Free speech 1 elokuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka hysteerisen Pekka ”CIA” Toverin johdolla valtamedia on käynnistänyt ennennäkemättömän sotapropagandan. Ideana on demonisoida totaalisesti Venäjä, jotta voitaisiin viedä Suomi vauhdilla Natoon ilman kansanäänestystä.

 

Sotapropagandan aakkoset: Osa 13. Iltalehti kiistää ukrainalaisten motitukset! Pekka Toveri myynyt itsensä?

 

 

 

Osana tätä sotapropagandaa on poistaa valtamediasta kaikki Natokritiikki. Tämän takia YKSIKÄÄN valtamedia ei ole kuukausiin suostunut haastattelemaan Suomen historian pitkäaikaisinta ulkoministeriä, Paavo Väyrystä.

 

Oliko Paavo Väyrynen taas oikeassa?

 

 

Toverilla ja muilla natottajilla on kuitenkin ongelma: Väyrynen paljastaa natottajien kierouksia suositussa Uuden Suomen blogissaan.

 

Niinpä sitten sekin on nyt sensuroitu!

 

Onneksi jotkut ovat jo reagoineet asiaan vaatien selitystä Uudelta Suomelta.

 

 

 

Onneksi Paavo Väyrysen blogia ei ole vielä sensuroitu, joten voit lukea sieltä Väyrysen erinomaisen kirjoituksen.

 

 

Kuvassa linkki Paavon blogiin

 

 

 

 

Lähde:

 

 

17 thoughts on “Uusi Suomi sensuroi Paavo Väyrysen Natokriittisen kirjoituksen!

 1. Suomi vietiin laittomasti euroon ja EU:hun ja nyt se yritetään viedä laittomasti Natoon. Voimme myös erota niistä pelkällä ilmoituksella ja mitätöidä kaikki päätökset, koska ne perustuivat rikoksiin, petoksiin ja valheisiin. Ne eivät koskaan merkinneet yhtään mitään.

  1. No, valitettavasti näin ei tule koskaan käymään. Kyllä tätä maata sellanen saatanan ötökkälauma johtaa että ei ole sanoja. Kansa on toki lammasmaisen tyhmä joten ei herralla hätää ole vaikka kansan edun vastaisia päätöksiä tekeekin.

   1. Suomi on maailman helpoimmin hallittava maa. Kuka tahansa kanisteri pääsee ministeriksikin.

    1. Kyllä. Varsinkaan Suomessa ei tarvitse osata mitään. On pelkkää pötyä väittää, että vallassa olevat olisivat ”älykkäitä”. Todellisuudessa he ovat vammaisia idiootteja, jotka ovat vain äärimmäisen epärehellisiä. Eivät he tarvitse mitään älyä pitääkseen valtaa, vaan äärimmäistä epärehellisyyttä ja pahuutta.

  2. Suomen ainoa toivo on Iskander ohjuksilla toteutettu isku venäjältä Suomeen.Supon päämajaan,Eduskuntaloon,presidentin linnaan,hybridikeskukseen ja valhemedian painotaloihin.

   1. Ukrainassa Venäjä iski biolaboratorioihin. Mediatalot edustavat mielenmuokkausta. Tavallaan nekin ovatt virustehtaita. Propagandatehtaat levittävät omanlaisiaan aivoviruksia.

 2. Luulen, että Väyrynen on oikeassa tai ainakin oikeilla jäljillö tuossa blogikirjoituksessa. Että Ukrainan sodan takana on USA, joka samalla haluaa tuhota sekä EU:n että Venäjän. Suomessahan on pitkään vihjailtu USA:sta salarakkaana ja taisipa joku sanoa, ettei EU eikä nato, vaan Yhdysvallat. Sanoipa samat sanat minulle jo 2000-luvun alussa vakoija, joka yritti minua värvätä. Vaikkeivät demokratiauskovaiset lampaat sitä tajua, hallitsee maailmaa edelleen rahaeliittti vanhojen 13 hallitsijasuvun kautta tai näitä bulvaanina pitäen. Ja maailman merkittävimmän sivistyksen alueet on jaettu Windsor-Tudorien, Rotschildien (oikeastaan rahasuku) sekä Romanovien (Rurik) kesken. BREXIT:in tarkoitus oli nimenomaan vetää Windsor-Tudorien tuki Euroopalta. Näin ollen heidän valta-aluettaan on nyt Iso-Britannia, USA sekä brittien entiset alusmaat. Euroopan heikkous on siinä, että se on riippuvainen energian tuonnista Venäjältä ja epäonnistui omien energianlähteiden hankkimisesta kouluttamalla pakolaisista ja palkkasotilaista ISIS-niminen armeija ja lupaamalla tälle oma valtio Syyrian ja Irakin rajalle. Ilmeisesti Yhdysvallat sittenkin osaltaan oli tuhoamassa ISIS:iä, koska Eurooppaa ei saanut päästää omavaraistumaan öljystä ja kaasusta.

  Toinen ongelma lienee myös se, että kaikki kolme johtavaa hallitsijasukua ovat kuitenkin historian saatossa avioituneet keskenään ja muodostaneet liittoja. Eniten keskenään Euroopan ja Venäjän hallitsijahuoneet, jolloin välit ovat hyvässä ja pahassa tiiviimmät, kaikenkaikkiaan monimutkaisemmat. Siteitä on vaikeampi repiä rikki. Sen sijaan USA nuorena merentakaisena valtiona voi toimia laskelmoivammin ja seurauksista piittaamatta.

  Suomen pitäisi löytää oma historiansa Euroopan vanhimpana kuningaskuntana. Ja samalla tähän vanhuuteen liittyvä viisas puolueettomuus.

  1. Tiesitkö, että yksi ryhmä jonka nimeä ei saa sanoa, mutta jokainen tietää mikä ryhmä, rituaaliteurasti Romanovit? Yksi ryhmä on kiukkuinen sen takia koska venäläiset ottivat lopulta vallan takaisin Venäjällä ja venäläiset ovat ainoa kansa jota ei ole koskaan pysyvästi onnistuttu orjuuttamaan ja hallitsemaan.

   1. Tuon ryhmän johtaja (ns pendar tai pindar) on juuri Rotschild. Vuonna 1917 huipentui vuonna 1789 alkanut Euroopan hallitsijasukujen alistaminen Rotschildien talutusnuoraan. Nikolai II ei halunnut Rotschildien marionetiksi ja siksi hänet perheineen surmattiin.

   2. On liitä muitakin joita ei ole pystytty alistamaan. Esim. Thaimaa (thai=vapaa).

 3. Eikö Laiton Lehti tai MV lehti voisi haastatella Väyrystä? Kysykääpä.

 4. Paavo se vei meidät EU:hunkin kun sille tarpeeksi luvattiin. Käänsi takkinsa KEPUlaisittain. Nyt Paavo muka on NATO:a vastaan mutta kyllä se taas takkinsa kääntää kun sille tarpeeksi luvataan. Mihinkäs KEPUlaiset takinkääntelystään pääsisivät.

 5. Ihme kun ei blogikirjoittajiensa sensuroinnista tunnettu US ole jo aiemmin sulkenut Väyrystä ulos. Mutta juuri nimenomaan tuon yhden blogikirjoituksen poistamisesta tekee erittäin mielenkiintoisen se että se on todennäköisesti paljastanut liikaa ja on CIA-operaattorien käskystä poistettu. Onkohan Paavolle annettu myös kirjoituskielto?

  1. Paavolle kirjoituskielto on yhtä turha kuin kanille papanointikirlto. Paavo siirtyy vain nimimerkin taakse esim. Laittomaan Lehteen.

 6. Väyrysen sanaan ei pysty kyllä luottamaan ollenkaan. Epärehellinen ja kiero kuin korkkiruuvi, kuten kaikki poliitikot ja kaikki virkamiehet. ”Ajattelin äänestää vastaan…, mutta äänestinkin puolesta.”.

  Milloin Laittomat Uutiset palaavat? Elämä on helposti todella masentavaa yhden ryhmän hallitessa nykyisin lähes kaikkea ja tehden kaikesta todella sairasta, koska eivät kykene luomaan mitään aitoa, luonnollista ja terveellistä.

 7. Kun ”tanssitauti” riehuu. Ei järkipuhetta kaivata ellei se sitten tule Toverin perseestä!
  Vielä sensuroidaan, mutta pian murhataan!!! Style clintonien body count!!!

Comments are closed.