Marco de Wit 29 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Näitä videoita on tullut suositeltua viime aikoina ehkä liikaakin. Toisaalta suomalainen betamies ei usko mitään pahaa naisista ennen kuin näkee omin silmin. Jos sittenkään.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Päivän video: Narttu

 1. ”Toxic man”. Okkeasti pikkublmbot kasvatetaan jo lapsesti asti miesvihaan. Rakenna siinä sitten perhe.

  Voisiko Kiina nyt vain ampua muutaman ohjuksen noihin kasaarien aivopesukeskuksiin? Tai kunnon muslimit.

  1. Kukaan ei jäisi kaipaamaan vaikka ampuisivatkin. Yliopistoihin ja korkeakouluihin menevät nykyisin vain vammaiset idiootit ja mädättäjät.

 2. Tämä johtuu siitä, että naiset haluavat hoivata. Mutta koska he eivät nykymuodin mukaan tee lapsia, niin se hoivavietti kohdistuu mieheen, eli renttuihin. Niinpä he etsivät rentun joka alistaa heitä ja jota he voivat hoivata.

 3. Valitettavasti suurin osa naisista on nykyisin pelkkiä moraalittomia narttuja ja lehmiä, mutta pitää kuitenkin muistaa, että hyvin pieni osa naisista on edelleen hyviä äitejä ja hyviä vaimoja, että ei voida aivan automaattisesti vihata ja halveksia kaikkia naisia, että arvostetaan ja pidetään hyvänä kuitenkin sitä hyvin pientä osaa naisista jotka ovat oikeasti hyviä naisia.

  Suurin osa hyvistä naisista menee kuitenkin nuorena naimisiin ja alkaa saamaan lapsia, jolloin se kaikki saasta jää jäljelle parisuhdemarkkinoille ja katkeroittaa miehet, kun melkein kaikki hyvät ja kunnolliset naiset on jo varattu.

  Valitettavasti teitä hyviä naisia on hyvin, hyvin pieni määrä ja käytännössä kaikki ovat jo naimisissa, mutta iso kiitos kuitenkin teille. Loput nyt ovat käytännössä pelkkiä huoria ja narttuja.

 4. Suomalainen nynnymies kyllä nuoleskelee kaikkia naisia ihan loppuun asti. Suomalaiset miehet alkavat heti nöyristelemään ja nuoleskelemaan KAIKKIA naisia. Milloin oppivat, että iso osa naisista on oikeasti häijyjä ja häikäilemättömiä narttuja, jotka syövät pään heti jos voivat. Hyvin pieni osa naisista on oikeasti hyviä naisia, hyviä vaimoja ja hyviä äitejä. Naisista erittäin pieni osa on oikeasti hyviä naisia, kuten miehistä hyvin pieni osa on hyviä miehiä.

  1. Pitää ensin käydä läpi avioero, omaisuuden menetys, huoltajuusriidat ja elatusmaksujen pakkoperintä vieraan miehen lapsen elatuksesta. Tulisiko sittenkään ensimmäinen oma ajatus pikkumieleen?

 5. Itsensä sabotoimista ja tulee alitajunnasta. Nämä ihmiset inhoavat todellisuudessa itseään eivätkä ole tehneet töitä itsensä ja traumojensa kanssa. Alitajunta ohjaa ihmisen elämää n. 95%:sesti joten alitajunnan ohjelma sanoo että en ole tätä ansainnut ja siten he käytännön elämän tasolla tuhoavat kaiken. Tämä on se PANDEMIA tänä päivänä. Koskee rahaa, rakkautta ja terveyttä. Yhteiskunta ja massat myös tykkäävät keskinkertaisista ihmisistä ja sopulilauma haluaa kuulua massaan eikä erottua joukosta. Onnellinen ja pärjäävä ihminen on kauhistus ja jatkuvan kateuden kohde.

 6. Naisista tulee kaiken lisäksi hyvin helposti ylimielisiä, sillä usein kaikki tulee naiselle kirjaimellisesti valmiina. Jos naiset ovat kauniita, kaikki portit ovat elämässä auki ja kaikki tuodaan valmiina, eikä naisten tarvitse koskaa tehdä yhtään mitään elämässä. Tästä seuraa hyvin ylimielisiä ja henkisesti täysin tyhjiä lehmiä. Miesten pitää sen sijaan tulla miehiksi ja menestyä. Mikään ei tule miehille ilmaiseksi, vaan kaikki pitää ansaita ja tehdä. Kukaan ei anna miehille minkäänlaista sääliä, jolloin heistä joko tulee miehiä tai sitten ei tule miehiä. Naisilla ei ole mitään tällaista suodatinta ja elämänkoulua. Nykyisin heitä ei sitten myöskään opeteta kunnon naisiksi, vaan tämä on sitä ”toksista maskuliinisuutta” ja naisten ”alistamista”, sekä naisten ”esineellistämistä” opettaa heitä hyviksi naisiksi, vaimoiksi ja äideiksi ja jos kritisoit sitä, että heillä ei ole minkäänlaisia arvoja, moraalia ja tapoja, vaan he käyttäytyvät kuin huorat ja roskaväki, olet sovinisti ja ties mikä.

  1. Näin on. Miesten alistaminen jota koko kasvatusjärjestelmä on marxilaisten feministien toimesta tehty, on toksista noitamaisuutta.

   Mieheltä vaaditaan koko ajan kehdosta hautaan. Feministi saa kaiken helposti ja ilmaiseksi ja silti ovat häijyjä.

 7. Nykyisin suurin osa naisista, eivät kuitenkaan kaikki, mutta suurin osa, käyttäytyy kuin huorat ja odottavat tulevansa kohdelluiksi kuin prinsessat.

 8. Tämä oli se syy mitä ihmettelin jo -80 luvulla kun usemapi nuori naikkonen jonka kanssa olisin ollut valmis perustamaan perheen, yllättäen jätti meikäläisen. Poikkeuksetta sain kuulla hedän kavereiltaa selityksen että:”Olet liian komea. Komeat eivät ole uskollisisa”. Mietin että olisikohan sitä pitänyt kysyä minultakin. Mutta joo… Jos mielenterveys alkoi jo tuolloin rakoilla niin ehkä oli parempi että en noiden kanssa sitten perustanutkaan perhettä. Vaikkä yksi niistä oli niin vauvakumeissaan että oli valmis tekemään heti neljä lasta.

  1. Naiset ovat mestareita keksimään tekosyitä. Olet liian komea on pelkkä naisten keksimä tekosyy ja törkeä valhe. Todellisuudessa syy oli jokin toinen kuten olit liian kiltti, et tienannut tarpeeksi tai jokin muu. Naiset yleensä pitävät miehistä jotka antavat välillä pitkin korvia ja antavat turpaan aina silloin tällöin, ovat erittäin korkeatuloisia tai rikkaita jne. He pitävät miehistä jotka kohtelevat naista kuin arvotonta märkää rättiä. Jos olet kunnollinen, töissäkäyvä ja kiltti, naisia ei kiinnosta. Miehenä haluan kertoa mistä todellisuudessa oli kyse ja mitä naiset tarkoittavat tekosyillään. Suurin osa suomalaisista miehistä tietää nämä jutut naisista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*