Free speech 31 heinäkuun, 2022

 

Laiton Lehti pyytää lukijoiltaan anteeksi.

 

Laiton Lehti aina oletti, että suomalainen mies herää vasta kun lompakkoon sattuu.

 

 

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että suomalainen betamies on valmis ajamaan itsensä ja koko Suomen konkurssiin Venäjävihan vuoksi.

 

Siis vaikka puolueettomana Suomi pysyisi sekä turvassa että vauraana.

 

 

Täytyy vain toivoa, että saksalaiset miehet heräävät. Siellä on jo alettu säännöstelemään energiaa kylmillä suihkuilla.

 

 

 

 

 

39 thoughts on “Betamiehet tilanneet tuplahinnat ja kylmät suihkut kaikille!

  1. Kaikella on lakikorkeutensá, jota vielä vahvistaa helppo elämä ihmisen aivoille kaiken kattavan teknologian avulla. Melkeinpä ennen niin ”tyhmät vasemman jalan saappaatkin” ovat äly-saappaita. Kaikki muu ympärillämme on älykästä paitsi itse ihminen. Kun ihmisiltä ei enää vaadita mitään. Ei edes ihmisenä olemista. Merkitsee se väistämättä sitä, että kohta elämme todellakin ”Apinoiden planeetalla”. Varsinkin länsimaailman syvä rappiotila on sellainen alamäki, jota mennään alas yhä kiihtyvämmällä vauhdilla. Vain osasta järjestä ja ymmärryksestä vawstaavat enää väistyvät sukupolvet, jotka aina ovat aikakaudesta riippumatta eläneet vaativammassa maailmassa kuin nykynuoret ja -aikuiset!

 1. Olen sitä mieltä, että suomalainen herää vasta kun panssarivaunu ajaa seinän läpi olohuoneeseen.

 2. Pitää muistaa, että perhosen siivenisku täällä voi aiheuttaa megatornadon Tyynellä Valtamerellä.

  Aikoinaan Napo ja Hitler tapattivat ja tuhosivat sotajoukkonsa Venäjän aavoille aroille kylmyyteen. Nyt tällä kolmannella kerralla jotenkin maagisella tavalla siviiliväestön palelluttaminen aiheuttaa Venäjän kukistumisen, vai? Kannattaa muistaa että se ase, jolla osoitat toista, voi kääntyä itseäsi vastaan.

  Globalistit (=kommunistit) ovat kehitelleet lihan korviketta. Siinä käy samoin kuin hyönteisbuumissa. Kauheannäköistä ja- makuista. Kaikki mitä globalistit aikovat, epäonnistuu. Idiootit silti seuraavat kuin aivottomat zombit. Jos eivät seuraisi normaali-ihmiset saisivat elää rauhassa. Ongelma on seuraajaidiootit eli trendipellet, joita suvakeiksi nlmitetään.

  Globalisti-kommarit keksivät kaiken maailman typeryyksiä ja idioottisuvakit toteuttavat ne. Maailmassa on ihan liikaa idiootteja. Tekevät huonoa teatteria.

  1. Yksi ryhmä ei ole koskaan osannut tehdä mitään muuta kuin sairasta, teennäistä ja epäluonnollista. Pari sataa vuotta sitten valkoiset olivat vielä tarpeeksi älykkäitä tietääkseen tämän.

   1. Mutta kun se yksi ryhmä on ”valittu” ja ylivertainen ja palvoo ********. Ja henkinen elämä on kuin kiukuttelevalla nelivuotiaalla, paitsi että lelujen poisheittämisen sijasta se tappaa.

 3. Idiootit eivät tajua, että kun asuntojen lämpötilaa lasketaan, vesiputket jäätyvät. Ei tule edes kylmää vettä hanasta. Mitä sitten? Viikossa vallanpitäjät saavat aikaan täyskaaoksen. Mutta sitten valtamedia väittää, että pitää kärsiä. ”Koko ajan Putinin loppu on lähempänä!”

  Ensin tuli feikkipandemia. Pysy vankina kotonasi. Kaikki pysyivät. Ota rokote, kaikki ottivat. Nyt seuraavaksi palellutaan. Tuotanto – ja kuljetusketjut katkeilevat.

  Seuraava vaihe on kuolla kylmyyteen, nälkään ja janoon omaan kotiin. Miksi omaan kotiin? Kun tulee joku uusi pandemia, ei saa poistua kotoa. Ei saa mennä ulos kuolemaan. Mustapukuiset ukot parveilevat kaduilla panssareillaan ja mellakkavarustuksissaan. Muutaman kuukauden kuluttua asunnot tyhjennetään, ruumiit poltetaan ja asunnot desinfioidaan. Keskitysleirejä ei tarvitse joukkotuhontaa varten erikseen rakentaa.

  Keskitysleiri-ideologian toinen tuleminen: TEHDÄÄN IBMISTEN KODEISTA KESKITYSLEIREJÄ.

  Tämä on jokin peli. Ne testaavat ihmisten reaktioita ja kun näkevät millaisia idiootteja kaikki ovat, ne tappavat kerralla kaikki.

  1. Olet ainakin siinä oikeassa, että rahaeliitti testailee koko ajan eri malleja ja ottaa niistä kaikkein myrkyllisimmät ja tehokkaimmat käyttöön. Näin on ollut jo kymmeniä vuosia.

   1. Menee täsmälleen suunnitelman mukaan. Huvittavaa, että tuo suunnitelma oli jo monta vuotta sitten julkisesti nähtävillä (schwabin kirjoitukset, yk:n agenda 2030 jne), mutta siihen uskominen tai siitä puhuminen on edelleen ”foliohattuilua”.

  2. Eivät tajua sitä, että ihmiset vaan hankkivat lisälämmityslaitteita, jos asuntojen lämpötilaa lasketaan. Ja se todennäköisesti vain nostaa sähkönkulutusta, kun se on tehottomampi tapa lämmittää…

 4. Vieläkö Laittoman Lehden toimitus kuvittelee, että maailmaa johtavat ”älykkäät” ihmiset? Missä he ovat. Osaako joku kertoa? Näyttäkää nyt niitä älykkäitä ihmisiä, jotka osaavat ja tietävät asiat muita paremmin. Yli 110-115 ÄO tarkoittaa vain valkoisten ihmisten olevan vammaisia idiootteja, mädättäjiä ja kansanpettureita. En ole nähnyt käytännössä yhtäkään valkoista ”älykästä” ihmistä. On paljon parempi tehdä omat polkunsa ja rakentaa itse parempi tulevaisuus itselle ja omalle perheelle. Niitä ”älykkäitä” ihmisiä ei oikeasti ole.

  1. Älykkäämpiä joo, mutta myös ahneita psykopaatteja, joille ei ihmismassojen henki merkitse mitään!

   1. Millä tavalla he ovat älykkäämpiä? Näyttääkö se siltä, että he olisivat muita älykkäämpiä?

  2. > maailmaa johtavat »älykkäät» ihmiset

   Vika ei ole ihmisen älyssä vaan hallintokoneiston suuruudessa.
   –   Hallintokoneistoa ei muodosteta älyköistä vaan kavereista.
   –   Olipa johtaja-neropatti kuinka älykäs tahansa, on määräykset eli lainsäädäntö kirjoitettava virkakoneiston heikoimman lenkin mukaan.
   –   Ja mitä isompi koneisto sitä heikompi on se heikoin lenkki, vihreä mies, jonka ansiot eivät ole niinkään hänen yläpäässään kuin alapäässä.

 5. Energia yhtiöt ovat tehneet vuodesta toiseen JÄTTIMÄISTÄ voittoa, samoin kaupan ala ja metsä yhtiöt, eikä se näy mitenkään tavallisen Pulliaisen elämässä, ei muuten kuin jatkuvina hinnan korotuksina. Huora pääministeri vetää piriä ja tonnin aamupaloja, presidentti imee Kissingerin on kaltaisten masaamurhaajien kullia pyödän alta. Tämä on helvetin esikartano ja sinä maksat

 6. No… Minulla on kuikaan umpärillä vesipata. Koittakaapas saada samaa kerrostaloonne tai rivitaloonne.

 7. Heräävätköhän naiset ennen miehiä kun alkaa tulla kylmiä 5 minuutin suihkuja ja bensan, öljyn, sekä sähkön hinta ovat räjähtämässä pilviin?

  1. Varmaan oikeat naiset heräävät ja potkivat vätysmiehekkeensa ulos pakkaseen..Ja siellä on hemmetin kylmä. Nykysuomalainen kaupungeissa ei ole tottunut kylmään ja pakkaseen. Asuntojen lämpötila jotain 25 astetta.

 8. Miten se että Saksa on maakaasuineen pulassa vaikuttaa Suomeen tai muihin pohjoismaihin? Onko tämä taas jokin EU-liitovaltion juonne että kun sen johto-osavaltio Saksa kärsii maakaasupakotteista niin silloin muidenkin tulee kärsiä?

 9. Ja pitääkö suomalaisia rangaista myös Saksan vihreän poliitiikan tuhoista, joilla ajoivat alas ydinvoimaansa?

  1. Pitää. Ennen riitti kun tuettiin Ruotsia, nyt on jo velvollisus tukea Saksaa. Aina se maksaja löydetään ja Suomi on sitä varten olemassa.

   1. Suomalaiset ovat kaikkien muiden maksumiehiä. Ovat nöyriä, tyytyväisiä ja onnellisia.

  1. Selväpä se. Järjen valo on sammunut niiden päästä jo aikoja sitten. Nyt vaan odotetaan milloin ne kehottavat saksalaisia kantamaan valoa säkillä pimeisiin asuntoihin.

 10. Marco, olet ymmärtänyt väärin. Ei tässä konkurssiin mennä, vaan säästetään! Ja jos käy niin että nälkään ja hypotermiaan kuollaan, niin ojan pohjalta voi korista viimeisinä sanoinaan: ”Siitä sait, Putin…”

  IMF:ää harmittaa kun joku suvaitsee estellä One World -agendan etenemistä. Soo-soo!

  1. Tuo kuulostaa hyvin suomalaiselta, että ojan pohjalla kuollessa vain puidaan nyrkkiä ja kiroillaan, että siitäs sait Putin. Tuo ei ole kuitenkaan hirveän rakentavaa, vaan enemmänkin tällaista narttumaista käytöstä.

 11. No, jos jotakin positiivista tästäkin löytäisi, niin suomalaisilla on ensi keväänä sileä iho kuin vauvan peppu. Suvussamme äidiltä tyttärelle kulkeva ihonhoito-ohje on, että lämpimällä pesun jälkeen huuhtelee vielä kylmällä.

  1. Tuossa on varmaan ainakin jonkin sortin viisaus, kun kylmä vesi sulkee ainakin ihohuokoset jne.

 12. Mistä tämä harhaluulo tulee, että ”herrat” olisivat jotenkin älykkäämpiä ja tietäisivät kansalaisia paremmin? Katsokaa nyt itsekin näitä vammaisia idiootteja. Miksi te nöyristelette heille ja pidätte heitä jotain korkeampina ”herroina”? Koska tittelinä on joku ministeri, virkamies, prinssi tai kuningas? Haha… fucking alistuvat idiootit orjat oikeasti.

 13. https://youtu.be/tr6SXmnJZJs

  Rakennukset on jo tuhansia vuosia sitten osattu rakentaa satoja ja tuhansia vuosia kestäviksi. Tämä tietysti olisi huono rakennusteollisuudelle ja pankeille, koska ihmiset voisivat vain asua omissa kodeissaan satoja ja tuhansiakin vuosia, jos haluaisivat. Näin ei tarvittaisi jatkuvia asuntolainoja, uusia koteja vanhojen tilalle jne.

 14. Kohta kajahtaa tieto, että presidentti Niinistöä ja Sanna Marinin hallitusta kannattaa miljardi prosenttia suomalaisista! Tulipa vielä aika, jolloin Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalinkin jäi toiseksi valtavalla vajeella täydestä kannatuksesta! Molemmilla on samat metodit! Omien knsalaistensa murhaaminen, joka *”Ei ole tragedia vaan se on vain tilastotiedettä!”
  *Josif Stalin (1879-1953)

Comments are closed.