Marco de Wit 29 heinäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut miten tiedustelupäällikkö Pekka Toverin johtamassa operaatiossa koko valtamediaa on käsketty liioittelemaan Ukrainan ja pimittämään Venäjän sotamenestystä. Suomalaisten natohuuma voisi muuten kadota ja jollain voisi tulla mieleen haastatella Väyrystä ja jopa ehdottaa Nato-kansanäänestystä.

 

Venäjän menestyksen pimittäminen on kuitenkin päivä päivältä vaikeampaa.

 

Wagnerit valloittivat Pokhorsken kaupungin ja Vuhlehirskan voimalaitoksen. Ukrainan rintama romahtamassa!

 

 

Niinpä Laiton Lehti ennusti:

 

Volohirsken voimalaitos on nyt Venäjän hallussa. Ukrainan Siversk-Soledar-Bakhmut-rintaman romahdus on siis tosi lähellä!

Hauska nähdä miten suomalaiset sotapropagandistit yrittävät tätäkin kiistää tai vähätellä! Yksi asia on kuitenkin varma: Juuri ennen rintaman romahdusta Pekka Toveri tulee aina selittämään, että kyse on vain pienestä taktisesta tappiosta.

 

 

Pekka Toveri on kuitenkin tällä kertaa ovelasti päättänyt olla puhumatta mitään Donbassin taisteluista. Sen sijaan hän jatkaa Ukrainan etelärintamalla tapahtuvien Ukrainan mielikuvitushyökkäysten analysointia.

 

Toveri on kuin naisten jalkapallojoukkueen valmentaja, jonka joukkue on 5-0 häviöllä, mutta joka maalien jälkeen ei halua puhua toimittajilla muusta kuin, että pelin kääntävä suuri vastahyökkäys on kohta alkamassa. Omien tappioiden analysointi ei ole oleellista, vaan tärkeämpää on analysoida tulevaisuutta ja siellä piileviä suuria mahdollisuuksia. Pelin käännekohta tulee minä hetkenä hyvänsä, kun vain jaksaa uskoa.

 

 

Valtamedia ei kuitenkaan sentään kehdannut kokonaan vaieta Donbassin taisteluista varsinkin, kun ukrainalaiset itse myöntävät kärsineensä pahoja tappioita. Mutta katsoppas miten Suomen valtamedia yrittää asiaa spinnata:

 

 

Kuvassa Ylen juttuun

 

 

Jos Suomen valtamedia joskun jonkun lähteen antaa, niin se on tietysti äärijuutalaisen Kagan-terroristiperheen ISW. Tosin suomalaiset toimittajat spinnaavat ISW:n valheet vieläkin törkeämmiksi. Tässä uskomaton esimerkki siitä miten Venäjän etenemistä vähätellään naurettavalla tavalla. Täytyy oikeasti olla idiootti, jos tämän nielee.

 

Kaganit varmaan nauravat partaansa kuinka tämä uppoaa goyimeihin. Tosin Kaganitkin varmasti hämmystyvät kuinka suomalaiset femakkotoimittajat spinnaavat sitä vieläkin hullummaksi.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Mietippä kuinka älytön Ylen lisäspinnaama ISW:n juttu oikein on. Ihan sama kuin, jos 5-0 häviöllä oleva jalkapallojoukkue juhlisi sitä, että vastapuoli on pystynyt tekemään useimmat maalinsa vain oikean laidan kautta.

 

Lopuksi sitten vielä muistutetaan jälleen kuinka Ukrainan voitokas suurhyökkäys alkaa minä hetkenä hyvänsä.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

Tässä rintamatilannetietoa eiliseltä. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

13 thoughts on “Toimittaja Inka Haukka pimittää Venäjän läpimurtoja! (Pekka Toveri käskee?)

 1. ”Kerrotaan” ja ”olisi”, vaikka heti otsikon alla itsekin sitten myönnetään asia ja, että Ukraina on itsekin myöntänyt asian, silti aletaan jossittelemaan otsikkotasolla!

  Venäjän aina väitetään ja kerrotaan tehneen jotain, vaikka nytkin Ukraina itse myöntää asian.

 2. Niin, mutta huomaa kuinka siinä lukee ”ensimmäinen”, ”merkittävä” ja ”strateginen saavutus”. Siinä on jo monta kohtaa jonka avulla lukijoita voidaan huijata. Voidaan aina todeta, että ähäkutti, kyseessä oli ensimmäinen MERKITTÄVÄ tai ensimmäinen merkittävä STRATEGINEN saavutus.

 3. Jutuissa valehdellaan ja levitetään perusteetonta roskaa yleensä kun lähteeksi kerrotaan ”nimeämättömät hallinnon virkamiehet”, ”nimeämättömät tiedustelulähteet”, ”nimeämättömät armeijalähteet” jne. Tämä on tiedustelupalveluilta jne. tyypillinen tapa levittää lähteetöntä roskaa.

 4. Aika hurjaa kun myös CNN on kaikkein pahimpia emävalehtelijoita, mutta suomalaiset valetoimittajat spinnaavat vielä CNN:nkin juttuja JA suomalaiset uskovat aivan kaiken! Jos se on mediassa, sen täytyy olla totta!

 5. Kansanmurhasta selvinneet suomalaisten jälkeläiset eivät tule uskomaan edes murto-osaa kaikesta mitä nyt tapahtuu. On niin uskomatonta roskaa, että eivät tervejärkiset tätä edes usko.

 6. ”etenee aikeissaan” Hienoa sanapeliä. Kuinka monta valhetta mahtuu yhteen Ylen juttuun? Tuulesta temmattua tarinaa.

 7. Kuinka monta siltaa Ukrainan armeija on jo tuhonnut? Eikös tämä ole sitä pahamaineista tuhoamissotaa?!!

  Miksi suvakeilla on aina joku naurettava suvakkinimi? Joutsen, Haukka, Toveri…jne…Voi Ziisus!!!

 8. Olenko unohtanut jotain, mutta wikipedia kertoo Ukrainan tehneen v2013 50 vuoden sopimuksen Shellin kanssa liuskeöljyn hyödyntämisestä pohjoispuolella tuota äskettäin vallattua hiilivoimalaa olevalla alueella. Sopimuksesta on siis periaatteessa jäljellä vieläkin 40 vuotta. Kuten Arto Lauri on sanonut, se pitää paikkansa aina vaan. Kaiken takana on aina energia, siis vallan kivijalka. Kaikki humanitääriset puheet ovat vain primääriä arvoa. Sama se on USAlla.
  Ei siis ihme, että Ukraina on pitkää sotaansa käynyt itäosien haltuun saamiseksi. PT- mediassa, koko vaihtoehtomedian ehkä masentavimmassa paikassa kommentteineen on esim Porosenkoa kuvailtu ihailevaan sävyyn menestyvänä miljardöörinä. Paljonko oli Porosenkon palkkio Ukrainan luonnonvarojen myynnistä vaikkapa tuonkin Shellin sopimuksen osalta?

  1. Vesikauhuiset ukrainalaiset tekivät muitakin typeriä sopimuksia, kuten kesällä 2021 tuli sovittua, että britit saavat rakentaa laivastotukikohdan Mustallemerelle.Luonnollisesti sopimus on nyt rauennut, kun erikoisoperaatio on alkanut. Englantilaiset sota-alukset eivät edes pääse Bosporin salmesta läpi!

   Ukraina teki Egyptin kanssa sopimuksen 2021 joulukuussa, jossa vehnää olisi myyty 270 tonnia Egyptiin. Egypti purki nyt sopimuksen. Samaan aikaan Venäjä on aloittanut rakentamaan ydinvoimalaa Egyptiin. Perustustyöt on jo aloitettu!

   Miksi Ukraina epäonnistuu koko ajan? Miksi suvakit ei auta?!!

   1. Arto Laurin mukaan ydinvoimala on energiasyöppö ja tuhoaa luonnon. Siinä on viisas mies.

    OL3 ei ikinä saada käyntiin. Polttoainekin on täyttä sekundaa ja työvoima ilmeisesti puutteellista ammattitaidoltaan. Näkyihän tuo jo rakentamisen aikana.

 9. Ulkoministerit keskustelivat tänään myös uusista talouspakotteista Venäjää vastaan. Esillä on muun muassa kielto ostaa kultaa Venäjältä. G7-maat päättivät vastaavasta toimesta jo aiemmin.
  EU:n ulkosuhteista vastaava Josep Borrell vakuutti aikaisemmin, että pakotteet toimivat eikä niistä olla luopumassa.
  Jotkut Euroopan johtajista ovat olleet sitä mieltä, että pakotteet olivat virhe ja erehdys. No, minusta ne eivät olleet erehdys. Meidän oli asetettava ne ja tulemme jatkamaan niitä, Borrell sanoi.
  Sitten kuvaan astuu kaksinaismoralismi:
  Kymmeniä tuhansia ihmisiä uhkaa nälänhätä, koska Venäjä saartaa Ukrainan satamia. EU:n ulkosuhteista vastaavaan Josep Borrellin mukaan saarto on lopetettava heti.
  Borrellin mukaan saarron purkaminen ja viljan viennin salliminen on ”elämän ja kuoleman kysymys”, eikä siinä ole sijaa viivyttelylle. EU:n ulkoministerit ovat sopineet, että Ukrainalle toimitetaan 500 miljoonan euron arvosta sotilasapua, kertoo Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Charles Michel uutistoimisto DPA:n mukaan.
  Lähetetään aseita vaikka nälänhätä uhkaa. On nää velikultia.

 10. 27.7. Zelenskyi: Venäjä menettänyt 40 000 sotilasta.
  22.7. Yhdysvaltojen keskiviikkona kertoman arvion mukaan koko Venäjän hyökkäyssodan aikana yhteensä 15 000 venäläisiä sotilasta olisi kuollut ja 45 000 loukkaantunut.
  17.7. UKRAINAN sodassa on tähän mennessä kuollut tai haavoittunut 50 000 Venäjän sotilasta, sanoi Britannian asevoimien komentaja, amiraali Tony Radakin BBC:lle.
  13.7. Hyökkääjä on menettänyt jo 80000 sotilasta ja kolmanneksen kalustosta.
  21.7. Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n johtaja Burns arvioi Venäjän menettäneen jo peräti 60 000 sotilasta. Ukrainaan kohdistuvan hyökkäyssotansa aikana.
  23.3. Nato arvioi Venäjän menettäneen 40 000 sotilasta Ukrainassa.
  28.7. Yhdysvaltain viranomaisten arvioiden mukaan Venäjän joukoista ainakin 75 000 sotilasta on kuollut tai haavoittunut.
  Zelenskin ja jenkkien viranomaisten lukumäärät kuolleista eivät heitä kuin 30000-henkeä.
  Zelenskin ja verkkouutisten välinen ero huimat 40000-henkeä. Kuka V…u näitä enää uskoo?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*