Marco de Wit 28 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koko läntinen maailmanjärjestys perustuu huijaukselle, jota johtaa yksityisen rahakonetta eli FED:iä hallitseva valtaeliitti. (Rotschildit ja Rockefellerit)

 

Se pystyy säilyttämään valtansa vain massiivisilla KANSAINVÄLISILLÄ pankki- ja yritystuilla. Tämän vuoksi pankkiirit rahoittavat nationalismia ja perinteisiä arvoja tuhoavia suvakkeja.

 

Ketkä hallitsevat maailmaa? Rothschildit betamiesten tuella!

 

 

Samalla tavalliset valkoiset miehet pitää kuitenkin saada hyväksymään heidän heidän psyykkinen (ja lastensa fyysinen) kastraatio. Tämä onnistuu yksinkertaisella tavalla: Sanojen uudelleenmäärittelyillä.

 

Suurin osa valkoisista miehistä on niin tyhmiä, etteivät tajua kuinka heitä huijataan pelkillä sanojen määritelmien muutoksilla. Tämän takia globalismia on ollut helppoa lisätä mm.

 

1. Ilmastonmuutoshysterialla

Ensin väitettiin ilmaston kylmenevän, mutta sitten se ei kylmennytkään. Sitten väitettiin ilmaston lämpenevän, mutta sitten se ei lämmennytkään. Lopulta alettiin sitten puhumaan ilmastonmuutoksesta!

 

2. Koronahysteria

Yksinkertaisesti vain muutettiin kaikki peruskäsitteet viruksesta, testeistä, tartunnoista ja pandemiasta alkaen.

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

3. Natotus

Ukrainan ollessa häviöllä muutettiin häviön, mottien, läpimurron, jne. jne. käsitteet. Tämä on uponnut varsinkin naiveihin suomalaisiin.

 

Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 

 

Ihan samalla tavalla toimitaan taloudessa:

 

1. Inflaatio

Ennen vanhaan inflaatio tarkoitti rahan määrän lisäämistä. Se kuitenkin synnytti kysymyksen, että kuka sitä rahaa luo lisää? Viha-ajattelun estämiseksi inflaatio määriteltiin paljon epäselvemmäksi hintojen nousuksi. Tämän jälkeen hintaindeksiä muutettiin aina uudelleen ja uudelleen hintojen nousun pimittämiseksi.

 

2. Lama

Rahan määrän lisääminen varsinkin pankkien kautta synnyttää valtavia rikkauksia pankeille ja kasinotalouden keinottelijoille, mutta vähitellen vie talouden lamaan ja lopulta tekee koko taloudesta romahdusalttiin.

 

Ei kuitenkaan hätää. Ei puhuta lamasta, vaan taantumasta.

 

Sitten vielä vähitellen muutetaan myös taantuman määritelmää. Kapellimestarina tietysti toimii juutalainen Janet Yellen.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Miten estää taantuma? Muuttamalla taantuman määritelmää!

  1. Taantuma on se kun BKT laskee yhden kvartterin ajan. Lama on se kun taantumaa on jatkunut viiden kvartterin ajan. Siitä seuraa että Suomi on ollut lamassa jo monta vuotta. Tilastot näyttävät että Suomessa on vähemmän työtömiä kuin pitkään aikaan. Toisaalta, tuttavapiirissä on enemmän työttömiä kuin -90 lvun lamassa.

  2. Niin ja itse BKT:kin on vielä monin verroin vääristynyt, sillä siihen on laskettu mukaan myös mm. velat ja aikoinaan ihmiset olivat käytännössä velattomia ja ostivat useimmat tavarat käteisellä! Ja tätä sitten käytetään edelleen taantuman määrittelyyn… mutta nyt tämäkään ei enää riitä, vaan taantumankin maalitolppia on edelleen siirrelty, jolloin ei koskaan tulisi taantumaa.

  3. Republikaanitkin hyötyvät relativismista ja omasta rahakoneesta. Näin he itsekin määrittelevät inflaatiota, lamaa/taantumaa ja voivat aina syyttää toista osapuolta kaikista virheistään, sekä voivat aina siirtää maalitolppia. Samoin oma rahakone rahoittaa ja mahdollistaa Naton sotakoneen, jota sairaat ja rikolliset amerikkalaiset ja brittiläiset loiset rakastavat, joka taas mahdollistaa imperialismin, jota he kaikki rakastavat. Eivät he tule koskaan päästämään otettaan irti loisisännistään, vaan näistä sairaista loiseläimistä pitää päästä eroon, tietysti laillisesti.

  4. Ekonomistinkaan tutkinnolla ei tee yhtään mitään ja sillä ei ole mitään virkaa. Schiff on vain muuten vain terävä ihminen, joka tajuaa nämä asiat ilman tutkintoakin. Jos jollain ihmisellä on joku ”tutkinto”, hän on todennäköisesti pelkkä vammainen mädättävä idiootti. Laiton Lehti ei varmaan voi kiistää tätä tosiasiaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*