Marco de Wit 30 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten tiedustelupäällikkö Pekka Toverin johtamassa operaatiossa koko Suomen valtamediaa on käsketty liioittelemaan Ukrainan ja pimittämään Venäjän sotamenestystä. Suomalaisten Natohuuma voisi muuten kadota ja jollain voisi tulla mieleen ehdottaa Nato-kansanäänestystä.

 

Venäjän menestyksen pimittäminen on kuitenkin päivä päivältä vaikeampaa.

 

Wagnerit valloittivat Pokhorsken kaupungin ja Vuhlehirskan voimalaitoksen. Ukrainan rintama romahtamassa!

 

 

Niinpä Laiton Lehti ennusti:

 

Volohirsken voimalaitos on nyt Venäjän hallussa. Ukrainan Siversk-Soledar-Bakhmut-rintaman romahdus on siis tosi lähellä!

Hauska nähdä miten suomalaiset sotapropagandistit yrittävät tätäkin kiistää tai vähätellä!

 

 

Ensimmäisenä ryntäsi tietysti vähättelemään Yle.

 

Toimittaja Inka Haukka pimittää Venäjän läpimurtoja! (Pekka Toveri käskee?)

 

 

Moni odotti jännittyneenä mitä tekee Iltalehden Ukrainan sodan Tilannestudio, joka on aiemmin systemaattisesti pimittänyt Venäjän sotamenestystä.

 

Antti Halosen ja Emil Kastehelmen “sotastudio” pimittää taas Ukrainan tappioita! Pekka Toverin operaatio?

 

 

Moni ajatteli Tilannestudionkin valitsevan Ylen strategian eli maksimaalisen vähättelyn, mutta kävikin toisin:

 

Päinvastoin kuin semirehellinen Yle, niin Tilannestudio pimittää kokonaan Venäjän etenemisen! Edes strategisesti erittäin tärkeän Vuhlehirskan voimalaitoksen menettämisestä venäläisille ei puhuta YHTÄÄN mitään.

 

Kuvassa linkki Iltalehden Tilannestudioon

 

 

 

Nyt ollaan jo Kummelitasolla! Harva uskoi Tilannestudion voivan olevan näin naurettavan puolueellinen.

 

Jos et usko, niin katsoppas pari minuuttia Tilannestudion verbaaliakrobatiaa, jossa varsinkin Kastehelmi epätoivoisesti pimittää kaikki Venäjän läpimurrot samalla, kun väittää Ukrainan puolustuksen olevan ”menestyksellistä”. Puheenaihe vaihdetaan myös nopeasti Itä-Ukrainan Donbassin rintamasta Etelä-Ukrainaan, jotta Kastehelmi pääsee jälleen spekuloimaan ”ihan kohta” alkavalla Ukrainan mielikuvitussuurhyökkäyksellä. Toisaalta siis sivuutetaan venäläisten päivänselvä todellinen eteneminen Donbassissa ja toisaalta hehkutetaan ukrainalaisten mielikuvitusoperaatioita Etelä-Ukrainassa.

 

 

No, ainakin täysin kouluttamaton Kastehelmi ansaitsee palkkansa tekemällä työtä käskettyä. Oikea tutkija ei ikinä kehtaisi nöyryyttää itseään jatkuvalla valehtelulla, koska oikeilla asiantuntijoilla on jonkinlainen ammattiylpeys. Kastehelmi on kuitenkin vain pelkkä vihreä pressituutti, joka sanoo juuri sitä mitä Pekka Toveri ja muut natottajat käskevät hänen sanoa. Tämän näkee myös siitä miten Kastehelmi jatkuvasti lukee vastauksensa paperista.

 

Sotapropaganda on tarkkaa työtä, jossa jokainen sana pitää harkita hyvin tarkkaan.

 

 

 

 

Sotapropaganda on kuitenkin vasta alkanut. Tilannestudio nimittäin kertoo kauheista termiittiaseista ja näyttää miten niillä hyökätään jonnekin siviilialueelle. Niin. Ei siis kerrota minne hyökätään ja kuka hyökkää!

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Tilannestudion toimittaja Antti Halosella ja valeasiantuntija Emil Kastehelmellä ei selvästikään ole lupa kertoa, että Ukraina on pommittanut termiittiaseillaan Donetskin kaupungin siviilejä. Niinpä Tilannestudio tahallaan antaa katselijoiden luulla, että se ovat venäläiset, jotka näillä aseilla terrorisoivat siviilejä. Todella raukkamaista.

 

Tosin ei mitenkään epätavallista. Natottajien sotapropaganda muuttuu päivä päivältä epätoivoisemmaksi Venäjän edetessä jatkuvasti.

 

Tässä hyvä esimerkki siitä miten natottaja päivittelee miten termiittiasetta käytettiin Donetskin kaupunkia vastaan. Natottava twiittaaja ei kuitenkaan kerro asiaa selkeästi antaen ymmärtää venäläisten olleen syyllisiä.

 

No, ei sentään kehdannut väittää venäläisten muka pommittaneen omaa kaupunkiaan.

 

 

 

 

 

 

Katso myös raporttia eilisistä rintamatapahtumista.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Iltalehti ja Emil ”Varastomies” Kastehelmi pimittävät Ukrainan pommittaneen siviilejä termiittiammuksilla!

 1. Massiivista peppukipua havaittavissa russofobien leirissä:). Agendamediaan pääsee jopa älykääpiö varastomiehetkin ’asiantuntijoiksi’. Täysin kummelitasoa valtamedian oksentelut aiheesta ’ukrainan sota’. Todellisuudessa kyse on erikoisoperaatiosta.

 2. …Sekä katsotaan videoita polttoaseesta ja panssarivaunujen ketteryydestä. Mitä jos katseltaisiin kuinka nuo kusipää päättäjät sikailee suomalaisten rahoja yksityispankkiireille

  1. Sehän nähtäisiin kun Marin olisi tosi-tv:ssä 24/7. Narsistit tykkäävät jatkuvasta seurannasta. Aitoon demokratiaan kuuluu, ettei päättäjillä ole yksityisyyttä.

 3. Rappeutuneen nykyihmisen kekseliäisyys näyttää olevan rajaton mitä tulee lajitovereiden hengen, terveyden ja omaisuuden tuhoamiseen. Toiset tuhoaa, jotkut rakentaa, ehkä vielä joskus. Media ja viihdeteollisuus tarvitsee tunteita kuohuttavia tarinoita.

 4. Itse sotaan otan kantaa vain sen verran, että se pitäisi olla vain USA ja Ukraina vs Venäjä, sen ei pitäisi kurjistaa meidän muiden elämää yhtään.
  Mutta Suomen media on vetänyt kyllä taas aivan rimanalitukset.
  Siis oikeasti, vihreä tyyppi on pelannut joskus jotain sotapeliä niin nyt se on ”sota tutkija” ja sota-asiantuntija” ”rintamalinja-asiantuntija”
  Ei todellakaan edes pahkasika olisi keksinyt tämmöstä :D

  1. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet loisivia rikollisia pelkureita, jotka ovat aina taistelleet viimeiseen x-ryhmän ihmiseen. Iso-Britannian imperiumikin perusti joukkoja nimenomaan muista kansoista. He ovat aina olleet uskomattomia pelkureita.

 5. Joo, kastehelmihän kertoi että Venäjä olisi pommittanut ukrainaa valkoisella forsofilla ja kertoi että se olisi käyttäytynat muka kuin napalmi. En tiedä mitä ko. Kastehelmi saa tietonsa mutta valkoinen fosfori ei toimi kuin napalmi. Se nostaa kuumuuden niin suureksi että siinä hampaatkin höyrystyy. Eikä se sada pisaroina maahan.

  Kuvattu videohan oli Ukrainan pommitusta Donetskin tasavaltaa kohtaan. Eli sotarikolliset tuon tekivät.

 6. Mietippä minkälainen epärehellinen niljake ja opportunisti sinun pitää olla, että kerrot joka päivä emävaleita muille ihmisille. Suurin osa suomalaisista ei tällaiseen pystyisikään, mutta Kastehelmi ja Toveri ovatkin mielisairaita ja umpiepärehellisiä ihmisiä.

 7. Kastehelmellä ei ole minkään sortin pätevyyttä yhtään mihinkään, mutta silti on toiminut ensin sotahistorian ”tutkijana” ja sitten ”asiantuntijana”. Tämän jälkeen hänestä tulikin sotastrategioiden, tankkistrategioiden, asejärjestelmien jne. asiantuntija.

 8. Kummeliyhdistelmähän toi kaksikko muutenkin on sillä Halonen on kuin suoraan Azovin riveistä revitty ja Kastehelmi jostain vihreiden puoluevaltuuston kokouksesta.

 9. Kastelhelmi kuvittelee, että yhden sillan vaurioittaminen on suuri uroteko. Nyt joen yli menee lautta ja tämän lisäksi kaksi ponttoonisiltaa on rakennettu.

  Esinahaton natsipresidentti denatsifioi jenkkien raketeilla azovin valenatseja, jotka olivat pidätyskeskuksessa. Saa nähdä lähteekö Ukrainan armeija jossain vaiheessa kapinaan. Sotilaana Ukrainan armeijassa kohtalona on tulla tapetuksi, joko venäläisten toimesta tai sitten omien. Vielä vapaana kirmaavien azovin valenatsien päässä voi ny syttyä lamppu ”Hetkinen! esinahattomat teloittavat meidät joka tapauksessa, jos jäämme vangiksi venäläisille, niin sitten meidät teloitetaan oikeudenkäynnin jälkeen!” Azovin valenatseille jäi musta pekka käteen!

  Hersonin alueella alkaa olla niin paljon Venäjän armeijan joukkoja, että suvakkien kuviteltu vastahyökkäys nujerretaan hetkessä. Ehkä Venäjä vain valmistautuu Nikolaevin valtaukseen? Sitten onkin jo Odessan vuoro!

  Miksi Kastelhelmen aisaparilla on mitali kaulassa? Onko hän voittanut jonkin suvakkikilpailun?!!

 10. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet loisivia rikollisia pelkureita, jotka ovat aina taistelleet viimeiseen x-ryhmän ihmiseen. Iso-Britannian imperiumikin perusti joukkoja nimenomaan muista kansoista. He ovat aina olleet uskomattomia pelkureita.

 11. SUOMI on ISIS:kseen verrattava TERRORISTIVALTIO ja SOTARIKOLLINEN, joka pitäisi tuomita päättäjiensä osalta HIRTTOLAVALLE!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*