14 thoughts on “Puopolo: Järjettömyyden huippu! Viljelijöiden varattava parhaat pellot valkoposkihanhille!

 1. Niinpä täällä Helsingin Marjaniemessä voi bongata hyvillä ulkoilusäillä runsain joukoin maahanmuuttajia, joilla on harrastuksena ruokkia erityisesti lokkeja sekä valkoposkihanhia.

  Jotenkin en voi välttyä ajatukselta näiden osapuolten vahvasta keskinäisestä hengenheimolaisuudesta.

  Käytös ja toimintatavat ovat lähes identtisiä.

   1. Kyllä lokki bylsäsee ketä tahansa ku vaan kohille sattuu, vaikka oravaa. Muutenki vaan aina hääräämässä muitten munien kimpussa..

 2. Korvauksia ei makseta. Eikä saa pelotella niitä pois. Salmonellavaara, mutta eihän rauhoitettu eläin voi levittää salmonellaa! Hanhen lihasta saa herkullista ruokaa. Saatte nähdä, kun idiootit vaativat ja saavat myös Naton johtamat varuskunnat joka kuntaan, niin kun tulee nälänhätä, ruokaa saisi hanhista, mutta natojoukot estävät kantaväestöä käyttämästä niitä.

  Tiesittekö mistä tunnistas kommunistisen valtion. No, tietenkin siitä että kommunismi johtaa aina nälänhätään. Miksi? No kun kun kommarit eivät osaa ajatella seuraavaa siirto pitemmälle. Kommarit eivät tunne syyn ja seurauksen lakia. Miksi? He ovat idiootteja, äö on alle kengännumeron.

 3. Tämä on aivan tarkoituksellista ja suunnitelmallista. Tarkoitus on keskittää kaikki tuotanto valtion ja valtavien suuryritysten käsiin, kaikki maatalous suuren rahan käsiin ja sääntelyllä estetään kaikkia muita mm. viljelemästä maata, kasvattamasta eläimiä jne. ja tekemällä ne liian kalliiksi ja huonosti tuottaviksi pienille ihmisille, joka sitten suosii suuria toimijoita.

  1. Siellä ei ollut EU:ta eikä suvakkeja estämässä hanhien syöntiä. Kuinka neukkula alkaakin tuntua paratiisilta verrattuna nyky-aikaan.

 4. ”Järjettömyys” on The Great Reset + Bill Gates Depopulation kuuluvaa agendaa, jolla TUHOTAAN maatalous eli luonnollinen elintarviketuotanto muuttamalla se globalistien sairaiden ajatusten päissä syntynyt tuottaa keinolihaa laboratorioissa + ihmislihan käyttöä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*