Marco de Wit 30 heinäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka sen idoli on Ron Paul, joka melkein pääsi USA:n presidentiksi vaatimalla eliitin rahakoneen eli FED:in lakkauttamista. Tosin Suomessa valtamedia ei puhunut asiasta sanaakaan. Pankkiirien monopolioikeuksia ei nimittäin saa uhata.

 

Supersuosittu amerikkalainen LewRockwell.com linkittää Laittoman Lehden juttuun

 

 

Ron ja hänen poikansa Rand Paul vastustavat myös Amerikan imperialismia. Niinpä he eivät myöskään hyväksyneet 40 miljardin apupakettia Ukrainalle. Senaattorina toimiva Rand Paul saikin hidastettua rahojen lähettämistä.

 

Ron Paul: Amerikkalaiset kääntymässä Ukrainan sotaa vastaan!

 

Ukrainalla on otsaa demonisoida Rand Paulia ja muita libertaareja. Tämä on todella typerää, koska marraskuun välivaaleissa heidän valtansa tulee entisestään lisääntymään.

 

Videoihin on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Ukraina hyökkää myös Amerikan sananvapautta vastaan: Demonisoi libertaarien sankareita!

 1. Ovatko Glenn Greenwald ja demokraattipuolueen Tulsi Gabbard libertaareja?!?

  Onko Marcolla/Laittomalla Lehdellä asiasta jotain salaisia tietoja. Esim Greenwald on nimenomaan kieltänyt olevansa libertaari.
  https://www.breitbart.com/the-media/2013/06/26/glenn-greenwald-in-his-own-words-not-a-ring-wing-libertarian/

  Ottaen huomioon Greenwaldin ja Gabbardin tarmokkuuden vastustaa oligargiaa ja siihen kytkeytyvää orjuutta he eivät vaikuta erityisen libertaareita. Eikä heidän näkemyksensä julkisesti rahoitetusta koulutuksesta tai terveydenhuollosta vaikuta yhtään libertaristiselta. Koska he molemmat innokkaasti puolustavat ihmisoikeuksia ja suvereenien suvereeniutta, niin mieluummin tulkitsisin heidän olevan oikeita liberaaleja – eli siis niitä ”parempia” libertaareja. Mutta ehkä Marco/LL tietää paremmin?

  ps. kiitos hyvistä ja rohkeista artikkeleista

  1. Joo, hyviä pointteja. Amerikassa sanoja käytetään hövelisti. Puhutaan libertaareista pienellä ja suurella L-kirjaimella. Jos olet suurinpiirtein perustuslakia ja perusoikeuksia kannattava, niin sinua helposti kutsutaan libertaariksi, vaikka et NAP:ia kannattaisikaan.

   1. Tulsi Gabbardikaan suvakkina ei ole mikään ratkaisu ongelmiin, mutta hän on hyvin suosittu, korkean profiilin henkilö, joka vastustaa imperialismia ja sotia, joka on kuitenkin rahaeliitille hyvin vaarallista. Käytännössä koko Yhdysvaltojen talous myös romahtaa jos Yhdysvaltojen sotakone pysähtyy ja maa ajautuu sisäisiin ongelmiin.

    1. Hyvä pointti. Valtaeliitin rahakone rahoittaa sotakonetta, joka tukee rahakonetta pakottamalla muut maat käyttämään dollaria. Eli saman kolikon kaksi puolta. JOs Amerikan imperialismi loppuisi, niin sitten loppuisi myös rahakoneen valta.

     Juuri tämän takia Ron Paul on taistelut molempia vastaan. Taistelua jatkaa hänen poikansa senaattori Rand Paul.

     1. Valta on lähinnä sillä jolla on aseet ja Ukrainalla, sekä yhdellä ryhmällä on aseet. Tähän he hyvin pitkälti luottavat, että sinulle käy todella huonosti jos alat hankalaksi.

     2. Käytännössä kaikki amerikkalaiset tulevat pitämään imperialismista, sotakoneesta ja rahakoneesta kiinni viimeiseen asti, koska muista loisiminen ja rikollisuus on amerikkalaisille ja briteille geneettistä. He eivät osaa mitään muuta kuin loisia ja elää rikollisesti. Rahakone ja sotakone hyödyttävät valtavasti tavallisia amerikkalaisia ja tavallisia brittiloisia, jolloin he eivät tule koskaan irrottamaan loiskärsäänsä vapaaehtoisesti ihmisistä.

      Ainoa keino pysäyttää rikollinen kansanmurha ja vaino, sekä saada oikeutta rikoksissa on laillinen sota.

 2. Todella yksipuolista ja tylsää passaa kun maanpetturit, putinistit ja yksi ryhmä ovat saaneet lähes totaalisen kontrollin kaikesta. Yksi ryhmä ei pysty luomaan mitään normaalia, aitoa ja tervettä. Tämä tiedettiin jo satoja vuosia sitten.

  1. ”Yksi ryhmä ei pysty luomaan mitään normaalia, aitoa ja tervettä. Tämä tiedettiin jo satoja vuosia sitten.”
   Ukrainassahan noin EI ole eikä myöskään USA:ssa demokraatti vetoisesti, joka on AINA sotinut ollessaan vallassa!
   EU:ssa hallitsevat ”pervotyranniaa” kannattavat globalistit ja itsenäisiä perustuslaillisia kansalismielisiä vainoava korruptoitunut EU-eliitti. Lisäksi EU ajaa tarkoituksellisesti kansanvaihtoa eli tuhoamalla Euroopan mantereen valkoiset ihmiset imuroimalla (hybridisodankäyntiä omia kansojaan vastaan) tänne miljoonia ja taas miljoonia kädellisiä alikehittyneistä maista. Kalergisuunnitelma on Euroopan yhteiskuntien hajoittaminen rodunsekoituksella ja näin valmistaa yhteiskunnallista hajontaa tuottaen ne ylikansallisen poliittisen globalisti eliitin diktatuurin alle vailla kaikkia demokratiaan kuuluvia oikeuksia, jotka ovat olleet itsestään selvyyksiä läntisissä yhteiskunnissa!

 3. Ihmisten pitää olla paljon tarkempia sanojen ja määritelmien kanssa. Tosiaan ”liberaaleiksi” kuvaillaan milloin ketäkin (todellisuudessa hekin ovat mädättäjiä ja pettureita pitkällä aikavälillä). Samoin konservatiiveiksi ja kansallismielisiksi kuvaillaan vääriä henkilöitä ja välillä konservatiivia kuvaillaan kansallismieliseksi. Hallinnolle uskollisista, eli niin ikään ”isänmaallista” kuvaillaan niin ikään kansallismieliseksi, vaikka kyseessä on eri asia. Väittäisitkö sinä jotain Neuvostoliiton tai Kiinan uskollista kommunistia kansallismieliseksi? No miksi sitten monet pitävät Yhdysvaltojen hallinnolle uskollista, eli ”patrioottia” kansallismielisenä? Kyseessä ei ole ollenkaan sama asia.

 4. Mielisairas loinen Donald Trump: Me haluamme öljyn. Antakaa meille öljy.

  Minua kiinnostaa mistä tällainen loisiva ja rikollinen perimä on tullut Iso-Britanniaan, josta se levisi Yhdysvaltoihin. Osittain britit ovat sukua mm. arabeille, sekä yhdelle ryhmälle idässä, jonka nimeä ei saa sanoa ääneen. Ovat todella sairaita, rikollisia ja loisivia ihmisiä, joiden historia on täynnä pelkkää loisimista satoja ja satoja vuosia.

  Onneksi nämä loiseläimet ovat sekoittamassa nopeasti erittäin älykkääseen neekerivereen. Erittäin älykkäissä neekereissä on Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian tulevaisuus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*