampaa kuin maanviljelijäkansoilla. Tämän takia degeneraatio iskee pahimmin juuri suomalaisiin, vaikka geneeettisesti se ei olekaan yhtä pitkälle edennyt kuin indoeurooppalaisilla. Suomalaiset omaavat siis geneettisesti heikomman vastustuskyvyn mädätykselle ja näin ovat myös erityisen alttiita aivopesulle. Dutton on tästä kirjoittanut ja niin muuten myös Kevin MacDonald kirjoitti juuri tiivistelmän metsästäjä-keräilijäkansojen heikkouksista ja julkaisi sen juuri Unz.comissa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*