4 thoughts on “Päivän video: Henkieläimet

  1. Raamatussa kerrotaan, että Saatana demoneineen syöstään Taivaasta maahan siellä käytävän sodan jälkeen. Joten kummakos tuo, jos ihmis-elukat lopulta käyvät vielä sekopäisimmiksi kun nuo jo aivan passituksen hulluinhuoneelle tarvitsevat NYT ovat!!! Globalististen NWO satanistien tarkoitus onkin mädättää yhteiskunnat ja ihmiset sellaiseen henkiseen ja fyysiseen alennustilaan, jossa he eivät ole kykeneviä muodostamaan minkäänlaista uhkaa ja vastavoimaa ”Uudeessa Uljaassa Maailmanjärjestyksessä”! Länsimaat tekivät aivan samoin käyttämällä tuota taktiikkaa kiinalaisia vastaan tekemällä kiinalaiset riippuvaisiksi ooppiumista niin, että he olivat oopiumiumluolien orjia yli 100-vuotta sitten.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*