Marco de Wit 28 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten koronapiikkien jälkeen monet urheilijat alkoivat tyypertymään pelikentälle.

 

Miksi koronarokotteet kansanmurhaavat vain valkoisia ja varsinkin suomalaisia?

 

 

Myös yhä useammat TV-juontajat ovat tyypertyneet kesken lähetyksen.

 

 

Piikitetyt uutisankkurit romahtavat suorassa lähetyksessä

 

 

 

Niin kävi jälleen Britannian konservatiivipuolueen vaaliväittelyssä.

 

Täysin mahdoton ajatus, että liittyisi mitenkään ihmisillä testattaviin geeniteknologisiin injektioihin.

 

 

Videossa ei näy juontajan romahtaminen, mutta sitäkin selvemmin pääministerikandidaatti Liz Trussin neitimäinen reaktio. Tuollaisen naisenko brittikonservatiivit haluavat pääministerikseen??

 

 

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden videoon

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Taas yksi TV-juontaja tyypertyi kesken lähetyksen. Puhdasta sattumaa!

 1. Niin missä ne tuhannet ja taas tuhannet rokotetut urheilijat ovat jotka saivat oireita? Suomalaisiakin mukaan mahtui pyöreät 0. Tämän teorian perustelusi on yhtä uskottava kuin Venäjän kahden viikon erikoisoperaatio.

  1. Mene tekemään oikeita töitä. Mitään muuta oikeaa sinussa ei taida olla kuin ensimmäinen sana nimimerkissä.

   Vääryys on vallan päällä ja viekkaus voimissaan…

   1. Moni on pyytänyt tyypin ja muiden suvakkien lopullista poistamista. Sinuakin herjataan koko ajan yhä enemmän ja kuvottavammin, vaikka modet ovatkin useimmat herjat poisneet. Ehkä parasta vain eliminoida suvakit. Tuntuvat saavan kiksejä kuvottavien herjojen keksimisestä, vaikka tietävät modien pysäyttävän ne. Tai juuri siksi eli käyvät jonkinlaista sairasta kaksinpuhelua modien kanssa. Oli ehkä utopiaa, että luopuisivat herjaamisesta ja keskittyisivät argumentoimaan suvakismin puolesta.

    1. Mitä tuossa oikean nimettömän kommentissa kuvottavaa herjaamista? Ihan hyvä kysymys oli. Enkä minä ole huomannut, että ”aimo miestä” nyt niin kuvottavasti herjataan. Luulen, että dewitiltä on kaksoisstandardi kommenttien suhteen. Hänen kanssaan samaamieltä olevat saavat herjata miten hyvänsä mutta muut erimieltä olevat eivät edes saa kommentteja läpi. Jos ns. suvakit eliminoimaan, niin et voi sanoa enää, että sananvapauden puolella loppuun asti. Se olisi silloin selvä valhe.

     1. Ai, että koska te herjaatte vain ”lievästi” (ei pidä paikkaansa, pitäisiköhän julkaista se saasta mitä kirjoitatte), niin ”sananvapaus” edellyttää antaa teidän jatkaa kommentoimista? Ensinnäkin omilla foorumeillanne ette anna vastapuolen sanoa yhtään mitään. Toiseksi sananvapaus EI tarkoita sitä, että pääset toisen kotiin, lehteen, videoon, jne. herjaamaan, VAAN että voit perustaa oman lehden, tehdä oman videon, jne.

      Ainoa syy miksi olette saaneet kommentoida on ollut toive jostain argumentaatiosta, mutta se on ollut hyvin vähäistä samalla,kun kuvottavat herjat ovat lisääntyneet, niin että modet eivät enää kestä poistella niitä.

     2. ”jussiboy”+”oikea nimetön”=Agressiivisia vihapuhujia!

      Menkää suvakit rasmukseen, elokapinaan ja wikipediaan häiriköimään! Jättäkää tavalliset suomalaiset rauhaan!

      Kannattaa ryhdistäytyä ja kunniottaa yhtesönormeja, niin Laittoman Lehden nerokas moderointi julkaisee jatkossa kommentteja. Ei ole vaikeaa!

    2. Täällä on muutama täysin mielisairas ja harhainen suvakki, joilla ei ole mitään järkevää sanottavaa, joilla on tarkoitus haastaa pelkkää riitaa ja jotka eivät edes yritä käydä mitään keskustelua. Enkä JK ole Marco. Never stop the madness vai miten se meni.

  2. Ne on siellä samassa sairaalassa kuin kaikki rokottamattomat ja muutkin plörinäpotilaat viemässä vuodepaikkoja. Etkö ole käynyt tarkistamassa?

 2. Amerikkalainen ja brittiläinen saasta saavat muutenkin kadota ikuisiksi ajoiksi maan päältä ja he ovatkin katoamassa. Hyvä niin. Seis imperialistisille amerikkalaiselle ja brittiläiselle loissaastalle.

   1. En ole kymmeniin vuosiin omistanut enää televisiota tai juuri koskaan edes vilkaissut televisiota, sillä se on täynnä varsinkin amerikkalaista ja brittiläistä rappiosaastaa. Mitään muuta heiltä ei ole koskaan tullut ja ovat nyt kymmeniä vuosia levittäneet saastaansa normaalien kansojen keskuuteen. Jokainen näkee tulokset.

 3. En ole kymmeniin vuosiin omistanut enää televisiota tai juuri koskaan edes vilkaissut televisiota, sillä se on täynnä varsinkin amerikkalaista ja brittiläistä rappiosaastaa. Mitään muuta heiltä ei ole koskaan tullut ja ovat nyt kymmeniä vuosia levittäneet saastaansa normaalien kansojen keskuuteen. Jokainen näkee tulokset.

 4. Vaihtoehdot: Järkky nainen ja rotumuukalainen. Järkky nainen kusettaa taviksia ”ettei Putin pysähdy”! Mitä vielä. Mitä Venäjä enää tarvitsee lisää kuin oman maansa, jossa ovat kaikki kuviteltavissa olevat luonnonrikkaudet. Ja mikä tärkeintä. Maata johtavat normaalit miehet, jotka perustavat ympäröivän todellisuuden järkeen ja tosi asioihin, jotka ovat fyysisesti olemassa. Venäjä turvasi oman olemassa olonsa Venäjänä harjoittaen turvallisuuspolitiikkaa sotilaallisesti kun siltä riistettiin vastapuolen taipumattomuudella neuvotteluratkaisun mahdollisuus. EU ja NATO haluavat pilkkoa Venäjän pieniksi voimattomiksi valtioiksi ja etniusten venäläisten määrän 50 miljoonaan murhaamalla ”ylimääräiset”. Venäjä on se, joka TODELLISUUDESSA taistelee elämästään ja kuolemastsaan. Ja tässä kansanmurha hankkeessa Suomi on mukana varmasti kaikkein innokkaimpana, sillä niin suureksi on ryssä viha nostatettu unohtaen kaikki ne pehmo puheet koskien murjaaneja, joilla on kantasupomalaisia lyöty päähän aina alioikeuksia myöten langettamalla tuomioita nk. ”vihapuheesta” matuista!

 5. Kansanmurhaaja-kommari Linden on näköjään pahasti dementoitunut taikka skitsoaffektiivisesti psykoottinen 😳🙄
  Miten Valvira antaa noin irti realiteeteista olevan toimia ammatissa?
  Ilmeisesti Linden ei ole tullut edes kokeilleeksi esim. Apotin käyttöä…😳🙄
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008982697.html

 6. viime aikoina tullut vastaan tuupertui sanalle pari hauskaa variaatiota:kuupertui ja tässä jutussa tyypertui.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*