Marco de Wit 29 heinäkuun, 2022

 

Somalian hallitus on syyllistynyt moniin ihmisoikeusrikkomuksiin, joten monet suomalaiset ovat miettineet erilaisia tapoja protestoida.

 

Nyt poliisi näyttää antaneen osviittaa.

 

 

Poliisin mukaan suurlähetystöihin saa nimittäin protestina heittää ulostetta!

 

Ai et usko? No, katsoppas tätä! Ilta-Sanomat YLISTÄÄ Rosa Meriläisen sairasta tempausta.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien sivuille

 

 

 

Suomen kuvottava polpo onkin jo kuukausien ajan antanut KAIKILLE oikeuden heittää koiran ulosteita Venäjän suurlähetystöön. Yhtäkään sakkoa ei ole annettu. Suomen poliisi siis kannustaa Sofi Oksasen mielisairasta projektia, vaikka asiasta on tullut todellinen maanvaiva Venäjän suurlähetystölle.

 

 

 

 

Oksasen ja Meriläisen mielisairas toiminta ei ole yllättävää, koska se on suvakeille normaalia. Ulosteista puhuminen ja niiden kanssa läträäminen näyttää jopa kiihottavan suvakkeja. Niin myös Kuohitun Kolehmaisen johtamaa polpoa.

 

Yllättävää sen sijaan on, että nyt myös natottavat kansallismieliset miehet ovat hypänneet heidän mielisairaaseen kelkkaansa. Natottajat ovat nähtävästi päässeet pervosaatiossa ihan omalle tasolleen.

 

 

Ei ihme, että Medvedin mukaan Venäjä ei pidä lännen ihmisiä enää normaaleina aikuisina, vaan mielisairaina sekopäinä. Se on hyvin vaarallista, koska se väistämättä johtaa väkivaltaan ja ehkä jopa ydinsotaan. Jos ihmiset eivät voi puhua toisilleen, niin sitten puhuvat aseet.

 

 

Poliisin logiikalla onkin nyt sitten täysin sallittua heitellä ulosteita lukuisia kansanmurhia järjestäneen USA:n suurlähetystöön. Samoin tietysti myös Somalian suurlähetystöön.

 

Uskaltaako joku kokeilla?

 

Ai, mutta mustat onkin eri asia.

 

No, sittenhän ulosteita voikin heittää Suomen Presidentinlinnaan. Siellä on ainakin vielä valkoisia.

 

 

 

Voi vain kiittää venäläisiä, että ovat pysyneet rauhallisina. Luulisi, että Venäjän valtamedia tekisi ulosteterrorista suuren jutun. Se varmasti synnyttäisi Venäjällä paljon vihaa Suomea kohtaan. Ainakin Suomen suurlähetystö joutuisi vastaiskun kohteeksi. Tuskinpa kuitenkaan ulosteilla, koska suvakkien ja natottajien pervot toimintatavat kavahduttavat venäläisiä.

 

Täytyy vain toivoa, ettei Putin vain odota oikeaa hetkeä iskeä. Tuhottuaan Ukrainan hän saattaa kääntyä Suomeen. Ikävä kyllä silloin Venäjän propagandaministeriöllä tulee olemaan hyvin helppo saada venäläiset vihaamaan Suomea. Sen jälkeen suomalaisten nuukkaaminenkin olisi pikku juttu. Kukaan ei taatusti välittäisi pienestä syrjäisestä femakkohallituksen johtamasta isompiaan kiusaavasta suurisuisesta kansasta.

 

Nyt on suomalaisilla miehillä viimeiset ajat herätä ja pysäyttää suvakit ja femakkohallitus!

 

 

 

27 thoughts on “Poliisi antoi luvan heittää ulostetta Somalian suurlähetystöön? Myös Suomen presidentinlinnaan?

 1. Venäjä pistää vikisevät suomalaiset miesnartut kuriin ja perästä tulevat mongolit, jotka raiskaavat brutaalisti suomalaiset feministilehmät.

 2. Myrkylliset mutantit saavat kiksejä kaikenlaisista sairaista jutuista ja ääri-ilmiöistä, kuten ulosteen kanssa läträämisestä. Kenellekään muulle ei tulisi mieleen läträtä koirien ulosteen kanssa.

 3. Ei tietenkään aloittanut, koska feministikansanedustaja ja ”intelligentsian” kirjailija ovat nykyisin koskemattomia ja osa ”eliittiä”.

 4. Suomalaiset piiloutuvat ”herrojensa” taakse. ”Kyllä herrat tietävät, kyllä herrat tietävät. Herrat kyllä tietävät mitä tekevät.”. Suomalaiset ovatkin täysillä ”ryssiä” ja Venäjää vastaan, tietämättä edes, että ne ovat olleet juuri ukrainalaiset jotka ovat pitkälti tappaneet suomalaisia ja Neuvostoliitto oli monien juutalaisten johtama!

 5. Ramzan Kadyrovin kannattaa varmaan perustaa hyvissä ajoin kennel Groznyiin, kun joutuu ukrainalaisten pitbullien lisäksi kohta adoptoimaan näiden kaikkien pirun riivaamien Suomi-suvakkienkin lemmikkikoirat.

 6. Putinistit leikkivät geopoliittisesti ja myös Suomessa tällaista heidän mielestään ovelaa kuurupiiloleikkiä, ikään kuin naiset, että Suomi ei ole sodassa Venäjää vastaan, vaan Suomi vain lähettää ilmaisia aseita ja ammuksia, rahaa ja kouluttaa sotilaita, jotta Ukraina voi sitten tykittää Venäjää. Suomi ei tunkeudu Venäjän suurlähetystöön, vaan antaa mielisairaiden mutanttinoitien ja matujen tunkeutua Iranin ja nyt Venäjän suurlähetystöön ja rikkoa suurlähetystöjen rakennuksia. Iranhan on Venäjän liittolainen, jonka suurlähetystöä Suomen poliittinen poliisi antoi kurditerroristien rikkoa. Tämä on monella tapaa hyvin vihamielistä toimintaa Suomelta. Minun puolesta saa Venäjä ampua niitä Kalibr ja yliääniohjuksia Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle, eikä haittaa yhtään. Hyvä vain.

  1. Ollaanko tässä liitossa Ukrainan kanssa? En tajua ollenkaan tätä Ukrainan avustuskuviota. Onko sitä valmisteltu kulisseissa, oliko Puolustusvoimat salaisesti mukana, miksi reserviläisiä ja jopa eläkeikäisiä ukkoja on mennyt sinne vapaaehtoisina? Mitä on jätetty kertomatta. Ihan kuin olisi jokin valtioliitto tehty Ukrainan kanssa.

   Ukraina ensin, ja milloin mikäkin ensin, mutta kuitenkin niin, että ei Suomi ensin. Siten Suomen nuoret WEF-johtajat osoittavat lojaalisuutensa globalisteille? Sekö on heidän antama uhraus globalisti-isännilleen? Julkisesti kansan edessä vetelevät märällä rätillä naamaan suomalaisia.

  2. Mielestäni se on meidän tehtävä laittaa kuriin nuo mielisairaat suvakit. Mutta järjestäytyneessä yhteiskunnassa poliisi on valtuutettu ylläpitämään yleistä turvallisuutta ja järjestystä Siis poliisi ei tee työtään, vaan valikoi eli noudattaa suvakkipoliitikkojen mielihaluja. Poliisi ei käyttäydy kuin aikuinen, vaan käyttää lain antamaa harkintavaltaa. Vai virkatehtävien laiminlyönti? No miksi suurlähetystöt eivät tee rikosilmoitusta?

 7. Suomalaiset piiloutuvat aina ”herrojensa” taakse. Jos ”herrojen” mielestä Suomen pitää lähteä sotaan Venäjää vastaan viimeiseen suomalaiseen, niin silloin suomalaiset lähtevät kosher-teurastettavaksi seikkailemaan Venäjälle.

  Ei kyllä tule narttumaisia suomalaisia miehiä, eikä vittumaisia, ylimielisiä ja vihaavia narttuja ikävä.

  1. Eihän ne kiihkoperkeleet ole ikinä käyneet Venäjällä. Silti on saatu saatanallinen vihakiihko aikaiseksi.

   No, suomalainen taitaa muutenkin riidellä naapurinsa kanssa ja käy paskomansa sen tontille. Ja kaveriksi tukemaan hän hakee korttelin kaksi pahinta häirikkögangsteria, jotka turvaavat ja yllyttävät jatkamaan. Ja tätä talipää urpoa eii tartte kahta kertaa kehottaa, hän tekee mitä tahansa gangsterit kehtaavat pyytää.

   Tuollainen naapuriko suomalainen on? Kuka sellaisen paskan haluaa naapurikseen. En minä ainakaan.

 8. Ehdotan että kakkaa viskottaisiin myös Yhdysvaltojen ja muiden Nato-roistovaltioiden suurlähetystöjen pihoille. Ovat murhanneet toisenmaailmansodan jälkeen miljoonia ihmisiä kymmenissä laittomissa sodissaan. Ai niin, ”läntisen arvoyhteisön” harjoittama väkivalta taitaa olla sitä ”parempaa väkivaltaa”.

  1. Sinne pitäisi nurmikot täyteen kipata sikalasta lietelantaa. Oikeastaan pitäisi koko paikka upottaa sianpaskalla ja valaa betonikupu päälle. Alkuperäiskansat tykkäisivät siitä

   1. Etkö tunne historiaa, oletko ihan juniori?

    Olisiko nyt aluksi Vietnaam, Israelin naapurit, Irak, Iran, Kuuba sekä monia maita Afrikassa ja Etelä-Amerikassa, joissa USA on ollut osallisena. Lisätään siihen vielä USA:n käynnistämättä proxy-sodat. Tuoreimpana Ukraina. Jemenin kansanmurha ja terrorijärjestöjen tukeminen monissa maissa

    Otetaan vielä alkuperäisväestön murhaaminen Pohjois-Amerikassa. Pitää olla melko väkivaltafetisisti, jos fanittaa USA:ta. Kaiken tappamisen USA perustelee demokratian ja vapauden nimissä. Oikeasti se vie vain omaa imperialismiaan ja kuolemaa.

    Elätkö maapallolla vai oletko ihan äskettäin laskeutunut tänne?

 9. Kakan syönti ja sillä läträäminen on aivan perinteistä natopridettämistä!

  Suvakkilehmien kannattaisi miettiä tekojansa tarkemmin, koska aina voi joutua vastuuseen, eli denatsifioiduksi!

 10. Nyt me kaikki tiedämme, mistä roosa ”koiranpaska” meriläinen tykkää:
  Hän tykkää, että valtio sotii omia kansalaisiaan vastaan
  ja lisäksi hän tykkää koirankakasta
  (Matteus 7:12)
  TOIMIKAA!

 11. Säälin vain Simon ja Rosan lasta josta kasvaa todennäköisesti oikea hengen jättiläinen jolla isän typerät puujalkavitsit ja äidin Fragiili-X-oirehtymä.

  1. Kohta se on varmaan näyttelemässä salatuissa eläimissä ja sitten eduskuntaan ja presidentiksi. Mitä muuta voi tulla näyttelijän ja poliitikon lapsesta? Molemmissa hommissa näyttelee vain käsikirjoituksen mukaan ja menestys on taattu.

  1. Sitten kun ensimmäiset Kalibrit ja Zirconit läsähtävät Turkuun, Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle, sekä Ahvenanmaalle.

 12. Todella sairasta porukkaa nuo sofiuskovaiset. Kuka järkevä kuuntelee naista jonka näkeminenkin jo aiheuttaa naurukohtauksen. Tosi ärsyttävä turbaanipää. Suomessa suuri osa porukasta on pahassa massapsykoosissa josta ei parannuta edes haudassa. Toivottavasti Venäjä reagoi asiaan ja niin varmasti käykin. Venäjän tähän astista maltillisuutta on pakko ihmetellä.

  1. Kysymys on lähinnä siitä Kuinka Venäjän kannattaa suhtautua lännen hulluihin. Odottaako että tuhoavat itse itsensä?

   Siihen se lopulta menee, vai luuleeko vielä joku, että tällä menolla v. 2070 Suomea edes EU:n kartalla ja suomalaisuutta kulttuurinakaan on olemassa.

   Sama juttu Kiinan kanssa. Se jaksaa odottaa siihen asti, että lännen hullut kuolevat sukupuuttoon.

 13. Suomessa tunnettu antisuomiitti, antikristitty **** ”Vainotar” ********* – joka aiemmin uhkaili ja suunnitteli mm. botuliinitoksiinin levittämistä ja pohjavesien saastuttamista (😳😳😳), on tiettävästi taas liikkeellä, levittänyt yhteistyössä mm. antifakommarien, transpedareiden, hybridikeskuksen elokapina-ekofasistiterroristien, IHRATin ja Supon Pelttarin väen kanssa valheellista blackpropagandaa suomensukuisia ja kristittyjä, erityisesti naisia vastaan kansanmurhatarkoituksessa,
  ovat mm. pyrkineet riistämään uhreiltaan elannon, sosiaaliset kontaktit ja kutsumusammatin harjoittamisen välineet ja vieläpä asunnon, ruoan, terveyden ja jopa hengen.
  Kannattaa varoa ja karttaa tuota väkeä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*